Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Nem tudom hova tegyem fel így ide írom.Van egy PMR gégemikrofonos headsetem! A baj hogy állandó adást ad! De ha kiforrasztom a hangszórót megszűnik! Vagy pedig egy kondenzátort teszek az egyik szál közzé akkor is! (igaz picit kattog ilyenkor)Mi lehet a gond?
Sziasztok! Van egy KG-639E Wouxung adóvevő. Az egyes csatornán úgy működik ahogyan kell. A többin viszont egy
sípoló hang hallható és adásra sem indul. Mi lehet a gond?
Nem lehet, hogy programmozni kellene?
Bővebben: Link
De előfordulhat. Megtaláltam a linket, le is töltöttem , de
kábelem még nincs. Ahogyan tudok szerezni, megpróbálkozom a programozással. Köszönöm.
Most nézem a készüléket. Hogyan lehet a PC-vel összehozni? Csak a head set csatlakozója van rajta. Egyáltalán hogyan lehet programozni?
A linken látható, hogy van hozzá programmozó CD, és soros, és USB kábel is, persze jópénzért. Afejhallgató csatiba kell dugni.
Köszönöm.
Keresek programozó kábelt KG-639E Wouxung
készülékhez. USB-t
Szia!
Vedd fel a kapcsolatot ezzel a forgalmazóval.
Köszi, megpróbálom. Alkatrészt próbáltam tőlük rendelni de azt a választ kaptam, hogy küldjem el postán majd Ők megjavítják. Szóval nem voltak együttműködők!
De most szerencsére nem alkatrész kell, hanem egy kiegészítő. Ez már jobban megéri nekik.
Remélem igazad van!
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy a WOUXUN KG 639 E egyáltalán alkalmas e a klónozásra,
vagy csak a használati utasításában van benne?
Sziasztok! Sikerült beszerezni A WOUXUN KG-639E
készülékhez programozó kábelt. Letöltöttem a programozó programot is. Fel töltöttem, fel is telepítette a készüléket de ennél tovább nem jutottam. Ha ki akarom olvasni a készülék memóriáját vagy bár mit csinálok, átviteli hiba üzenet jelenik meg. Gondolom az USB port nem találkozik a programmal. Valaki eltudná mondani hogyan kell ezt a készüléket programozni? Köszönöm előre is.
Szia!
A rádióban be van állítva a külső kommunikáció típusa?
Helló. Valószínüleg nincs, ha van ilyen mert nem is
hallottam még erröl.
Nézz utána, mert lehet, hogy a rádió nem engedi, hogy csatlakozzon a számítógép.
Nem olvastam a használati utasításában erre vonatkozó
dolgokat. vagy csak nem értem, de úgy látom, hogy csak egy helyen említ programozást, de annyit, hogy mit írj be. Közben észre vettem, hogy pusztán a kábel csatlakoztatása is elegendő a felismeréshez. Gondolom valamilyen illesztő lehet benne.
Sziasztok! A wouxun programozás megoldódott, most
viszont YAESU VX-246 - ossal van hasonló gondom. Pontosabban semmit nem tudok róla, csak annyit, hogy kellene programozni. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm.
Hogyan oldódott meg a programozás?
Legelőször is arra kellett rájönni, hogy tulajdonképpen
3 típus létezik, 3 szoftwerrel , amelyen nem kompatibilisek egymással. Ha nem megfelelő a program és a rádió, nem csinál semmit. Utána már csak azt kellett ki bogarászni, hogy mit hova kell írni, hogy kompatibilis legyen a többi típusu készülékkel is.
Jó kis készülék csak programozni ne kelljen...
![]()
Ahogy mondod. Bár most már nem gond. A YAESU VX-246
viszont nem tűnik egyszerűnek. Pontosabban nem találok hozzá szinte semmit. A WOUXUN-nál 3 teljesen egyformának látszó készülék okozott némi zavart, Program stb viszonylag könnyen meg lett, de ennél már nézegetem egy ideje de nem jutok semmire. Van angol nyelvű leírásom de nem említ programozási adatokat. a billentyűzeten keresztül lehetne programozni, de mit írjak be? Klónozni is lehetne - legalább is klónkábel létezik- de nincs említve sem. Néztem más fórumokat de nem tudtam meg semmit.
Ez is megoldódott. Találtam egy táblázatot. Innen már csak az eredeti használati utasítást kellett pontosan
lefordítani és már kész is.
Sziasztok! Motorola CP040 készülékkel találkozott
már valaki? Programozása érdekelne.
Azt azért tudod hogy nem PMR, hanem PAMR Ha van $
haló!Tudna nekem valaki segíteni USÁbol hoztam egy MIDLAND GXT1050 Rádió vevőt,de nem tudom használni valamit vagy be kellene állítani vagy mivel amerikai hullámon sugároz csak, európain nem ezt hogyan tudnám kiküszöbölni?milyen szerelőt keressek aki áttudná nekem állítani vagy megtudná szerelni hogy itthon is tudjam használni.
Kár volt hoznod. se nálunk, se európában nem tudod használni. Megjegyzem, csak az USA -ban használják, és ott is engedélyköteles. Elvileg nálunk is az, csak éppen nem kaphatsz rá engedélyt, mert ez a sáv, amelyiket az adó - vevőd használna, koncessziós felhasználásra van kijelölve. Nálunk (és európában) hasonló feladatra a 446 MHz -es PMR van használatban.
Átalakítani nem érdemes, valószínűleg egyszerű módon nem is lehet. Mehet a vitrinbe. |
Bejelentkezés
Hirdetés |