Fórum témák
» Több friss téma |
Akartam, de az eseménynaptárban már szerepel. Nem hinném, hogy egy külön topik is kellene rá.
Szerintem lehetne neki téma, ha már a rendezvénynaptárba nem tudjuk beleírni.
Esetleg elküldhetnéd az infokukachobbivasútponthu-ra.
Sziasztok.
Nem tudjátok, lesz valami elektronikai kiállítás, nagyvásár valahol a közeljövőben? Köszönöm
Május elsején Lörinci-ben lesz rádióamatör találkozó és börze.Bővebben: Link
Skacok, lesz vasutas nyílt nap megint Tapolcán. Július 2. Elvileg mivel "Nohab fészek" most is lesz
![]() Előzetes (pontosabban utózatos): Bővebben: Link Ha minden jól megy akkor megyek én is és főzünk. HE pólóval jelentkezők kapnak belőle ![]() ![]()
Ez ugyan nem annyira elektronikai hanem inkább repülős, de szerintem megéri: Bővebben: Link
Érdemes azonnal jelentkezni, mert csak 50 hely van, ha van még egyáltalán... Pestről a lejutást meg tudom oldani (ha megyek egyáltalán én is). Július 18, hétfő mellesleg.
Én még belefértem a keretbe. Jön még valaki?
Végül simán belefértem a keretbe. Ősszel lesz még egy kör. Remélem örültök a reklámnak (HE póló
![]()
Ez a felirat (első kép) nagyon jó!
![]() Köszönjük a reklámot! ![]()
Most nézem az indexen hogy leesett és összetört az a MIG15 aminek a berepülését még meg akartuk nézni csak nem jött. Hát akkor ezért vártuk hiába... Bővebben: Link
No, csak vigyázz, nehogy Rád fogják, hogy miattad tört össze! Akkor aztán fizethetsz!
![]()
Én nem tudom, hogy miért kell nekünk repülőgépeket akár javítani is, mikor vannak akik jobban értenek hozzá.
Meg a MIG -ek amúgy is potyogtak rendesen, még új korukban is.
Azután így szedték össze.
Egyébént nem én voltam és komolyan sajnálom ![]()
Emberek, most szombaton nyilt nap a Fővárosi víműveknél. 10...16 között:
- Gellérthegy (azt már láttam) - Budafoki víztorony (40 m magas és fel lehet rá mászni ![]() - Kőbányai medence (140 éves és bele lehet menni, én azt hiszem ezt választom). Ihász u. 29. Nem mellesleg ingyenes és nem kell előre jelentkezni... Jön valaki esetleg?
Franc... pont akkor nem leszek Pesten.Nővérem férje vízműves.A neve Vince László.Azt hiszem a délpestinél van.Ha kell valami megtudom kérdezni!
Sziasztok!
Szintén szombaton lesz a már hagyományosnak mondható TROLI nyílt nap. Látogatható 09.00-17.00-ig. Érdekes programok, családostól is érdemes kijönni. Részletek a linken, de kiemelném a délutáni trolivezetési lehetőséget ( B kat. szükséges ). Mindenkit szeretettel várnak ( várunk ). Üdv.: Macsek ![]()
Macsek,igazad van. Bár ott voltam már a múltkor. Ünneplő ruha nem ajánlott, már ugye ha le is akar mászni az ember az aknába is
![]() De valóban teljesen jó, érdemes elmenni. Ha van érdeklődő akkor szervezhetünk valamit (akár a kettő is beleférhet). Börzével együtt már húzós...
Én is gondolkodtam, hogy a két kőbányai buli összeköthető lenne...
![]()
Simpivel összebeszéltünk, börzén találkozunk, aztán együtt megyünk tovább (van még szabad hely
![]()
Én nyitott vagyok mindenre, de leghamarabb délben akarok indulni, hogy jól kipihenjem magam. Elég volt a héten a 2 órai kelésből...
![]()
Akkor itt van két kép amit Macsesszal lőttünk.
- Az egyik troligarázsos. - A másik meg víztározós. Bocsi a délpestiektől, ha véletlen kutyaizébe léptem, nagyjából most érhet oda a csaphoz ![]()
No a házimozi és hifi show ma nyitott, és még holnap nyitva tart. Lehangoló, hogy semmi ujjat nem hoztak idén a gyártók a tavalyihoz képest, sőt gyengébb a felhozatal mennyiségileg, minőségileg is. Semmitől nem esik le az állad, kivéve az áraktól.
![]()
Sziasztok!
Idén is VASÚTMODELL KIÁLLÍTÁS ESZTERGOMBAN 2011. november 18-tól 20-ig! Bővebben: Link Tudom, kicsit későn szólok, de csak most tudtam meg.
Emberek!
Ugyan az idén sem lészen Kecskeméten repülőnap, de azért valamennyire mégis, ha nem is ott és nem is úgy. Például április 23.-án Szolnokon be lehet menni a múzeumba a korlátok mögé is és a gépekbe is ![]() Én megyek és van még szabad hely az autóban... Üdv, G. Sziasztok! Itt a tavasz, újra indulnak a Szolnoki múzeumi kötelékrepülések! Kérek minden jelentkezőt, hogy írja meg nekem a nevét (vagy ha több személy jelentkezik, akkor mindenkiét) és egy telefonszámot. Ha valaki nem tud eljönni a rendezvényre, kérnék róla egy értesítést. Miután megkaptam a jelentkezők adatait, mindenkinek visszaigazolom a részvételt. Az április 23-ikai kötelékrepülés programja: - találkozó reggel 09.30-kor a múzeum bejáratánál. Balesetvédelmi oktatás (kb 10 perc), aztán irány a gépek sora. A rendezvénynek nincs meghatározott vége, általában 3-4 óra alatt mindenki, mindent át tud nézni, ill. fotózni. A múzeum munkatársaitól természetesen lehetséges információkat kérni egy típusról vagy adott repülőeszközről. - a kinyitásra kerülő gépek listája: MiG-19 / MiG-21PF / MiG-23UB / Il-14 / Mi-8 A részvételi díj 2000 Ft, a teljes összeget a múzeum alapítványa kapja meg. Szokás szerint a befizetett összegekről szóló igazolást bemutatjuk nektek a rendezvényen. Kérlek benneteket, ha valakinek szüksége van személyes igazolásra a befizetett összegről az írja meg nekem nevét és címét. MÁJUSI KÜLÖNLEGES PROGRAM! Május 14-én egy különlegességet tervezünk. Kővári László az Aranysas magazin munkatársának vezetésével egy interaktív előadást szeretnénk tartani a MiG-21-es típusról Szolnokon. Miután Kővári Laci hosszú éveken keresztül dolgozott a PG-ban, rengeteg szakmai információn, adaton és személyes történeten keresztül mutathatja be nekünk a MiG-21-est. Aki szeretne részt venni ez előadáson, kérem írja meg nekem szándékát, valamint az adatait. A részvételi díj 2000 Ft. A pontos kezdés időpontjáról levélben értesítelek majd benneteket. Repülő baráti üdvözlettel: Toldi Miklós
Örülök is, mint majom a farkának...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |