Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   105 / 147
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

"nehezen hiszem el,hogy érdekük lenne ferdíteni" ha ha ezt komolyan gondolod?
Nem célom a jtg blokkolás. Pont ez előbb beszéltünk róla. Minek húzogatnánk az oroszlán bajszát.
Értelmes emberről beszéltem.
Ha nem tud olvasni legalább a rajzot nézné meg.
Na mindegy hagyjuk mielőtt kibanolnak.
Ja még csak annyit, minden további nélkül lehetne olyan mérőt készíteni amit mondjuk csak 1 speciális blokkoló tudna blokkolni. De ez nem jelentené azt hogy a többi blokkoló nem jó.
(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Nyilván ésszerűen gondolkodva nincs szükség JTG-re,de a magyarországi gyakorlat az,hogy egyre közelebbre mérnek(nem követnek le a lézerrel távolról),így szükség lehet rá ,hogy tesztkörülmények között gyakorlatilag mérhetetlen legyen,mivel ebben a távolságban már minden apróság számít-pl.a teljesen pontos beépítés is.

A másik témára pedig :minden mérö gyártójának az a célja,hogy olyan müszert csináljon,amit lehetöleg nem lehet megzavarni,hiszen ha van egy ilyen,akkor azzal piacvezetők lehetnek. Ilyen volt a LA a rejtett móddal, késöbb a robot a trafipatrol xr-el (tényleg,erről érdekelne infó,ha bárki,bármit tudna mondani-sehol nem találtam hozzá semmit) ,aztán ott az új Laser Alley csúzli ,amiről csak annyit tudok,hogy létezik.
(#) Reggie válasza hbfj hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

En csak a tapasztalataimat mondom. Amikor az M1/M7-en csinaltak az automata merest 2 masodpercig rajtam volt a nyalab. Azaz mar az 50m-nel tavolabbrol mertek. Igaz ott a legbelso savot ellenoriztek, es a belso sav melletti elzart terulet szelere raktak az SCS103-mat. Majd ha kovetkezoleg itt lesznek akkor lemerem milisec pontosan.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

A pps-t 0.1% pontosnak igerik.
(#) Reggie válasza Reggie hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Itt van rola a video. A jobb also sarokban lathato ket oldal kozotti betonplaccon szoktak tanyazni. De mar megvan, hogy mi okozza a kulonbseget. Te 8m szeles uttal, 1.5m szeles kocsival es 10 fokos bezart szoggel szamoltal. Mig itt kb 3 meter szeles egy sav es igy nem is 10 fokos szogben mernek, hanem inkabb 2-3.
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Az nekünk jó! Minél kisebb szögben mérnek, annál messzebbről lehet érzékelni.
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Nem akarok tippeket adni, de minden további nélkül tudnék olyan mérőt építeni, amit a mostani blokkolók nem blokkolnának. Egyébként gondolkodom egy mérő építésén, bár az optika okoz némi problémát. De már van rá ötletem.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

Ezt majd jovore csinaljuk. Nekem mar 3 kulonbozo modszer is van talonban. Es kulon kulon mind jo lenne a mostaniak ellen
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Okt 31, 2010 /

A hosszú téli estéken kell valamin agyalni.
(#) Home Made Jammer válasza hbfj hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Ne haragudj, hogy ezen lovagolok, de a PL2-ről honnan lehet ezeket az infókat tudni. Én fw-vel kapcsolatban semmit sem találtam. Az érdekelne mi a különbség a két verzió között.
(#) hbfj válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Senki nem tudja Sok embert kérdeztem -személyesen is- nem igazán tudnak használható információkat adni ,egyszerüen felhasználók és nem érdekli öket .Az az adat,ami rendelkezésre áll, jórészt tapasztalati eredmények által van meg .

Ezek szerint ez is csak legenda?

Ha nem nagy kérés nem csinálnál képet vagy videót a mérő által kibocsájtott lézersugárról. Mármint a visszaverődés ami az autón vagy a falon látszik. Érdekelne mennyire intenzív a visszaverődés.

Hogy jobb az 5.12-es fw ? Az nem legenda - tapasztalat. Többek között a saját tapasztalatom is . 5.10-es f2-vel egyáltalán nem voltam mérhetö előlröl semmiféle trükkel - 5.12-es viszont az esetek majdnem felében tudott fogást találni az autómon. Nem tudom mit javithattak ki benne ,valószinüleg tettek bele egy kifinomultabb zavarszürést .A két mérövel történö mérések között semmit nem változtattam a rendszeren (és SCS103 ill Laser Atlanta mindkét módjával is teljesen mérhetetlen elölröl az autóm -ebböl merem mondani,hogy valamit tud az 5.12)

Méröben abszolut nem látszik a lézer - annyira kicsi lehet a kitöltési tényezöje . Nagyjából az a helyzet vele ,mint amikor mutattad a tesztvideot a ledes blokkolódról és csodálkoztam,hogy a ceptor ehhez képest elég halovány - itt is igy láttam . Kamerába löttem vele és halványlilás villogást láttam csak,már a falra vetitett kép egyáltalán nem látható normál videokamerában

Én azt mondom ha ez csak 1 bizonyos mérő, akkor nem érdemes izgulni. Akkor lenne érdekes ha mondjuk 5 mérő produkálná stabilan ezt az eredményt.

Hát ezt sajnálom, ezek szerint nagyon jó a kamerád infra szűrője.

Egy bizonyos mérö,ami ráadásul soha nem volt rendszeresitve Magyarországon-de még tudtommal a környezö országokban sem !

Egyébként meg majd egyszer ha lesz szabadabb dolgom a föváros környékén,akkor elviszem a müszert és kivesézheted -sajnos nekem csak olyan kamerám van,amit nem izgat fel az infra tartomány

Az nagyon jó lenne.
(#) Reggie válasza hbfj hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Probald webkameraval, abbol kisporoljak a szurot.
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Vagy ha nem, egyszerű kivenni belőle.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Nov 1, 2010 /

Hat ja. Mondjuk nekem a Motorola V3-masomnak van a legnagyobb infra erzekenysege. A tobbi telom hozza kepest egy nagy nulla. (Igaz a tobbi tulajdonsagait nezve pont forditva van)

A régebbi videokamerák sokkal érzékenyebbek voltak ir-re. A mostaniakban valószínűleg jobb szűrő van, hiszen a ccd jól látja az infrát.

Hat ja. Mondjuk a telokban CMOS van. Nekem van egy regebbi kamera, mindjart elo is kapom kivancsisagbol.

Találtam egy jó kis cuccot. Szerintem érdemes vele foglalkozni. És még az ára is jó. Bővebben: Link

Hat a 15 eves Sony 8-as kamera semmivel sem erzekenyebb mint a telefon.

Belezd ki az ir szűrőt belőle ha másra nem használod.
Ez egy sima üveglap kicsit pirosas árnyalattal. Átalában közvetlenül a chip előtt van

Jo kis cucc. Kell.

Feltehetoleg nincs benne IR szuro, mert atjon az IR, csak nem jobb az erzekenysege.

Hát még nem láttam olyat amiben ne lett volna, csak van amelyik hatásosabb. Bár lehet hogy valamelyik lencsére van felgőzölve a szűrőréteg.

Nezd meg a GP2 helyett a GPX-et. Az tud 10ps felbontast es 0-10us meresi tartomanyt. Magyarul 1.5mm-es felbontassal lehet vele merni.

Varjal, most nezem, hogy ezek a chipcad-nel kaphatok. A TDC-GP2 3710 Ft, a TDC-GPX 34360 Ft.
Következő: »»   105 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem