Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
esetleg kapcsolási rajzot nem tudnál publikálni a végfokról?
eredetileg az lett volna de nem sikerült szerezni fqa36p15 ezért át kellet tervezni. egyébként a tanyossal ellentétben egy fetes végfoknál nem a végén van a kritikus rész hanem az elején. van otthon egy kis házi szutyok is két kis százegynéhány wattos ugyanilyen véggel, azok komplementerek. én fülre semmi külömbséget nem tudok kihallani közülük.
Én nem nyáktervező programot írtam, ajánlottam! Ezzel rajzolni lehet, nem nyákot tervezni!
Ha nem akarod megosztani, akkor megértjük, de akkor ne másra hivatkozz!
Szerintem ő szivesen megosztaná, de tényleg nehéz néha nyáktervezőkkel elboldogulni.
Idő és türelem kell hozzá. Régen én is az express pcb-hez szoktam hozzá és elég nehéz volt átálni másikra. Akimár régebben kezdte a fotózást az a kézzel rajzolt panelhez szokott hozzá. Amúgy nyáktervezésre a sprint layoutot javaslom yyy kolégának, szerintem az könnyen kezelhető!! Viszont a rajzoló progival meg még ismermerkednem kell, ki is próálom amit ajánlottál!
NEM NYÁKTERVEZŐT AJÁNLOTTAM!
Bocsi hogy kiabálok, de talán így meg lehet hallani! Egy egyszerű áramköri rajzolatot 5 perc alatt össze lehet vele dobni csupán az egér használatával! yyy remélem reagálsz az ajánlatra, legalább nézd meg a progit!
Nyugi watt! ne harabd le a fejem
Amint irtam en probalgatom a rajzolo progit amit javasoltál. Tudom mi a kulönbség a rajzoló és nyák tervezö közt. Idézet: „a nyáktervezö progikkal beszoptam. probálkoztam eagle és protellel egyaránt. nem jutottam velük semmire.” e miatt javasoltam yyy kollégának a sprint layout progit.
Ne haragudj, csak nyomatékosítani akartam, mert úgy éreztem félreérthető a hozzászólásokból leszűrhető következtetés, ami eltántoríthatja yyy-t az érdeklődéstől!
Ha gondolod tudok küldeni néhány alkatrészt a Design-hez, írj privátot, ha érdekel!
Íme egy 20W-os Plachtovics-féle csöves erősítő...
Hódmezőn a magnaplanárral meghallgattuk...
Ez szép munka! és a hangja is jó! Volt szerencsém hallani nekem is Grat hozzá Lali Pityu
RT-ÉK '96 első saját építésű csövesem; kimenőtől kezdve táptrafóig mind én tekertem.
jól néz ki, már láttam róla más képet is, mert egy barátom ott volt a talin. grat hozzá, tényleg igényes, szép munka.
utánanéztem, mégsem láttam még erről képet, csak egy hasonlóról.
[off]Ezt csak te tudod megítélni... Én szvsz a JLH-mat nem adnám 120 alatt semmiképp.. De ha eladnád, majd az apróba tedd mert itt leharapják a fejed...
JLH John Linsley Hood A osztájut jelenti, és ezt építetted, mutass róla egy képet
jah ettől már vannak ujjabbak, csak még nem tettem fel.. majd holnap este teszek fel.
ÜDV!
Felteszek pár képet a tápomról, igaz már jó pár éve készült de ez az eddigi legjobban sikerült. A háza egy régi Orosz akkutöltőé volt, ezt és a nagyáramú forgókapcsolót onnan örökölte. A paraméterei 0-50V 10A a feszültség előválasztó kapcsolóval a szabályozó tranyókon fellépő disszipációt tudom csökkenteni.
Egy másik projektem RF teljesítmény mérő, bár ennek a rajza a netről való de azért megmutatom.
0-500MHz-ig működőképes nagyon sok mindent tud. 2db 50Ω-os bemenet (max 1W) ebből csak az egyiket jeleníti meg a kijelzőn. Online kapcsolat a számítógéppel, trigger bemenet, egy szignál és egy program segítségével gyönyörű átviteli karakterisztikákat lehet felvenni. És gyártottam hozzá 6db csillapítót is.
az első tápról nem tudnál akkor képet csinálni mikor működik?
engem érdekelne üdv!
Parancsolj itt egy kép amin egy darab acél drótot hevítek más nagyobb teljesítményű terhelés nem volt kéznél.
Ez nagyon jó.
Milyen nehéz a trafó :eek2:
Szép
Hello, hiába, hogy a NET ről való, de Te építetted...Megadnád a linket, hogy mi alapján? A Wobbler alkalmazás érdekelne...
Helló a link: http://www.webx.dk/oz2cpu/radios/miliwatt.htm
És egy a műszer segítségével felvett átviteli görbe egy 10,7MHz-es kvarcszűrőről. Csak az a baj hogy a freki skálát nem lehet hozzárendelni
szia!
ez naon király! én is szeretnéh hasonlót csinálni és ha szapad megtudni milyen trafó van benne arra lennék kíváncsi hogy hány A-t bír leadni! mégegyszer naon király
Szia Zoly15!
A trafó egy 30cm2 vaskeresztmetszetű sima lemez trafó szűken 500VA-es, és mint már írtam 0-10A-ig szabályozható az áramkorlát. Eredetileg egy ipari akkutöltőben volt és valami áramkorlátozó szerepet tölthetett be, mivel egyetlen tekercs volt rajta és a vasmag is légréssel volt szerelve. Ezt szétszedtem és áttekertem úgy hogy a szekunder tekercsen 7,5V-nál és utána 5Voltonként leágaztam (kivezettem mindkét tekercsvéget és kívül kötöttem össze őket) egészen 52,5V-ig. Ezeket a kivezetéseket kapcsolom a diódahídra attól függően hogy milyen maximális kimeneti feszültségre van szükségem. Ha a kapcsoló jól van használva a teljesítménytranyókon max 50-60W disszipálódik.
Legújabb: 5.1-es erősítő, előfokokkal, hangszínszabályzással.
Király lett Nekem is készülne a quadom ha lenne műnyomóm meg ha ki lenne nyomtatva a nyákom
|
Bejelentkezés
Hirdetés |