Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Attól függ milyen jellegű. Ha elektronikai akkor nem!
Ez egy védelmi funkció! Gondolj bele, hogy rádiók mennyit költenek egy logóra! több millió forint is meglehet, én vállalom másfélért, illetve az éves nyereség 10% -áért.
Én is úgy gondoltam, hogy ne kelljen megint ugyanazokat a már megunt rokonokat összehívni, majd elmegyünk önfeláldozásból.
Pontosan ezt írtam Szaminak is privátban. Majdnem szó szerint. Igaz, Szami úgy reagált utána privátban, hogy "Kinyirlak!". Köbüki pedig: "egyszer le fog ütni a szami" Imi meg egyenesen azt mondja, ha én nem vagyok ott, nem lesz megtartva a börze. Kezdem azt hinni, pótolhatatlan vagyok.
Idézet: „ha én nem vagyok ott, nem lesz megtartva a börze. Kezdem azt hinni, pótolhatatlan vagyok.” Én dezintegrállak, és majd meglátjuk. Ha mégsem, lesz börze, megpróbálunk egy hét múlva összerakni, hátha systemresettel újraindulsz. Idézet: „Kezdem azt hinni, pótolhatatlan vagyok.” Ebben nem is kételkedett itt senki. (Mármint, hogy pótolhatatlan vagy, és nem abban, hogy kezded ezt hinni.)
Tehát a börze a Matyi bőrére megy, és így Matybőrbörze lesz, ezáltal meg kell nyúzni, hogy börze legyen legközelebb, mert így lesz Matyi bőrén börze.
Akkor lesz ott Matyóhímzés is? Mielőtt félreértenéd, a *** indultam ki.
Ne már .. köb..
Matyi bőrét hímezni?
És vécén ülve is lehet már urbánrádiót hallgatni:
Bővebben: Link
Üdv! Tegosz-szal kapcsolatban mit lehet tenni? Én is így jártam, és már hetekkel ezelőtt gyanús lett, hogy sehol semmi. A bankszámlaszám alapján kéressem ki az adatokat, és vasaljam be az összeget, ahogy tudom?
A kukoricás, babos marhapörköltnél nem néztem tovább.
Akkor inkább a guminő.
Minden témakörre van topik.Még arra is amire nincs.
Írd be a keresőbe és válogathatsz a lehetőségek között.
Igen, ha nincs más, sajnos marad a polgári peres út. A HE nem tud, és nem is akar felelősséget vállalni a hirdetőkért.
Nem is gondoltam ilyesmire, mert mi köze ehhez ilyen formában? Csak hogy az elgondolásom járható-e valamilyen szinten… Ezzel megint elleszek egy darabig
Tegnap olyat láttam amit még ezidáig sohasem:
Koldús, egyedül, tolószékben, mozgólépcsőn lement a metróhoz. Még az ellenőrök is csak lestek...
Sziasztok.
Meg lett a laboreredmény és tudjátok mit? Mi jobb az asztmánál, és az allergiánál? Igen! Az allergia és az aszthma.... egyszerre! Vagy 5-6 féle növényre vagyok allergiás, és sajnos a macskaszőrre is. Ez utóbbi okozza a nagyobb gondot állítólag.
Sajnos a macskától előbb-utóbb meg kell válnod, vagy kerti macskává szoktatni. Az immunterápiát pedig kezd el mielőbb, persze szakorvossal egyeztetve!
Te még fiatal vagy, jól reagálhat az immunrendszered, így csökkenteni lehet a virágporokra a reakciókat, viszont később már nehezebb helyrehozni, és egyre csökkennek a gyógyulási esélyeid! Elvileg macska nélkül csökkenni fognak panaszaid. Ha nem sürgősen sóbarlang ill. barlangterápia! Óvakodj az allergénekkel való túlzott találkozástól!
Köszi az információt.
Az utóbbi megoldhatatlan, mert sajnos pincelakásban lakunk, és ennek azért van hátránya, pl. fűnyíráskor. A macskára van valami megoldásod? Nem tudom ki mennyire ismer, de nagy macska fan vagyok, így valahogy eléggé lehetetlennek érzem a dolgot.
Borotva? :gumicsirke:
Mindenre van megoldás Bővebben: Link
Vagy Peterbald macska. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |