Fórum témák
» Több friss téma |
Pedig ez így működik! 2db-ot szinte minden IC-ből küldenek, még meg is köszönik az érdeklődést.
Azért csak csínyján a dologgal, tényleg olyat amire szükség van, mert egy csomóan már Mo-ra nem küldenek a pofátlan magyaroknak, akik utána a Vaterán dobják fel őket eredeti áron.
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy csepelhez hol van a legközelebbi elektronikai szaküzlet?
MAX236 tipusú IC-t keresek, de nagyon. Ha esetleg tud valaki beszerzési forrást, kérem szóljon...
Köszönöm.
Köszönöm szépen!
Szeged kicsit messze esik ugyan, de ha más nincs akkor onnan fogom megrendelni.... Üdv Tonsil
Halihó Emberek!
Elfogyott a kétoldalas nyers NYÁK lapom. Nem tudjátok hol kapható? És persze normális áron.... Persze Budapesten? Enélkül nem tudom folytatni a propeller chipes projectemet! SOS! Üdv! Ardwaark
Hol találom ezt a boltot????
Van honlapjuk?
Sziasztok.Nem tudja valaki hol lehet ilyen IC-ket venni,rendelni ELM327 és MCP2551
MCP2551 kapható a ChipCAD-nél...
Az ELm327-ről pedig ezt olvastam egy másik magyar fórumon: Idézet: „AZ ELM327-es chip nem más, mint egy PIC (mikrokontroller), lehet kapni a sarki boltban is. A benne lévő vezérlőprogramnak 3 verziója van jelenleg: 1.0 , 1.0A , 1.1.” Tehát önmagában sztem ilyen néven és típusszámmal nincs IC, hogy ELM327...
AZ MCP-megnézem köszi.Sajnos az ELM327-et nem lehet kapni a "sarki boltban", eddig sehol nem találtam árlistában.Ez egy komplett OBD to RS232 illesztő amely 9 féle protokolt ismer.Aki járatos az autódiagnosztikában az tudja mire is lehet használni egy kész illesztőt megfelelő szoftverrel.Az adatlapja megvan, abban van a kapcsolási rajz.
A gyártó Adatlap
hát a weboldalukon elég egyértelműen le van írva hogy hol lehet kapni
"We have no retailers or distributors at this time. ELM Electronics is web-based, and therefore all orders must be made over the Internet."
Azt én is láttam hogy tőlük lehet rendelni.Ha itt lehetne valahol kapni az jobb lenne.
A lomexben és az elektrokonthában biztos, hogy van! Én is most vettem.
köszi, van egy barátom aki közel dolgozik hozzá, majd megkérem hogy vegyen nekem.
Megfáradtam a keresgélésben úgyhogy ismét a felteszek egy kérdést a topcban, hátha valaki tudja rá a választ.
Ki tudja honnan lehet újonnan beszerezni jó minőségű feszített membrános hangszórókat? Én mindössze egy disztribútort találtam, aki a celestion-okat importálja magyarországra,van az országban sok partenük akik közel azonos áron forgalmazzák a termékeket. Ám a celestion hangszórók nekem túl drágák. Pl. Jensen is egy jó márka viszont ennek van megfelelő árfekvésű hangszóró típusa is, és jó minőségű. Nem gagyi. A névtelen tákolmányokban nemnagyon bízom, mert azokért is elkérnek pénzeket viszont nincs referencia a minőségre. Ha valakinek van ötlete hogy hol lehet kapni Jensen,eminence, vagy egyéb márkás (értsd: van márkája,van rá valami írva )hangszórót azt megköszönném! Üdv!
Sziasztok!
Hol tudok legolcsobban beszerezni tekercset? Tápot szeretnék építeni, ~230V-ról 2x30V-ra. Köszike
Legolcsóbban úgy tudsz szerezni, ha ellátogatsz a honlap Apróhirdetés részlegébe (jobb oldalt felül), és jól körbenézel!
Ha éppen nem találsz egyet sem, akkor érdemes benézned a toroiddal foglalkozó topikokba, átolvasgatni őket, sokszor elhangzottak már helyek, ahol lehet vásárolni kész transzormátorokat... De elsőként mindenképp célszerű körbenézni az Apróhirdetéseknél... Hoppá, ez a 2100-adik hozzászólásom
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol lehet olyan napelemet beszerezni, ami van a Vakondriasztó topikban lévő kapcsoláshoz? Egy NiCd akkut tölt, ha jól vettem ki belőle. És kb milyen árban van?
fotozáshoz hol lehet kapni előhívót?? és az tényleg csak 1-2 hónapig áll el vagy korlátlan??
Én itt vettem, de szinte mindegyik alkatrészesnél kapható.
Eláll, legalábbis egy jó darabig. (Sztem a hiperolos maratóval keverted, az valóban nem sokáig tartható el.)
mért kell keverni?? nem csak vizzel kell?
Idézet: „mért kell keverni?? nem csak vizzel kell?” Bocs, biztos én voltam a félreérthető! Nem kell keverni, sőt! Arra értettem, hogy a fejedben keverted össze a két vegyszert! A hiperolos marató hajlamos lebomlani a tárolás közben. Az előhívó nem bomlik el. (Így értettem, vagyis hogy összetévesztetted a kettőt.) Bocsi a félreérthető fogalmazásért!
Üdv
Hol lehet beszerezni VCP200 típúsú IC-t? Ez egy beszéd felismerő áramkörhöz lenne. Ha nem lehet beszerezni akkor mivel lehetne ezt helyettesíteni (PIC nem érdekel)? |
Bejelentkezés
Hirdetés |