Fórum témák
» Több friss téma |
Hogyha csinálsz belőle legalább négyet akkor jó.
Én a két mélyládára szavaznék
Keveselem a mélyet, mert a nagy termekben elveszik a hangja. Az also frekvencia határ 50hz. Az erősitők: Castone CPA400 és van 3 házilag készitett erősitőm: Quad 405(100W rms), PPA300, PPA400. Ha lesz majd komolyabb mélyhangszóróm, ha jól megy a cég, akkor szeretnék venni Tamp 2400 is.
Sziasztok!
Elkészült a Hangtechnikám "kb" hangfalak terén teszek egy-két képet róla föl várom a véleményeket Idövel a többi is le lessz kárpitozva. Bővebben: Link
Szépek. Az alsó az milyen láda? Nem nagyon ismerős azért kérdezem.
Az jó kérdés feltettem ide fórumra is senki nem ismeri amúgy itt a környéken sokat használnak belőle WEGA tölcsérnek hívják de kellemes és ütős hangja van
50% esély volt eltalálnom. Ismerem, nem rossz. (...csak ne lennének ilyen nehezek ezek a "dögök"). Milyen végekkel hajtod? Nem lesz kevés a teteje? (szép, és sok munka! grat!)
Hát igen a végek azok még kérdésesek mert van egy 600 as KISO a toppoknak és van egy hidalható ROSS MEGA AMP 800 as de még kellene végfok igen a tetejére még lesz 2 Dynacord f12 koppintás majd ha lesznek hangszórók meg driverek.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani egy jó 15-ös hangszórót tölcséres mélynyomóba menne és 400 W felett legyen lehetőleg nézegettem sokat de annyira nem értek még a témához. Ja és a legfontosabb 25 000 a max amit rászánnák. A válaszokat előre is köszi!
Szerintem itt nézz körül elsősorban.
Bővebben: Link
Sziasztok!
Van egy Eminence omega pro 18 as tányéram valaki tudna nekem egy mély láda tervet küldeni amibe jól szólna b-reflex kellene mert kipróbáltam 1850 be és annyira nem jött be nekem. Vagy valami ILYESMI is jólenne csak hozzá való kellene. A válaszokat elöre is köszi!!
Senki? Vagy esetleg egy ilyenbe mit szólna?Bővebben: Link
Ebbe nem sokkal lenen jobb mint egy bassrefi sőt. Akkor inkább sima bassrefi.
Tudnál nekem egy tervet adni esetleg mert már sajna elég sok kudarc ért hangfalépitésben?
Anno még shalafi ezt mondta nekm "Körülbelül 150 liter, és 40Hz-es hangolás, a doboz jól legyen merevítve, különben vége a mélytartománynak."
de ezt én hogyan tudnám megvalósítani? mekkora csövet tegyek milyen hosszút? De amúgy az a nemsokkal lenne jobb mint egy bassrefi azt hogy értetted?
Mert ez egy rezonátor akar lenni csak túl rövid. Olyan mint pl a dyna F18 csak kisebbe. A 1850-es meg azért nem szól jól mert kamu adatok vannak ott fent. 105-höz köze nincs. A 18"-os rutse ami fent van ugyan úgy szól csak valamivel több a hangnyomása.
Hol vannak kamu adatok kicsit lemaradtam és amúgy egy olyan dynacord f 18 ba mit tudna szólni? (amugy köszi a gyors válaszokat )
A speakerplans.com-on gondolom onnan van a terve. Dyna F18-asa az sub 120-150Hznél kell körübelül vágni neki. Sub-ba erősebb mint ami most van neked de feljebb nem. Rezonátort gyomrodba érzed azt a tölcsért meg a melledbe. Rezonátornak viszont kell legalább 600W.
Köszi szépen elvileg van 800 Wattom rms-be úgyhogy talán jólessz.
Bocsi de sehol nem találom a tervet tudnál nekem egyet linkelni?
Majdnem ugyan az a terve mint a RTB118-nak.
Most elfordulhat hogy nagyon szerencsétlen vagyok de az rtb röl se találok terveket
üdv! Ilyen van valakinek ? Tapasztalat , vélemény ?
Valakinek nincs meg a porkoláb féle rutse rajza? Illetve egy ilyen ládának körübelül mennyi az érzékenysége?
Hello mindenkinek nem tudna nekem valaki ajánlani valami jó kis mélysugárzót? Hangfalba kellene nem kell nagy csak olyan 100w/200w , 150w/300w körüli legyen és 30cm-es köszi előre is és olcsóbb legyen köszönöm előre is
Színe se fontos milyen legyen?
Ha már odáig eljutsz ,hogy nem kínai lesz a választott akkor már jó úton jársz.
-Szubládába kell? -Kültér beltér? -Mekkora beltér? -Zenéhez ,hangosítani ,vagy mozi ,netán autó? -Öszeg? -Erősítő?
Sziasztok.
Mi a véleményetek a Garry termékekről? Elég borsos áruk van, de megérik-e az árukat hosszútávon? Sokkal jobb minőség mint mondjuk az Eminence? Szombaton halottam egy garry párost, gyönyörűen szóltak, bitang hangosak, de szerintem kicsit drágák. |
Bejelentkezés
Hirdetés |