Fórum témák
» Több friss téma |
Az előhívó nátrium-hidroxid vizes oldata (a P20 csomagolásán meg lehet találni a koncentrációt, azt hiszem, kb. 7 gramm/liter NaOH).
Előhívót sokkal érdemesebb vegyszerboltban kapható nátrium-hidroxidból csinálni (1000 Ft/kiló körül van). Egy kilóból 142 liter előhívót lehet csinálni. A nátrium-hidroxid hajlamos karbonátosodni (megköti a levegő szén-dioxid tartalmát), ezért az oldatot nem szabad levegőn hagyni, le kell zárni (a peroxidos maratóval ellentétben - az idővel bomlik, oxigéngáz fejlődik, ezért nem szabad lezárni).
szevasz:elnézést, lehet hogy már késQ de Békéscsabán a hifimix.hu alatt 1kg cin 2600ft áfával ,én 2hete vettem 3kg-otüdv:lali :yes:
Sziasztok!
Segítenéteg légyszi, hogy hol van csepelhez legközelebb elektronikai üzlet?(Ahol alkatrészek is vannak) Én csak az elektrokonthát tudom.
hello !
ez az IC nem mostani gyerek ,szerintem már nem is gyártják ! annakidején sem volt elérhető.
Sziasztok! Nem tudom hogy hol lehet műnyomó papírt venni Miskolcon
Ebben kérném segítségeteket (lehetőleg ne olyat írjatok h ez megy az az üzlet henem h pontosan hol van) előre is köszi üdv: zoly15 (Hozzászlás módosítva. Moderator)
Hello!
Ha a műnyomó papir a vasalásos nyákkészitéshez kell akkor sztem jobb ha pausszal probálgatod, az nekem tökéletesen sikerült és szinte minden papirboltban lehet kapni! Főleg Miskolcon... Egyetemi papirbolt még jo áron is adja ezeket!(Szerintem) Amugy én azért csináltam pausszal mert ugyan ilyen problémával küzdöttem. Sokhelyen azt se tudták h van olyan h műnyomó papir. Remélem ezzel tudtam segiteni(igaz a kérdésedre semmi választ nem adtam) Ha minden kötél szakad akkor pedig sima fénymásolo papirral is lehet probálkozni, nekem már volt h azzal is sikerült. Jó szerencsét!
szia!
köszi de milyen az a pausz papír?? még sohasem láttam olyat ...vagy csak nem tudtan h mi az nem tudnád leírni h hogy néz ki?? köszi üdv: zoly15
A puszpapír olyan, mint egy vékony, hártyaszerű papír. Kicsit a selyempapírhoz hasonlít. Félig-meddig átlátszó, a tapintása meg olyan, mintha egy durva filmréteg lenne rajta.
A mérnöki munkában használták régebben, amikor még nem számítógépekkel terveztek, meg a régies hatású okleveleket készítették belőle. NYÁK vasalásra és levilágításra is kitűnő. Szinte minden papír-írószer boltban kapható. Műnyomó helyett használhatod a spirálozókhoz való kemény, fényes kartont is, természetesen a fényes felére nyomtatva.
Szevasztok
Az lenne a kérdésem ,hogy hol lehetne olcsón analóg kivezérlésjelzőt venni(CONRAD-on kívül)?
Olcsón és konrád? Na ne nevettess! Egymást kizáró elemek!
Mit értesz "olcsó" alatt? Minimum-maximum?
Elnézést kérek,nem jól fejeztem ki magamat Na szóval olcsón keresek analóg kivezérlésjelzőt,de nem a CONRAD-ban mert ott elszálltak maguktól.
Olcsóság alatt pedig azt értem,hogy ne érje el a CONRAD árát(ami-most néztem-1490 Ft/db! ).
szia!
köszi az infókat ! és azt esetleg nem tudnád + mondani hogy ez a pauszpapír milyen árba van?? hány Ft/ lap?? üdv!
Huh! Fogalmam sincs, de nem egy egetverő összeg. Asszem 10,-Ft körül volt egy A/4-es, de már komolyannem emléxem. Elég rég vettem egy adagot...
köszi!
és ez jobb mint a műnyomó? akkor én is veszek 1 nagy adagot!! üdv!
Hmmm...
Megint a felelőtlen gondolkodás... Még ki se próbáltad, de már venni akarsz egy tonnát belőle? Először próbálgasd NYÁK-gyártásra, és ha végül kiderül, hogy teljesen alkalmas a NYÁK-okhoz, akkor vehetsz belőle fél kamionnyit is... De így, hogy azt se tudod mi az és hogyan és miként és mennyi és merre???
Figyelj,sztem megteszi a magazin-lap(tudod,az a fénylő),Olvasd el ezt
a topicot,mert sok kérdésre találhatsz választ.
hmm
igazad van amúgy nem akkora nagyon nagy adagra gondoltam kb 10-15 lapra
Szasztok, Győrben és/vagy Győr-Komárom vonalon keresek elektronikai alkatrészboltot. Tud valaki?
ivicz
Üdv!
Nekem egy PS2-es PC billentyűzet puffer IC-re lenne szükségem, amit még viszonylag könnyen be lehet szerezni. Megnéztem egy alaplapot, hogy milyen IC-t használnak, de nem sikerült azonosítani. Valaki tud típust? Vagy inkább 4 I/O-os PIC legyen?
Sziasztok!
Autó gyújtótrafó keresnék tudtok valami olcsó helyet Budapesten? Köszönöm!
Sziasztok! Hol lehet hidraulikát vagy léptető motort beszerezni? szekrény nyitására kéne tudjátok?Ha a lustaság győz :vigyor3:
Hm. em kellene előbb az elvvel tisztában lenni? Keresgélni ráérsz utána is...
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet venni kontaktsprét? Ellőre is ksözönöm: Müszi
válassz:
SPRAY: KONTAKT 61 200mL SPRAY: KONTAKT 61 400ml SPRAY: KONTAKT 60 200ml SPRAY: KONTAKT 60 400ml amúgy szerintem bármilyen valamire való műszaki boltban találsz.
Jól van na. Úgy gondoltam ha hamarabb elkezdek keresgélni hamarabb ráakadok Ja amúgy nem tudod véletlenül menyibe kerülne egy ilyen motor?
Huh, sajna nem. Elég válozatosak az árak, tudástól-típustól függően.
De ha javasolhatom, ezt az oldalt böngészgesd kicsit, szerintem találsz ott olyasmit, ami Neked is érdekes!
"Eladó egyéb pneumatikai kiegészitők, gyárilag készre szerelt egység csomagok, stb... További információért nyugodtan irj!
Email: zig007@freemail.hu " Idézet az apróhirdetésekből. |
Bejelentkezés
Hirdetés |