Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » CCS PIC Compiler
Ha lehet, jöhet nekem is a fórumban megadott címre. Legalább két darabban jó lenne. Kösz
Hali!
Ha nem tul nagy bunkoság itt ilyet kérni nekem is jo lenne egy példány. Kösz Btunyo
El tudná kűldeni nekem is valaki, aki már megkapta?
Köszi! szabid (kuki) freemail.hu
végy fel msn-en, és menni fog
mailben kicsit nagy lenne...
Ínnye!! Micsoda design és tudás módosítás
Köszönjük! Már csak az MPLAB-ot kéne kijavítania a MC-nek... Az új 7.50-es nekem állandóan elszáll... De olvastam a fórumot és nem vagyok egyedül...
Könyörgöm, ezért vannak az ún. Interim Release-k. Szedd le a 7.52-t.
Egy keresztkérdés. Nem tudod véletlen, hogy a 12F-es PIC-eknél jelentkező fordító hiba az OSCCAL-nál ki lett javítva??
Nem kell könyörögni, de köszönöm...
Szerk: Ugyanúgy elszálll
Nálam is el szokott néha szállni, nem vagy egyedül
Sziasztok!
Melyik CCS verzióhoz lehet most hozzájutni? Cserébe adnék CCS ICD kapcsirajzot. (S40).
A 4.013 már régi verzió. Azt hittem, hogy a 4.032-nél már túljutottunk.
Küldök egy USB-SERIAL verziót az ICD-ből. Egybe van rajzolva, de jumperrel lehet átkonfigurálni, hogy melyik üzemmódban működjön. sysy
Kaphatnek en is egy ujabb CCS compilert ide
**** KUKAC gmail.com Elore is KOSZONOM!
Ide feltettem: http://download.yousendit.com/CBB674E60550D4B5
it meg az okosság hozzá: http://download.yousendit.com/898A8A71179056C4 mindkettő 7 napig letölthető.
Nekem nem indul el :nemtudom:
Amikor feltelepítettem mindíg kiírta, hogy hiányzik a GDIPLUS.dll. Ugyanezt kiírta amikor, el akartam indítani. Ezután megkerestem a fájl-t guglival, és bemásoltam a dll-ek közé. Ezután a .cfg kiterjesztésű regfájlokat kereste, mivel nem voltak a megfelelő helyen, de a hibaüzenet felajánlotta, hogy megkeresi. Ezután megtalálta, de azt írta hogy sérültek Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?
En linux alatt probaltam es elindult.
A GDIPLUS.dll az tenyleg hianyzott de bemasoltam a system32-be es akkor mar OK volt. A regfile-okat bemasoltam a picc konyvtarba es elfogadta oket. Probald ujra letolteni ...
Köszi!
Bemásoltam a PICc könyvtárba a regfájlokat, ott felülírtam az egyiket, és így elindult (igaz, kiírja, hogy a PICCIDE sérült). Az lenne a kérdésem, hogy milyen Toolsuite neve van a ccs-nek, mert az MPLAB project wizard-ban szerintem nincs benne. Ilyenek vannak: Byte Craft Assembler & CComplier, B Kundsten Data CC5X...stb Hogyan lehetne behozni a Toolsuite-ba?
Mindhárom reg filét felül kellett volna írnia. Lehet, hogy hiányzott valami nálad?
A mellékelt progit kell lefuttani, hogy felvegye az MPLAB a toolsite listába a CCS-t. Sok sikert kívánok: Péter PS. Látogass el ide és nézz szét. http://www.ccsinfo.com/downloads.php
Egy fél óra múlva (kb. 12:15) felteszek egy kiegészítést a PICCIDE-hez. Ez lecseréli a régi felületet egy újra. Lehet, gy ezzel megoldódik a sérült IDE probléma.
Péter
Srácok, tudna valaki segíteni ebben a CCS buliban Linuxra is ? Én azalatt nyomok és szeretnék az alá egy működő verziót. Nagyon köszi.
En linux alatt vagyok, feltettem de most jottem ra hogy nem igazan muxik Fedora 6 alatt rendesen. Az egeret huzigallva az ikonok folott sorra ugranak ki az error ablakok... sajnos.
Köszi!
Nálam most már full működőképes. Most írtam egy egyszerű progit, csak akkor sikerült a build hibátlanul, ha a PIC header-jét bemásolom a projektmappába. Egyébként tényleg jó progi, eddig MikroC-vel próbálkoztam, de amilyen jól le van dokumentálva a mikroc olyan nagy asm-et generált. {egy kicsit húzósabb progival simán teleírja a 16f877a flash-ét} |
Bejelentkezés
Hirdetés |