Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon jol nez ki .Grat hozza.Mutatos dolog.
Kit? Kinek? Hogy? Hova? Mindig ez jut eszembe erről a topikról.
Nem rizsálok. Be mutatom a műszaki versenyes munkámat, és egy egy éves hangszórót. Műszaki versenyre mehettem volna , országosra, ha minden összejött volna. De nem. :no: Fel a fejjel, úgy vagyok vele, tovább elektrózok, és megpróbálom túlelni, hogy végül nem engedtek el a versenyre. A munkák: A fekete az a TDA-s erősítőm, a faszínű meg egy hangszóró , ami csak simán át lett építve. U.i. : a matricáktól nem megijedni !
Pofás darab!! grat Hátul az a led sor kivezérlés jelző? vagy mi?
Ha elhagyod a matricákat, egész pofás kis cuccokat fogsz építeni!
Hehe. Az erősítőre csak azért került matrica, mert ott életlen 2 luk furva lett, és el akartam takarni...
Az előzőt meg hagyjuk...
A véletlen lyukba lehet tenni szép fejű csavart vagy ledet. Akkor már senki nem mondja meg, hogy oda nem illő dolog és nem tartalmazza az eredeti terv...
Hát ja, de akkor mit mutatna az a led..
Bekapcsolt állapot, clip, védelem bekapcsolás, némítás bekapcsolva, önteszt sikerrel lefutott jelzés, hűtőborda hőmérséklet vagy a légnyomás megfelelő jelzés.
Itt van egy kis kapcsolás, ami még utólag is belevarázsolható: TOO Most már nem offolunk tovább!
Te bácsi vagy fiú!
Ha mégegyszer lePICelsz valamit, akkor... Majd csinálok égetőt is, addig hiába mutatod a csodás találmányaid...
Sziasztok
Egy (számomra) összetett projekten dolgozom.Bővebben: Link Tanulási céllal kezdtem el, gyakorlati haszna nem nagyon van. A kezdeteknél vagyok, de mivel elég sokat dolgoztam vele, gondoltam megosztom mert ki tudja mikor lesz kész teljesen. Nagyon alap minden, még sokat kell kalapálni a programon, a PIC programján és az áramkörön is. Üdv.
Eltekintve a ligő-lógó alkatrészektől és a zöld-sárga szigszalagtól, egész pofás lett!
Köszi. Nekiálltam rajzolni a panelt a tápnak, de rájöttem, hogy mégse akarok csinálni nyákot hozzá. Így aztán valamivel le kellett szigetelni a kondérok lábát, és a zöld-sárga szigszalag akadt a kezembe.
Ez szép, de mit is csinál valójában? Látom a végfok az oda van drótozva. Hány A hány V bír? Cnc hez lesz vagy csak motort próbálgatni? Mire való a tekerőgomb az előlapon?
Hello, csupán forgatja a motort, tesztelgetni, próbálgatni, félkész mechanizmusokhoz pl.. A végfokot nem a drót tartja, hanem a kétoldalas ragasztó. Sajna, nincs furat rajta.... 24V, 1,5A a táp, ezt tudja a meghajtó IC is (STK6712), de valami hűtést applikálni kell rá, de hogyan? Ragasszam rá? ....A tekerőgomb adja a "step" impulzusokat, egy CD4046-tal, meglehetősen széles frekvenciatartományban, de a minap kiderült, hogy még a 16kHz is kevés. Ha ráadom az ampert, bizony még forogna afölött is!
Szia: Látom senki sem dicsért meg, hát én most emelem a nemlétező kalapomat előtted. Csak így tovább......
Én is néztem, csak nem írtam. Most bepótolom: Szép lesz, kíváncsian várom a fejleményeket!
Köszi
Nem a dicséretre hajtok, de azért jól esett . Igazából azért raktam fel, mert én is nagyon szeretem nézegetni az itt található műveket. Sok jó ötletet loptam már innen. Hátha ezt is érdekesnek találja valaki.
Üdv!
Elkészült a fejhallgatóerősítőm. A kapcsolások közt található canamp klónt építettem meg. Szép hangja van, zaj- és brumm mentes, élmény rajta a zenehallgatás, főleg a pc hangkártyához viszonyítva, amit eddig hallgattam. Köszönet a kapcsolásért petemazinak, a segítségért és ötletekért pedig reloop és belganarancs usereknek. és jöjjenek a képek
Szia! Nagyon igényes munka! Gratulálok Csak így tovább
Szép, igényes munka. Tetszetős, korrekt dobozolás. Én arra biztatok mindenkit, - hasonlóan Schnitt fórumtárshoz - legyen igényes a munkájára.
A forgatógomb milyen minőségű? Csak nem a HQ-tól való? Én is pont ilyet szeretnék rendelni.
Köszi a pozitív véleményeket, igyekszem
Már vagy másfél órája le sem vettem a fejhallgatót Zoli_bácsi: A forgatógomb a konthából van, a külseje és a belső gyűrű, ami a tengelyre megy, az alu, közte műanyag, és sima tengelyre való.
Üdv!
Jelenleg édesanyámnak készítek egy hétszegmenses kijelzős PIC-es órát. Igazából semmi egyéb feladata nem lesz, mint az időt mutatni, szóval más különleges funkció nem került bele. A panasz az volt, hogy a mai digitális órákon nem látni a számokat olyan kicsik. Hát én 38mm-s kijelzőkkel építettem meg, remélem ez már láthatóbb lesz!
És a programja milyen nyelven készült?Parsic?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |