Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számlapok és előlapok készítése
Lapozás: OK   9 / 35
(#) Balugray válasza brazdas hozzászólására (») Dec 28, 2009 /

Szia!

A nagyobb nyomatok valóban zsugorodnak idővel, főleg a nap uv sugárzása és a hő hatására, de ez a padlógraf. fólia olyan vastag, hogy nem engedi. Ez itt azért kisebb, mert a nyomat, plotterrel körbe van vágatva, mielőtt lelamináltam volna, és utána "kockáztam fel". Ha megnézed, a jobbra-balra válaszó gomb felső "sarkain" is vannak lyukak. Egy Summa D-160 -as plotterünk van ami OPOS technológiát használ. Csak mi nem közvetlenül Corelből, hanem a Flexi Sign Pro-ból dolgozunk, ami több optikai jelet használ, a beméréshez.
(#) brazdas válasza Balugray hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

Szia !
Amiről én beszéltem az valóben ettől sokkal vékonyabb, egyszerű fólia volt. habár, a nyomda szerint ezt használták játékgépek előlajához, bár nem szóltak arról milyen gyakran cserélték....Amiről írsz, az valóban egy sokkal szívósab dolognak kell lennie, ha ki lehet tenni a padlóra...
Az viszont nem tiszta, hogy a padlófóliára nyomtatsz, és ezt még laminálod? Jól értettem?
(#) Frankye válasza gerenk hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

Biztos bennem van a hiba, de én nem találtam ott semmi effélét...
(#) Balugray válasza brazdas hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

Hello!

Nem. Sima fehér fóliára nyomtatok, és azt laminálom le padlógrafika-fóliával.
(#) gerenk válasza Frankye hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

Szia!
Működik megkerestem, SOFT könyvtárt megnyitod,
meterinstall225.exe
(#) Frankye válasza gerenk hozzászólására (») Dec 29, 2009 /

Bakker! Az előbb próbáltam, nem látta a gép. Most meg elsőre bejött...
(#) brazdas válasza Balugray hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Szia !
Most már értem. Azt hittem hogy a "padló grafika fólia" maga hordozza a képet...
Ezek szerint akár nyomtatópapirra is lehet nyomtatni, és ezt laminálni. Ennek matt a felülete? Ha igen , az LCD kijelző átlátszik rajta rendesen?
(bocs hogy zaklatlak, de pont most keresek megoldást..)
(#) FMSound hozzászólása Jan 4, 2010 /

Hali lenne egy kérdésem a Frontdesigner-rel kapcsolatban, hogy tudom azt beállítani, hogy tized millimétereket is, vagy legalább 0,5mm-es léptékben tudjak dolgozni?? Köszi előre is!
(#) Fecni válasza FMSound hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Szia!
Az options menüben a gird jelenti a rasztert. (3.0 verziót használok.) ezredmillimétereket is tudsz állítani.
ctrl+R a billentyűparancsa. Menüsoron pedig megleled a gombot amivel a raszter megjelenítését be tudod kapcsolni. Fecó
(#) FMSound válasza Fecni hozzászólására (») Jan 4, 2010 /

Köszönöm a segítséget!
(#) emmzolee hozzászólása Feb 28, 2010 /

hi

Annó leszedtema Front designer program demóját, és nem tudom kinyomtatni, vagy elmenteni a műveimet.
Ebben tud valaki segíteni?
Esetleg egy teljes verzió lelőhelyet tudtok?
Szerintem azért nem nyomtatja az enyém.
(#) Fecni válasza emmzolee hozzászólására (») Feb 28, 2010 /

Szia! Ha dobsz egy emilt, tán tudok segíteni. Fecó
(#) emmzolee válasza Fecni hozzászólására (») Feb 28, 2010 /

Köszi a Help-et!

küldöm a mailt.
(#) mazso1988 hozzászólása Jún 5, 2010 /

Sziasztok
érdeklődnék hogy nincsen véletlenül valakinek a Front Designer3.0 programhoz valamiféle leirása az alaphasználatban kapcsolatban mert igy elsőre elég bonyolultnak tűnika használata.
segitséget előre is köszönöm
(#) ABU hozzászólása Jún 7, 2010 /

Üdv!

Egy ilyen leírás engem is érdekelne. Épp most készítenék egy műszerhez skálát, de már kb a tizediket nyomtatom, mert a méretek nem passzolnak. Nem tudom mit mérjek és honnan.
(#) Mzolee hozzászólása Júl 21, 2010 /

Sziasztok!
Valaki a közelmúltban belinkelt egy topicban egy szálra húzott alu előlapot, amire nyákvasalásos technikával felvitt feliratot és ezt lelakkozta. Segítsetek légyszi, hogy melyik topicba lehet ez a fotó ha bárki emlékszik?!

Elég sokat nézelődtem és nemlett meg.
(#) newman92 hozzászólása Aug 9, 2010 /

Hy! Első alkotásom Front designer-rel Egy házi készítésű "multiméter" előlapja lesz.

előlap.JPG

(#) kaqkk válasza Mzolee hozzászólására (») Aug 10, 2010 /

A nyákkészítés kérdések ben van a kép , (én követtem el ) De lamináltam ,és utána lamináló fóliát vittem fel rá .
úgyanezt megcsináltam színfurnérra is .
(#) casnica hozzászólása Okt 25, 2010 /

Sziasztok egy 2010 vagy 2009es programot nem tudna felrakni?
(#) casnica válasza casnica hozzászólására (») Nov 7, 2010 /

fontos lenne
(#) Moderátor hozzászólása casnica hozzászólására (») Nov 8, 2010

Elhiszem, de ezzel nem érsz el mást, csak hogy kapsz egy figyelmeztetést! Valószínűleg azért nem reagáltak, mert:
a.) Nincs másnak sem
b.) Nem akarnak warezkodni (amit egyébként ez az oldal nem támogat, sőt, kifejezetten tilt!)
(#) Szebence válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 12, 2010 /

Nem értek azzal egyet, hogy törölted a hozzászólásomat illetve amit válaszoltak rá(?) azt áthelyezted, mert ebben a topicban sokkal nagyobb haszna lenne! Másrészt nem csak azt kérdeztem az itteni hozzászólásomban, hogy hol kapható, hanem, hogy miként, hogy kell vele dolgozni, van-e már valakinek tapasztalata műnyomással kapcsolatban.
(#) hapro hozzászólása Nov 14, 2010 /

Teljes generál készült egy vermon regent erősítőn vaszil29 segítségével. Eredmény itt látható: Bővebben: Link
(#) Szebence hozzászólása Nov 22, 2010 /

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan helyet mondani, ahol tudnak nekem fehérrel! nyomtatni?
(#) Action2K válasza Szebence hozzászólására (») Nov 22, 2010 /

Ilyen hely nincs! Sok-sok éve (kb 15), volt olyan színes laser nyomdagép, amiben volt fehér toner, de hamar rájöttek, hogy a szitázás olcsóbb és bármilyen anyagra megvalósítható, nem csak papírra.
(#) Szebence válasza Action2K hozzászólására (») Nov 22, 2010 /

Értem. Pedig jó lett volna, akkor marad gravírozás... (4000-ért szitáznák, arra most nincs pénzem)
(#) Action2K válasza Szebence hozzászólására (») Nov 22, 2010 /

Az inverz nyomtatás nem jó Neked? Bár szerintem a gravírozás szebb.
(#) Szebence válasza Action2K hozzászólására (») Nov 22, 2010 /

Nem, nem jó...
A leendő erősítőm előlapja lenne és a következő a terv:
Jelenleg CNC megmunkálás alatt van a fém előlap, itt kap helyet mindne led, kapcsoló, minden. az egész doboz fekete lesz és fehér feliratokat szeretnék rá, ezért vettem egy 1mm vastag, FEHÉR műanyag lapot, ez ugyanott lesz kifúrva ahol a kapcsolók, potik, ledek lesznek. Ez a műanyag le lesz fújva feketére (ahogy a ház többi része is) és utána gravírozóval belegravíroztatom a feliratokat, és akkor ugye a műanyag az fehér színű, akkor fehér lesz a felirat.

A fehérrel való nyomtatás az azért kellett volna, mert akkor erre a műanyag lapra, vagy a műanyag lapot ki is hagytam volna, ragasztottam volna egy sötétítő fóliát az előlapra, teljesen fekete lett volna.(olyan amivel az autó ablakokat is szinezik) És így csak a kapcsolókat és a potikat lehetett volna látni, a ledek a fóli a mögött lettek volna, így azokat csak akkorl ehetett volna látni, ha világítanak. Ezért kellett volna fekete alapra, fehérrel nyomtatni, de mivel nem lehetséges, így akkor ez a fólia nem lesz rajta.
(#) Balugray válasza Szebence hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Hello!

Lehet kapni direkt kétrétegű fehér/fekete műanyag lapot,
aminél a gravírozott rész fehér lesz. Bővebben: Link
(#) Szebence válasza Balugray hozzászólására (») Nov 23, 2010 /

Ezt nem tudtam, de végülis az eredmény ugyan az lesz mint a már megvett egyszínű, fehér műanyaggal, feketére festve és belegravírozva.
Viszont visszatérve, engem most igazából az érdekelt volna, hogy fehérrel, hol lehet nyomtatni, a fólia miatt.
Következő: »»   9 / 35
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem