Fórum témák
» Több friss téma |
A kezelői zóna felülírja a panel zónát. Ha mindet használni akarod, akkor a (020) szekcióban 05-öt programozzál a kezelői zónának.
Sziasztok !
Következő gondom van egy DSC PC1616 központtal. LED kezelő van rajta ,1 particióra programozva. A kp tökéletesen működik, megy a riasztás , sziréna. minden ok kivéve a telefonon történő hívást. Azt szeretném ,hogy a saját mobilomat hívja fel. A következőképpen programoztam (ahogy már itt a fórumban is leírták): 015 szekció 1,4,7 LED világít 301 1. tel. szám 302 2. tel. szám 303 3. tel. szám 310 1111FF (az F=*6) 311 1111 320 végig 1 329 végig 1 350 06 06 (residentál mód) 351 1,2 LED világit (probáltam 1,2,8 al is) 380 1,5 LED világit (probáltam 1,5,6 al is) Még csak a telefonvonalat sem veszi el. (bekötése jó) Most már sírba visz. Mit rontottam el ? Köszi
A 377-ben az átviteli késleltetést nem állítottad el?
Hello!
Kellene nekem egy kis segítség,még ezen a héten be kellene kötnöm egy DSC PC 1616 EH riasztót és szeretném ha valaki segítene ebben,a bekötés egyszerűnek látszik a rajz alapján de a programozás jelen majd gondot! Nagyon kezdő vagyok ebben de autóvillamosség szerelő a szakmám! Előre is köszönöm!
Olvasd át ezt. Ezt ugyan évekkel ezelőtt a 1565-höz írtam, de nincs számottevő különbség.
Ha eljutottál odáig, hogy feléledt, kérdezz!
Köszönöm!
Szia !
Biztosan nem , azt a szekciót nem is programoztam. Egyszerűen nem értem.
Hát, most én is elakadtam. Amit leírtál annak alapján mennie kellene.
Ha másnak sem lesz jobb ötlete, akkor reset és kopogd be újra. Esetleg valamit nem vettél észre.
Szia !
Beírtam mindent még egyszer. De b...ik telefonálni. Ilyen nincs.
Létezik dls2002-höz magyar nyelvi fájl 1864_4.2 központhoz? Ha valakinek megvan megosztaná velem?
Sajnos nem megy! A 020 szekcióba 05 programoztam de semmi. Reseteltem de nem megy. Viszont ha 01 programozok akkor ott működik! 202 szekcióban az összes zóna bekapcsolva tehát valami más probléma van. Nem tudom mit tehetnék
Sziasztok!
Segítség kellene, a DSC585 riasztó beltéri szirénája recsg ropog ahogy és amikor neki jól esik. Hiba nincs. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm!
Hello!Átolvastam..szeretném tudni mi az a Tamper...és számít-e valamit a bekötésben hogy nekem nem kell hozzá telefon?Tehát a központban a helyére nem kell kötni semmit vagy összezárni?
És a panelon a RED BLK YEL GRN értelemszerűen mind a négy csatlakozik a kezelőhöz?
Ugye a 001 szekcióban beállítottad az 5. zóna típusát is (nem 00)?
Ha ez új szerelés, akkor valószínűleg az, hogy a BELL +/- alapállapotban minimális feszültséget ad riasztás nélkül is. A szirénád ezt nem szereti. Megoldás: meg kell relézni. Ha régi, akkor pedig kontakt hiba lehet szerintem
A tamper az egy (vagy több) alapállapotban zárt kapcsoló. Ilyen található a kültéri szirénában, kötődobozban, központ dobozban (ha teszel bele, tegyél!). A szabotázs jelzésére szolgál.
Ha nem kell telefon, akkor a RING, TIP-et üresen hagyod. A földet ilyenkor is kösd be. Összekötni a fém házzal, védőfölddel, illetve az árnyékolásokkal. A kezelőhöz mind a négy szál kell. Az R a + táp, a B a mínusz táp, a G és Y pedig az adatbusz. Szóval kell mind. Természetesen a vezeték színe nem feltétlen kell, hogy ez legyen.
Sziasztok!
Van egy régi típusú kültéri DSC szirénám, eléggé régi, nem tudom hogy a bekötés jelzések mit jelentenek nem találtam rajzot se. Ha tudtok segítenétek? | AP . AP | GND . N+ . A- | S2 . S | A piezzót nem tudom hova tudnám kötni meg a tápot!
| AP . AP | GND . N+ . A- | S2 . S |
A piezzót nem tudom hova tudnám kötni meg a tápot! Szia! Fejből írom, rég nem szereltem már ilyet, remélem nem írok hülyeséget. Ap-AP piezo gnd aux negatív n+ bell pozitív a- bell negatív s2-s tamper, valamelyik zóna.
sziasztok
Kaptam egy DSC PC585 riasztó központot PC1555RKZ kezelővel.A vezetékezést megcsináltam ellenálásokal lezártam a 3 mozgásérzékelővel a negyedik zónát szeretném 24 órásra programozni de sajna nem megy. Ez ügyben kérném segítségeteket hogy hogyan kellene programozni részletesen ennyit tudok :× 8 5555 001ezután fogalmam nincs
Üdv!
Van egy olyan problémám hogy a DLS-2002-vel nem tudok rácsatlakozni a PC585 központra. Megcsináltam a PC-Link kábelt, letöltöttem a dsc.hu oldalról a szoftvert, beállítottam egy account-tot + com1 portot, engedélyeztem a letöltést a központon (*6 mesterkód 5) és (*8 5555 499 5555 499 ) és sajnos semmi. Kipróbáltam a többi portot de semmi. Próbáltam a kézikönyvből informálódni de csak ezeket a beállításokat találtam amit elvégeztem. Lehet hogy a kábel rossz!? Tudnátok mondani valami okosságot? A kábelt a következő rajz szerint készítettem.
A sub-d 4-6 kivezetéseit össze kell kötni. Itt egy
helyes kiosztás. Kipróbált, működik!
1. Belépsz programozói módba: (*8 5555)
2. Kiválasztod, hogy melyik szekvenciát akarod programozni: (001) 3. Beállítod, hogy melyik zónát hogyan akarod használni: Itt összesen 8 db. számot vár, mert az 585 max. ennyit tud kezelni. a zónatípusoknak nézz utána, mert elég nagy a választék. pl. 01 késleltetett első idő szerint, 02 késleltetett második idő szerint, 03 azonnali, és a 11 -es ami neked kell, 24 órás szabotázs. 4. Kilépés #
Nagyon köszi a segítséged.
sehogy sem akar ki jönni a 8db szám
valahogy így nézne ki: ×5555 001 01 03 03 03 04 03 04 11
Kijön az csak másképp.
*8 5555 001 01 04 03 11 00 00 00 00 # Első zóna: késleltetett (pl. ajtónyitás) Második: követő (pl. előszobai infra) Harmadik: azonnali ( belső helyiségek) Negyedik: szabotázs (sziréna és központ védelme) Ötödik és tovább: nem használt Az ötödiktől felfelé a kezelői zónák programozhatók.
most már értem
nagyon Köszi
Hello!
Most jutottam csak haza...összeraktam a riasztót a bekötési rajz alapján...merre hogyan induljak el a programozással? Telefon nem kell bele! pc1616eh! |
Bejelentkezés
Hirdetés |