Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez egyszerűen eszméletlen...
Léteznek települések, ahol fura szokások élnek. Lakodalom alkalmával a násznép elkezdi a tapsolást, ami azt jelenti, hogy a fiatal párnak el kell vonulni szobára és a dolguk végeztével a véres lepedőt ki kell tenni az ablakba, had lássa a násznép, hogy a menyasszony szűzön ment férjhez.
A Pista lakodalmában is elkezdte a násznép a tapsot. Meg is ijedtek a fiatalok, hogy most honnan vesznek vért. Elvonultak szobára és kezdték a kutatást. Találtak egy üveg tintát. Meg sem nézték, csak ráöntötték a lepedőre, és kitették az ablakba. Nem vették észre, hogy a tinta zöld volt. Bámulja a násznép a lepedőt, de egyik sem tudott megszólalni. Majd egy idő után valaki megszólalt. Nézzétek mán, Pista a menyasszonynak az epéjét lyukasztotta ki !
Jó lenne, ha az eredeti nem menne alatta
-Ha Chuck Norrisnak szavazati jogot adnánk, akkor itt 500 évre minden eldőlne...
-Chuck Norris könnye gyógyítja a rákot...Csak az a baj hogy Chuck Norris sosem sír... -Isten 6 nap alatt teremtette a világot. Miután Chuck Norris megteremtette Istent. -Chuck Norris nem öregszik. A föld fiatalodik. -Chuck Norris nem emeli meg magát fekvőtámasznál. Chuck Norris a földet nyomja lejjebb. -Chuck Norris miatt mosolyog a Mona Lisa, de Bandi miatt mosolyog Chuck Norris -Chuck Norris sosem kap napszúrást. A nap lesz rosszul ha Chuck Norris hosszan nézi. -Chuck Norris megígérte ,hogy többé nem fog kiugrani repülőgépből. Egy Grand Canyon épp elég. -Chuck Norris NEM él rosszabbul mint 4 éve! Idézet: „magasfeszültségű áramvezetéket”
Néhány nappal ezelőtt festeni akartam,de a spray,amit vettem nem volt egészen a toppon.Nem jött a cucc,rossz volt a szelep,mint utólag kiderült.Én meg kifúrtam...a képen a végeredmény látható.Szóval,ha az van ráírva hogy ne fúrd ki akkor ne fúrd ki.De a lakkbenzines mosdás jót tesz az arcbőrnek.
Sűrített paradicsomon persze nincs figyelmeztetés!
***..Én egyszer szilikonspraival fújtam be magam tévedésből...kissé be voltam nyomva
Nagyon jó, így el tudsz rejtőzni egy tál mákostésztában Én a szemembe cseppentettem tévedésből az orrcseppet, de ez nem volt elég és csillár ragasztásakor pillanatragasztóval is kipróbáltam, mit mondjak mind a kettő kellemes érzés volt
Mostmár tudod hogy nem a nyomással volt a baj
Nem mertem az érintett fórumhoz beírni:
A tudatlanság még nem bűn. A lustaság sem. A legveszélyesebb, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul.
Ez semmi!
Sok évvel ezelőtt, bohó ifjú koromban én is előadtam egy hasonlót, csak piros Neolux-szal. Nekem se jött az anyag, én egy drótot dugtam be a szórófej helyén a lukba... Na akkor jött is! Az egész arcom szép Porsche-piros lett egyenletesen Apám majdnem leesett a székről, amikor meglátott.... Másfél óra lakkbenzines lesminkelés után a szempilláim tövében egy vékony piros csíkocska mutatta, hogy megoldottam a rapid sápadtság-eltüntetést Sajnos fotóval nem szolgálhatok, de magam is "elsápadtam" - már amennyire ez akkor látszhatott -, amikor a tükörbe néztem...
Miután megtörtént az eset,dzsuvás képpel,szemüveg nélkül,mivel az is tiszta retek volt,előkerítettem a fotógépet,hogy ezt mindenki lássa.
De megtanultam,hogy nem fúrjuk ki a szelepnél hatos fúróval a sprayt,az tuti.
Azért szerencsére legalább szemüveg volt rajtad. Egyébként nem igen írtat volna le a történteket.
Ez nagyonnagy történet, és leírás a történtekről!
Jólvan, reméltem, hogy nem én vagyok az egyetlen őrült itt a fórumon. Ez nagyon nagy! lefordultam a székről. .....Ezek a Barnák már csak ilyenek..
Beírtam gugliba hogy mars, nézem a képeket, és ezt muszáj belinkelnem: Bővebben: Link
Hamár Mars... ez is vicces
*** Törölve ! Nem kötelező viccet másolni .. és jó lenne, ha a jóízlés határait nem tolnánk ki, köszönjük !
Meghalt a szívsebész.
A betegek, akiket megműtött, arra gondolnak, hogy valami díszt készítenek a kocsira, mert már csak ezzel tudják meghálálni a sok jótettét. Ezért készítenek a kocsira egy szívet. Amikor elindul a halottaskocsi, a menetben az egyik orvos elkezd nevetni. Kérdi tőle a másik: - Min nevetsz? - Semmin, csak elképzeltem a saját temetésemet. Ugyanis én nőgyógyász vagyok... |
Bejelentkezés
Hirdetés |