Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Attól függ milyen jellegű. Ha elektronikai akkor nem!
![]()
Ez egy védelmi funkció! Gondolj bele, hogy rádiók mennyit költenek egy logóra! több millió forint is meglehet, én vállalom másfélért, illetve az éves nyereség 10% -áért.
![]()
Én is úgy gondoltam, hogy ne kelljen megint ugyanazokat a már megunt rokonokat összehívni, majd elmegyünk önfeláldozásból.
![]()
Pontosan ezt írtam Szaminak is privátban. Majdnem szó szerint. Igaz, Szami úgy reagált utána privátban, hogy "Kinyirlak!". Köbüki pedig: "egyszer le fog ütni a szami"
![]() ![]() ![]() Idézet: „ha én nem vagyok ott, nem lesz megtartva a börze. Kezdem azt hinni, pótolhatatlan vagyok.” Én dezintegrállak, és majd meglátjuk. Ha mégsem, lesz börze, megpróbálunk egy hét múlva összerakni, hátha systemresettel újraindulsz. ![]() Idézet: „Kezdem azt hinni, pótolhatatlan vagyok.” Ebben nem is kételkedett itt senki. (Mármint, hogy pótolhatatlan vagy, és nem abban, hogy kezded ezt hinni.) ![]()
Tehát a börze a Matyi bőrére megy, és így Matybőrbörze lesz, ezáltal meg kell nyúzni, hogy börze legyen legközelebb, mert így lesz Matyi bőrén börze.
![]()
Akkor lesz ott Matyóhímzés is? Mielőtt félreértenéd, a *** indultam ki.
![]() Ne már .. köb..
Matyi bőrét hímezni?
![]()
Üdv! Tegosz-szal kapcsolatban mit lehet tenni? Én is így jártam, és már hetekkel ezelőtt gyanús lett, hogy sehol semmi. A bankszámlaszám alapján kéressem ki az adatokat, és vasaljam be az összeget, ahogy tudom?
A kukoricás, babos marhapörköltnél nem néztem tovább.
Akkor inkább a guminő.
Minden témakörre van topik.Még arra is amire nincs.
Írd be a keresőbe és válogathatsz a lehetőségek között.
Igen, ha nincs más, sajnos marad a polgári peres út. A HE nem tud, és nem is akar felelősséget vállalni a hirdetőkért.
Nem is gondoltam ilyesmire, mert mi köze ehhez ilyen formában? Csak hogy az elgondolásom járható-e valamilyen szinten… Ezzel megint elleszek egy darabig
![]()
Tegnap olyat láttam amit még ezidáig sohasem:
Koldús, egyedül, tolószékben, mozgólépcsőn lement a metróhoz. Még az ellenőrök is csak lestek...
Sziasztok.
![]() Meg lett a laboreredmény és tudjátok mit? Mi jobb az asztmánál, és az allergiánál? Igen! Az allergia és az aszthma.... egyszerre! Vagy 5-6 féle növényre vagyok allergiás, és sajnos a macskaszőrre is. Ez utóbbi okozza a nagyobb gondot állítólag. ![]()
Sajnos a macskától előbb-utóbb meg kell válnod, vagy kerti macskává szoktatni. Az immunterápiát pedig kezd el mielőbb, persze szakorvossal egyeztetve!
Te még fiatal vagy, jól reagálhat az immunrendszered, így csökkenteni lehet a virágporokra a reakciókat, viszont később már nehezebb helyrehozni, és egyre csökkennek a gyógyulási esélyeid! Elvileg macska nélkül csökkenni fognak panaszaid. Ha nem sürgősen sóbarlang ill. barlangterápia! Óvakodj az allergénekkel való túlzott találkozástól!
Köszi az információt.
![]() Az utóbbi megoldhatatlan, mert sajnos pincelakásban lakunk, és ennek azért van hátránya, pl. fűnyíráskor. ![]() A macskára van valami megoldásod? Nem tudom ki mennyire ismer, de nagy macska fan vagyok, így valahogy eléggé lehetetlennek érzem a dolgot.
Borotva? :gumicsirke:
![]()
Mindenre van megoldás
![]()
Vagy Peterbald macska. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |