Fórum témák
» Több friss téma |
Jah, látom már, hol vagy. Bp-en hol? Óbudára bírok feljuttatni.
Jó reggelit!
Hol kapható hangfrekvenciás 1:1-es transzformátor?
Szia ivicz!
Budapesten zúgóba. Vagy nekem jó postán is. Köszi!
ua3730-as ic-re lenne szügségem hol lehet kapni ?
előre is köszi
Sziaztok!!!
Tuna vki mondani jo elektronikai boltot, ahol "minden" alkatresz megtalalhato. Tudok parat, de ezekben az uzletekben soha nem kapok meg mindent egy kapcsolashoz; mindig mashova kell menni. Segitsegeteket koszonom! dani
www.mikroelektron.fw.hu
ez egész jó kis hely, én mindig megkapom amit szeretnék üdv
Én pedig ebben a boltban szoktam vásárolni. Ha valami épp nincs, akkor is beszerzik, hamar.
Tudtok Miskolcon olyan boltot, ahol lehet kapni elektronikai alaktrészeket, és kisker? A SOS Electronic sajnos nem ilyen...
Keresek SL443A típusú IC-t vagy helyettesítőjét.
(Zero-Cross kapcsoló, triak meghajtó) Előre is kösz mindenkinek!
Sziasztok!
Autóba keresek hűtővízhez elektromosan vezérelhető csapot vagy szelepet, lehetőleg 12V-osat. "Sima" és Y is érdekelne, átmérőben 1/2" vagy 3/4". (A gyári 18000 Ft-os fűtéscsapot szeretném kiváltani valami megbízhatóbb dologgal, mert az 2 év alatt beadta a kulcsot. Tavalyelőtt lett cserélve.) A tippeket előre is köszönöm.
Sziasztok!
0,1°C pontosságú hőmérséklet méréséhez keresnék hőmérséklet szenzort. Lehet hogy csak elbénáztam, de eddig sehol sem találtam ilyet (a legjobb 0,5°C volt) Mikrokontrollerrel kapcsolnám össze. Előre is köszönöm!
PT100-as megfelelne neked. Akár smd kivitelben is létezik. Sok boltban lehet kapni. Pl:Lomex.
Légszigetelésű forgókondenzátort keresek KHra akár használtat, akár újat elérhető áron.
Nagyon megköszönném ha kapnék egy jó tippet.
Sziasztok!
Talpat keresek az erősítőmnek. (még nincs megépítve, de már készülget...) Olyasmira gondolok mint mondjuk egy hangfaltüske, de jobb lenne valami egyszerű csavarozható gumitalp.
találtam conradéknál.
Bővebben: Link De neked milyened van? Hogy néz ki? Milyen anyagból van(habszivacs/gumi/műanyag)? Csavarral rögzíthető? Ha tetszik nekem postázhatnál 4-et, megköszönném.
Helló, Nekem meg egy félkilós kalapács.
fureszk, egyik ismerősöm a WC ülökére szerelhető gumi bakokat ajánlja, nagyon jó lábak készíthetők belölle... De azért ne rohand le a családi klozetet
sziasztok kéne még 50*50-es műanyaglap 3mm vastag
lehetőleg csongrád megyében milyen boltban próbálkozzak (ha egyáltalán árulnak ilyet)
50*50 micsoda? Miliméter? Cemtiméter? Méter? Kilométer?
És milyen műanyagból? Hőre lágyuló? PVC? Bakelit? Üvegszálas? Plexi? (Ez mind műanyag...) Próbálkozz a nagyobb barkácsáruházakban, dekorosoknál.
Szia isa,
nekem van egy fél kilós kalapácsom, illetve, hogy pontos legyek 495 gramm, mer' má' kicsit megkopott.... TaTa Idézet: „Üvegszálas?” Mondjuk az szerintem nem egészen műanyag-típus Egyébként én is a barkácsáruházakat tudom csak ajánlani...
nekem erősebb anyag kell minnél jobban "tűrje" a hőt Ja és köszi a tippet
Senki sem tudja, hol lehet 1:1-es hangfrekvenciás transzformátort kapni???
...ha már itt tartunk: 1:3 - 1:6-os hangfrekvenciás transzformátort? Köszi
|
Bejelentkezés
Hirdetés |