Fórum témák
» Több friss téma |
Vagy textilbakelit beszerzési forrást esetleg tud valaki?
Jogos a válaszod
![]() ![]()
Például TCST1103 résopto amit felszerelsz egy raszteres próbapanelre és bármi amit közötte el tudsz mozgatni. Tárcsa, darab műanyag, valamilyen rotor, esetleg tárcsa furatokkal. Ez a létező legegyszerűbb megoldás. Ugyanez van a régebbi golyós egerekben is. Golyós egér belülről. Itt is vehetsz, ha nincs elfekvőben.
Heló!
Érdeklődnék, hogy esetleg valaki tudja hol kaphatnék EI vasmagot, és hozzá csévetestet?
Gondolatolvasó nem vagyok
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2013
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék hogy bárhol az országban honnan lehetne rendelni/személyesen vásárolni transzformátor EI vasmag lemezt és hozzá csévetestet?
Válaszotokat előre is köszönöm! ![]()
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Budapesten hol kapok TO-220 tokozású NTC termisztort? 2,2K ohmos kellene, néztem pár weboldalon, de erősen sokallottam értük az 1500 ft körüli árat, ha lehet szeretnék olcsóbban hozzájutni egy ilyen ntc-hez. Pc tápba kellene utólagos ventillátor szabályzáshoz, és nem szeretnék kókányolni, a hagyományos NTC termisztorral, meg annak kicsi is lenne a felülete a hűtőbordára szereléshez.
Szerintem elég reálisan hangzik az ára.
A RET-nél kapható "becsavarozható" M3-as menetű normál NTC (pl.: Bővebben: Link), és ez is több száz forint, nem csodálkozom, ha a TO220-as ennél érezhetően drágább. Én megbarátkoznék vagy a TO220-as árával, vagy a csavaros modellekkel. A 2.2k sem igazán standard érték, 10k-sból szerintem sokkal nagyobb a választék.
Hali, a negativ en voltam, bocs, telefonrol felrenyomtam...
Sziasztok, nem tudjátok hol kaphatok, 35mm-es kondihoz ilyen pántot? Pesten jó lenne, ha lenne valahol, mert electronic-parts-nál van, de csak rendelni tudok, és 2db 500Ft os pántért kéne fizetnem mégegyszer ennyi szálítási költséget.
ÜdV!
Úgy nem jó, ha egy felvezetõről leválasztod a fekete részt, es oda ragasztod hõvezető ragasztóval? Vagy sima hõvezető pasztát használsz, es rárögzíted a fémre, pill.ragasztóval, vagy heggesztve?
Szia! Köszi a választ! Mint kiderült, van itthon nekem valami menetes PTC, ami ugyan így néz ki, de sajnos PTC, nem NTC.
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 20, 2013
Helo!
Valaki esetleg tudja, hogy hol kaphatnék nagyobb méretű panelt? (32cm*16cm)
297x420 az A3 mérete. Ilyen van (legalábbis amikor vettem még volt) a Lomex-ben is.
Köszönöm. Utána nézek.
Vagy Attila86 fórumtársunknál: Bővebben: Link
Köszönöm neked is, azt hiszem meg is van, honnan fogom rendelni.
Nem tudom hova címezzem a kérést. Van nálam egy Toshiba PA3469E-1AC3 laptoptöltő. A gondom csak az ,hogy hiányzik róla a dugó és sehol nem találok rá megoldást. A dugónak milyen méretűnek kell lenni? Köszönöm a segítséget előre is..
![]() ![]()
Nem írtál feszültséget, de talán itt találsz megoldást.
Meg is van. 15V 5A-es a táp. Rögtön meg is találtam hozzá a dugacsot.. Röhej de egyetlen van itthon és pont ilyen. Köszönöm a gyors reagálást..
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2013
Sziasztok!
Egy ledes fényújság vezérléséhez szeretnék vezérlőt vásárolni. Jelenleg van egy ilyen típusú vezérlőnk: “onbon bx-5a2&rf” http://www.onbonbx.com/en/cp/html/?77.html de nekünk olyan kell amin az adatcsatlakozók nem ilyenek, hanem UTP aljzat csatlakozójúak. 3 darab hasonló vagy jobb adottságokkal megáldott vezérlőre lenne szükségünk. Tudtok nekem ajánlani olyan boltot, ahol foglalkoznak ilyen vezérlőkkel, led falakkat/fényújságokkal? Minden megoldás érdekel! Köszönöm segítséget. Dávid
Sziasztok!
12V-os akkuhoz keresek max 100 mA töltőt - vagy nagyobb áramút, de akkor szabályozhatónak kell lennie. Eddig sem árlistákban, sem személyesen Budapesten barangolva nem találtam ilyet.
Csak 5250-5500.
Egyéb: A salshop.hu-n volt 1165Ft-ért mozgás, és fényérzékelős konnektorba dugható LED-es éjjeli fény (csak sötétben kapcsol be, és mozgáskor világosabb), ami még jól is nézett ki. Venni akartam négyet, aztán közölték, hogy kifutott termék, és nem is lesz. Sehol sem találtam ilyet hasonló árban.
Szia! Nem teljesen világos mit szeretnél. Miért pont UTP csatlakozó? Miért nem jó, ha csak csatlakozási céllal kell az RJ45 - egyszerűen szalagkábelről kifejteni? Vagy TCP/IP protokoll is kell?? Kicsit homályos számomra a dolog. Milyen kijelzőid vannak? A Parallaxnak például van olyan LED-es kijelzője, ami mikrokontrollerrel van egybeépítve és felfűzhető, akár egy nagy táblába is. 8x8 RGB Matrix. Mekkora lesz a fényújság mátrix? Megoldást nyilván akkor tud mondani az ember, ha pontos a kérdés. Valami támpontot azért adhatnál... Ez is egy megoldás...
Sziasztok!
Ilyen alkatrészt keresek: Bővebben: Link Pontos címet szeretnék kérni ha lehet. Köszönöm!
De ugye nem gond, ha nem pont az Abund gyártja ?
Mert hasonló (cserekompatibilis) vasaló termosztátokat itt is be lehet szerezni. Pontos cím a "kapcsolat" felirat alatt.
Hol lehet kapni Pesten ilyen három pólusú, hálózati lengő 90°-os ANYA csatlakozót?
Lomexben és Elektrokonthában jártam és HEStore-ban néztem de nincs. |
Bejelentkezés
Hirdetés |