Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon jol nez ki .Grat hozza.Mutatos dolog.
Kit? Kinek? Hogy? Hova?
![]() Nem rizsálok. Be mutatom a műszaki versenyes munkámat, és egy egy éves hangszórót. Műszaki versenyre mehettem volna , országosra, ha minden összejött volna. De nem. :no: Fel a fejjel, úgy vagyok vele, tovább elektrózok, és megpróbálom túlelni, hogy végül nem engedtek el a versenyre. A munkák: A fekete az a TDA-s erősítőm, a faszínű meg egy hangszóró , ami csak simán át lett építve. U.i. : a matricáktól nem megijedni ! ![]()
Pofás darab!! grat
![]() ![]()
Ha elhagyod a matricákat, egész pofás kis cuccokat fogsz építeni!
![]()
Hehe. Az erősítőre csak azért került matrica, mert ott életlen 2 luk furva lett, és el akartam takarni...
![]() Az előzőt meg hagyjuk...
A véletlen lyukba lehet tenni szép fejű csavart vagy ledet. Akkor már senki nem mondja meg, hogy oda nem illő dolog és nem tartalmazza az eredeti terv...
![]()
Hát ja, de akkor mit mutatna az a led..
![]()
Bekapcsolt állapot, clip, védelem bekapcsolás, némítás bekapcsolva, önteszt sikerrel lefutott jelzés, hűtőborda hőmérséklet vagy a légnyomás megfelelő jelzés.
![]() Itt van egy kis kapcsolás, ami még utólag is belevarázsolható: TOO Most már nem offolunk tovább! ![]()
Te bácsi vagy fiú!
![]() Ha mégegyszer lePICelsz valamit, akkor... ![]() Majd csinálok égetőt is, addig hiába mutatod a csodás találmányaid... ![]()
Sziasztok
Egy (számomra) összetett projekten dolgozom.Bővebben: Link Tanulási céllal kezdtem el, gyakorlati haszna nem nagyon van. A kezdeteknél vagyok, de mivel elég sokat dolgoztam vele, gondoltam megosztom mert ki tudja mikor lesz kész teljesen. ![]() Nagyon alap minden, még sokat kell kalapálni a programon, a PIC programján és az áramkörön is. Üdv.
Eltekintve a ligő-lógó alkatrészektől és a zöld-sárga szigszalagtól, egész pofás lett!
![]()
Köszi. Nekiálltam rajzolni a panelt a tápnak, de rájöttem, hogy mégse akarok csinálni nyákot hozzá.
![]()
Ez szép, de mit is csinál valójában? Látom a végfok az oda van drótozva. Hány A hány V bír? Cnc hez lesz vagy csak motort próbálgatni? Mire való a tekerőgomb az előlapon?
Hello, csupán forgatja a motort, tesztelgetni, próbálgatni, félkész mechanizmusokhoz pl.. A végfokot nem a drót tartja, hanem a kétoldalas ragasztó. Sajna, nincs furat rajta.... 24V, 1,5A a táp, ezt tudja a meghajtó IC is (STK6712), de valami hűtést applikálni kell rá, de hogyan? Ragasszam rá? ....A tekerőgomb adja a "step" impulzusokat, egy CD4046-tal, meglehetősen széles frekvenciatartományban, de a minap kiderült, hogy még a 16kHz is kevés. Ha ráadom az ampert, bizony még forogna afölött is!
Szia: Látom senki sem dicsért meg, hát én most emelem a nemlétező kalapomat előtted. Csak így tovább......
Én is néztem, csak nem írtam. Most bepótolom: Szép lesz, kíváncsian várom a fejleményeket!
![]()
Köszi
Nem a dicséretre hajtok, de azért jól esett ![]()
Üdv!
Elkészült a fejhallgatóerősítőm. A kapcsolások közt található canamp klónt építettem meg. Szép hangja van, zaj- és brumm mentes, élmény rajta a zenehallgatás, főleg a pc hangkártyához viszonyítva, amit eddig hallgattam. Köszönet a kapcsolásért petemazinak, a segítségért és ötletekért pedig reloop és belganarancs usereknek. ![]() és jöjjenek a képek ![]()
Szia! Nagyon igényes munka! Gratulálok
![]() ![]()
Szép, igényes munka. Tetszetős, korrekt dobozolás. Én arra biztatok mindenkit, - hasonlóan Schnitt fórumtárshoz - legyen igényes a munkájára.
A forgatógomb milyen minőségű? Csak nem a HQ-tól való? Én is pont ilyet szeretnék rendelni.
Köszi a pozitív véleményeket, igyekszem
![]() Már vagy másfél órája le sem vettem a fejhallgatót ![]() Zoli_bácsi: A forgatógomb a konthából van, a külseje és a belső gyűrű, ami a tengelyre megy, az alu, közte műanyag, és sima tengelyre való.
Üdv!
Jelenleg édesanyámnak készítek egy hétszegmenses kijelzős PIC-es órát. Igazából semmi egyéb feladata nem lesz, mint az időt mutatni, szóval más különleges funkció nem került bele. A panasz az volt, hogy a mai digitális órákon nem látni a számokat olyan kicsik. Hát én 38mm-s kijelzőkkel építettem meg, remélem ez már láthatóbb lesz! ![]()
És a programja milyen nyelven készült?Parsic?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |