Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
És ennek pejoratív értelme van? Tehát nem "rokonszenves"?
Légyszi a : Válaszoljatok mert a töbit nem tudom kezelni!
Köszi! Petya7!
Gratulálok!
Két hibát is elkövettél. 1, Az off-ba írtál olyat, amit nem ide kellett volna. 2, Kiírtad a mail címedet, hogy a keresők rátaláljanak és így majd kapni fogod a sok spamot. A mail címed ott a profilodban felesleges kiírni, ráadásul kétszer is. Itt nem fogsz választ kapni, főleg nem mailban. Azért fórum a fórum, hogy itt beszéljük meg a dolgokat és ne mailban.
Valaki tudja, hogy hogyan lehet beállítani a Traktor DJ -vel a keverőm használni? Úgy akarom, mint a Virtual DJ-vel...
![]()
Hali
Haat vegulis videke valogatja: Gringo.
Meg annyit hozza, hogy ezen a videken peldaul az az ember akit le lehet huzni. Ott virit a homlokan a hatalmas $ jel. Volna egy par sztorim rola.
Hallott már valaki olyanról hogy "környezetvizsgálók"?
Allítólag ketten járnak és egy rendőr. Minden portára bemennek és felmérik ("környezet felmérés"). Valamint figyelmeztetik a tulajdonost hogy mit kell lebontani (pl. udvari WC, használaton kívüli tyúkól, kemence). Papírt viszont nem adnak, viszont Szentesen például állítólag rendszeresen járnak. Nekem kissé gyanús hogy papír nincs a vizsgálat eredményéről és a határozatról, csak elmondják hogy sok az építmény és mit kell lebontani. Szerintem ilyen nincsen. Az igazat megvallva én be sem engedném őket.
Szia! Köszi, de 3.0 használok. Az external menü alatt nekem egy hibát ír ki. Szerintem ebben úgy kéne beállítani, de nem megy. Van egy 5.1-es hangkarim, azon van a két deck a mixerből, meg egy 2.1-es integrált, amivel vételezek...
![]()
Ha nem ( Linux vagy win.xp ) operációs rendszered van, kíváncsi vagyok, sikerül-e olvasható állományazonosítókra kicsomagolnod a mellékelt állományt.
Üdv mindenkinek!
Nemrég frissítettem a firefoxot és ezzel együtt az adobe flash playert is. A gondom az, hogy youtube-on nem jelenik meg a videó csak hangját lehet hallani. Szerintetek mi a gond? Más oldalakon nem áll fenn a probléma.
Valaki tudja, hogy honnal lehet letölteni a Benjamin Mackó titkos kalandjai c. mesét? Régebben néztem Minimaxon, de most már nincs Digi TV-m.. :/
Itt már kerestem, s sajnos a neten eddig 2 részt találtam: :/
Helló mindenki
Valaki aki tud zongorázni meg tudná mondani mi ez a hang? Bővebben: Link Egy filmből bányásztam bocs hogy ennyi... Próbáltam felismerni de nem tudom. Előre is köszönöm.
Szerintem egy b-moll egy fisszel, de, hogy milyen sorrendben az passz...
(36centtel alacsonyabbra kellett hangolnom, valószínűleg igazi zongorahangról van szó...)
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy a 3.6os mozillába hogy lehet visszaállítani a lapfülkezelést? Azt módosították benne, hogy ha több lap van megnyitva. és nem a legjobboldalin vagyok. és onnan nyitok meg egy új fülön valamit akkor nem legszélére teszi jobbra, hanem rögtön mellé. Ezt szeretném "visszacsinálni", hogy a sor végére tegye. Köszi előre is!
Sziasztok, egy furcsa kérdésem lenne, van egy LG cyking porszívóm, és a minap gondolam kiürítem, na ekkor vettem észre, hogy van benne egy spéci szűrő, olyan mint egy motornak a légszűrője, na most a kérdésem az lenne, hogy ez csak vizes porszívózáshoz kell, vagy a szárazhoz is? Akinek ilyen porszintyója van az szerintem tudja mire gondolok.ilyen a porszívó és ez a szűrő.
Szia Doncso.
Úgy tudom, hogy a nagy finomságú por megfogására lett kitalálva, hogy a motort ne koptassa, illetve a levegőt tisztítsa, vizes takarításhoz szerintem nem szükséges használni, mivel a víz "megköti" a koszt. Onnan tudom, hogy használtam már ipari tisztítógépet, igaz az nem"Lődzsí" (LG) volt, és nem is ilyen kompakt. Remélem tudtam segíteni.
Értem, akkor fenn hagyom. Nem mertem levenni eddig, nehogy baj legyen, még szerencse. Köszi Ampi.
![]()
Szívesen.
![]() A garantált szívóerő növekedése végett, érdemes lenne kimosni, illetve ha feltelt akkor csak úgy pumpálja a levegőbe a 0,002 mikronos porszemcséket ami nagyon nem egészséges (fenn áll az allergia kialakulásának veszélye is!). ![]() Egy szenvedés a művelet mire kimosod, de egy új hepa szűrő sem két forint így megtérül a munkával az ára, nem beszélve a tüdődről. ![]()
Jó estét!
A TV2 Dr. House ajánlója alatt szól egy zene, ezt vajon csak a TV2 kreálta, vagy egy komplett zeneszám? Aki ismeri, kérem írjon! erről lenne szó.
Nem ismerem és elég egyszerűnek tűnik. Azt gondolnám ott kreálta valaki.
Nos én iparit vettem itthonra is, (Makita 445X) mert elegem lett a szutyok kilós kenyérre emlékeztető, mondva csinált nagy szívóerejű morzsaporszívócskákból. Az Ipari gépek ( és mostanság a dedós háztartási hulladékok) a leválasztóciklon (szűrőciklon)elvén működnek. Az elv egyszerű, a pneumatikus üzemekben mindenütt ezt használják anyagszállításra. A csőben levegővel együtt gyorsan haladó anyagszemcsék a hirtelen megnagyobbodott leválasztó térbe (ciklonba) érve, veszítenek sebességükből, és a leválasztó rész aljába potyognak. A hatás növelhető avval ha a tartályba érve, annak kialakításával, falán csúsztatva választunk le. (ugye a súrlódási erő) A többszörös szűrés amiatt szükséges, mert mindig van némi igen könnyű agyag ami a szívótorkolat felé próbál távozni. Ezt fogja meg jelen esetben a nagy felületű szűrőegység. Tisztítása belülről kifelé történő sűrített levegővel, vagy PE szűrők esetén vízsugárral. Gyakran még ezen szűrő után is van még egy szűrő, közvetlen a ventilátorház beszívócsonkja előtt.
A papírzsák használata nem ajánlott ezeknél, részint a szívóerő csökkenés, másrészről a motor fojtása, erőltetése miatt.
Értem. Köszönöm a részletes tájékoztatást. Lényegében, tökéletesen meg vagyok elégedve a szittyóval, szívóerőben is elég konkrét, és eddig még nem volt vele probléma sem. Amikor elkezdett csökkenni a szívóerő, akkor tudtam mindig, hogy ki kell pucolni azt az ominózus szűrőt, ezzel sincs lényegében probléma. Csupán azt nem tudtam, hogy kell e egyáltalán bele ez a szűrő, mert volt régebben vizes porszívóm már, azon nem volt ilyen, csak egy szivacsot kellett ráhúzni ha vizesen akartam szipózni vele. Könyve nincs az LG-nek, úgy került hozzám, hogy ez fazon festéket szipózott fel vele. Majd közölte, hogy nem működik, nem szív, megnézem? Mondom persze, de ekkor nem tudtam még mit csinált vele, belenéztem...Mondom vidd innen és dobd ki a szemétbe. Erre itt hagyta.
![]() ![]()
Kivittem Piroskát az erdőbe,végre szép idő volt.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |