Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Két Nap lesz az égen?
Én örülnék neki. Végre már valami változatosság.
Asztalról nem de bevált.Sima user és megvan.Tárcsázom a master key-t és utána pre configurations és az operátor kód nem működik.Tudsz ezzel kapcsolatban is segíteni?
Samsung volt?Ha igen akkor mázlista vagy Ha sony vagy nokia akkor még a total commander se kell.
Persze nem kell minden leírt dolgot komolyan venni.
Én,mint sci-fi rajongó,oda vagyok a hírért,remélem nem duck..!
Jó lenne Csak a gamma sugárzás miatt nehogy bajunk legyen.Morgan Freeman-el a féreglyukon át.Discovery-n.Nézzétek nagyon jó kis műsor.De ha 640Fényévre van az azt jelenti,hogy már elméletileg felrobbant úgy :639és valamennyi éve?
Jaja, én is.
Volt egy ilyen 1000 éve. Fel is jegyezték a krónikák. @zolika60: a mai nem könyves nemzedék (cca.90 után születettek - akik nem könyveken nevelkedtek fel) egyik legnagyobb problémája lesz: nem tud releváns és irreleváns információ között különbséget tenni. Azaz: szűrés nélkül mindent elhisz, a "hoax"-ot is.
Szamócának mondtam régebben, hogy cikk formájában összeállítok egy bibliográfiát kezdőknek szakkönyvekből. Miután próbáltam hatni fiatalemberekre hogy olvassanak (itt a fórumon), és láttam, hogy 10-ből 9 továbbra is kész megoldást vár 0 befektetett energiával, ezt az ötletemet elhessegettem. Közben egyik barátomnak is meséltem az ötletről, aki csak annyit kérdezett: vajon valaki elolvasná? Igaza lett, ámbár az önbeteljesítő jóslat kategória. Ha nincs igény, nem csinálom meg. llaci56-nak átküldtem az egyik iskolai beadandómat ami tájékoztatási eszközökből készült. Pont egy ilyen bibliográfia. Ő köszönte szépen.
Megint 2012 , hogy mindent lassan ehhez a dátumhoz kötnek
Én ugyanekkor meg fogok enni 12 tányér Sült vizet.
Jó, nem azért írtam mert elhiszem (adok neki 0,0015%-ot), csak azért érdekes lenne... :yes:
Mondjuk régebben is az volt a tudás, ha tudta az emberfia, melyik könyvben van megoldás a problémájára. Ha egy könyvben hülyeségek voltak, hamar a szemétbe került. A nettel az a baj, hogy a hülyeség is kering a valóságos információk között és megfelelő tudás nélkül szelektálni sincs mód.
És 12V-os zselés akkuval fogsz világitani, 12 Led-es asztali lámpával
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy használt TV-t ajándékba, de nem tudom beprogramozni a csatornákat. Nordmende Spectra-Stereo 8107 készülékről van szó. A hangolás elindul, de amikor talál egy csatornát, nem tudom elmenteni egy programszámhoz. Neten kerestem manuált, de csak 10 dollárért találtam, úgyhogy föladtam. Tud valaki segíteni?
Az információ szelektálásának képességét csakis lektorált forrásból (könyv? folyóirat?) lehet elsajátítani. A hordozó lényegtelen (e-book vs. papír - a most dúló harc.)
Inkább napelemmel, ha már 2 nap lesz...
szerk.: simpi: csináld jegyzettömbbel.
Nem vicc, én ilyenkor szisztematikusan elkezdem nyomogatni a gombokat. Van amelyik memorizál. Előbb utóbb meglelem. Tudom, fapados meg hülyeség, de működik.
Miután áthúzom a fájlt hiba üzenetet ír ki és azt írja,hogy leáll és elnézést kér.Szerintem nem is tudja átmásolni mert telepítés után nincs ott a játék.Miért ír hiba üzenetet?
Nem lesz 12Ft-os kifli és vége is a nagy 12-es nemtudomminek.
Hát... egyelőre nem jött be a próbálgatás.
Senki?Kezdi fel ****** az agyam.Hiba üzenet és nem jelenik meg a játék.Ezen kívül minden működik:telepítés,programok:jadmaker,tk file explorer.De a játék még azért sincs ott.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |