Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nekem tetszik ahogy van, de legközelebb tényleg figyelj oda a lentebb leírt dolgokra. Fontos a méretek betartása de az nem jó ha az esztétika rovására megy!
Én is hasonló építő jellegű kritikákat akartam megfogalmazni a kivitelezéssel kapcsolatban, mint az előttem szólók, viszont így, hogy ez az első hangfalad, csak gratulálni tudok! Elsősorban pedig amúgy is a hang számít... A következő doboznál pedig már figyelembe veheted az említett "trükköket".
Véleményeket várok én is.
Ezt a mélyládát raktam össze tegnap unalombol és kellemesen meglepett a hangzása. nekem megfelel.
Szép lett. Unatkozzál még sokat
Hogy lehet valamit unalomból csinálni? Sehogy. Unalomból unatkozni lehet.
Jólvan, igazad van, de hát akkor is jó lett szerintem is ! Tehát grat. gida! Nekem meg lett egy kis dobozom, csak nem tudom megcsinálni benne a kis " rekeszeket " ...
Ha Neked megfelel akkor miért adod el?
honnan veszed, hogy eladja?
Nézi az aprót
Kiváncsiságbol hirdettem meg hogy ki mit kinál érte.
Esetleg ha megfelel akkor megválok tölle. Hiszen épiteni bármikor tud az ember ha van kedve és anyagi lehetösége.
Most akkor kedvből, vagy unalomból építetted a ládát?!
Unalmába kedve támadt építeni és kiváncsi volt mennyit adnak érte.
Szeretném forgatni a bele fektetett pénzt és ujjat csinálni.
Ujjat szerintem nem fogsz a vételárból csinálni, nagyon drága a plasztikai sebészet. De miért van rá szükséged, megsebesültél esetleg építés közben? Bővebben: Link
Újat talán igen, és ahogy nézem a vásárló nem is jár vele rosszul (ránézésre jobb mint a bolti sok PMPO-s). A következő pedig még jobb/szebb lesz
Szia!
Ezt a hangfalat én is megépítettem minimálisan módosítva az eredeti méreteket. Íme néhány kép róla.
Hú, ezen még a légy is hasraesik
Mivel fényezted ilyen szépre?
Vettem egy ÚJ forrasztópákát és kipróbáltam.Az ón is új és szép fényes marad forrasztás után. Két feszültségstabilzátort láthattok a képeken. Képek: Picasaweb
Sziasztok!
Valójában nem építés, de mégis. Az ETZ deknit lecsiszoltam ill. az első sárvédőt. Élőben szebb. Ui.: Minden reggel úgy megyek el itthonról, hogy majd délután alszok egyet. Hazaérek, sürgök-forgok valahogy mindig elmarad. Nem tudom, hogy lehet délután aludni
Hihetetlen, hogy milyen szépek lettek a képek, pedig csak egy 5mp-es sima fényképező, sok embernek lenne mit tanulni tőled fotózás terén.
Köszi de ez nem csak az én érdemem Bővebben: Link Ez nagyon jó gép nem túl olcsó viszont már régen megvan és szép képeket csinál.
Gratula a hangfalaidhoz, ezek jóval szebbek mint az enyémek Látom te besüllyesztetted a hangszórókat, sokkal jobban néz így ki. Erre gondoltam én is, csak hát eléggé önfejű voltam és kizárólag a terv szerint mentem) ... Most egy Visaton aktív mélynyomó van készülőben 400Wattos FET-es erősítővel. Mindennel kész vagyok, már tesztelve is volt De még a festés lakkozás hátra van és az erősítő beépítése.
Barátnőmnek születésnapjára csináltam egy "duo" vezeték nélküli gyertyát. Igazi deszka modell. Csiszolva , lazúrozva.
Skori féle rajz alapján. Remekül működik ezúton is köszönet érte.
Szia!
Ha az aluminium(emlékeim szerint az) akkor a világért se hagyd abba a csiszolgatast,a végén meg fel lehet polirozni tükörfényre..
Az etz oldaldekni nem alu sima vaslemez,a blokk deknijei aluk
|
Bejelentkezés
Hirdetés |