Fórum témák
» Több friss téma |
Tehát adott egy USB kábel, és egy 4 pines Jack dugó. Bekötési rajza talán ez (?): http://image.pinout.net/pinout_iphone_files/av-pinouts-zune-tbn.jpg
Ezek alapján, már meg lehet csinálni? Ha igen , egy kicsit részletesebb leírást szeretnék kérni róla ( kábel színek stb.) Még kezdő vagyok az elektronikában, ezt nézzétek el nekem ![]() A segítségeteket előre is köszönöm!!! Szerkeztve: Közben találtam egy ilyet: http://otvet.mail.ru/question/74613641 Lassan már érthető lesz számomra is, bár egy kisebb leírásért hálás lennék! A hozzászólás módosítva: Jún 2, 2013
Nem tudom, hogy mekkora sebességgel szeretne menni a készüléked, de ha USB High-Speed (480Mbps), akkor nem javaslom a házi barkácsolást.
Amit először linkeltél az ide nem jó, az a kép analóg rendszerű videokamerához való.
(föld, bal - jobb audio, videojel) A második link akár jó is lehet, ha a bekötése megfelel a kamerád bekötésének.
Ha tényleg ilyen olcsó Budapesten (180 Ft), akkor lehet, hogy érdemesebb lenne egy rokonnal vagy baráttal, ismerőssel elpostáztatni magadnak a kábelt, úgy mégsem olyan drága.
![]()
Most jutottam oda, hogy megnézzem a javaslatodat, Bővebben: Link de ez a cím, ami az információ oldalon olvasható, egy handa-banda ökörség.
A hozzászólás módosítva: Jún 3, 2013
Idézet: „A webáruház üzemeltetője Gipsz Jakab Telefon: 06 1 123-4567 E-mail sala@sallala.hu” Ezen megszakadtam a röhögéstől... ![]() Viszont a Sini-re hivatkozik, úgyhogy náluk érdemes nézelődni: Bővebben: Link
Igen, az a webshop egy másikra mutató, az euras.com-on levő bérlemény . Ezt használják többen is , és ezen keresztül rendelnek a magyarországi képviselők - gondolom.
Ahogyan azt teszi pl. a Co-Trade Kft is többek közt. Tőlük elvileg kérheted a termékkód alapján.
Sziasztok!
Ilyent, vagy hasonlót keresek Magyarországon. Hol lehet beszerezni esetlegesen? Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok, ismét egy kérésem lenne!
A mellékelt képen a motorom hátsó lámpája látható(12V), ami a beázás következtében korrodálódott, és a megjelölt helyről letört egy ellenálás- Így most nem jó a tompított csak a féklámpa. A kérdésem az lenne a budapestiekhez, vagy környék beliekhez, valaki el rá tudna-e nekem forrasztani egy ellenállást, nem tudom milyen erősségű kellene, ezt is ki kellene ötletelni! Az is jó, ha mondtok egy helyet ahol ezt megtudják oldani, egy TV szerelőnél próbálkoztam, de ez neki "túl bonyolult " volt és nem vállalta ![]() Előre is köszönöm!
Sziasztok! Szeretné vásárolni 2 db 18" mélynyomot. Romaniaban élek emiatt elég nehéz a vásárlás. Semmilyen román honlapon nem találtam használt mélynyomot, pedig ha Magyarországon laknék akkor tudtam volna egy nagyon jó üzletet kötni, de igy is az a baj hogy a súly miatt nagyon nagy a posta költség, ti ezeket hogyan oldjatok meg?
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2013
Köszi, de ez nem jó, mert zenész cuccba kéne beépítenem, és bolondbiztosra kell csinálnom
![]()
Szia! Én Amerikából szoktam úgy rendelni, hogy összevásárolok sok-sok dolgot, elküldetem a kinti haverom címére, és ő 1 nagy csomagban ajándékként feladja a részemre. Ha esetleg van ismerősöd Magyarországon, akkor az ő címére te is el tudnád küldeni a vásárolt dolgokat, és onnan egy csomagban menne hozzád. A postaköltséget nem nagyon tudod így megúszni, de ha a városodban van olyan aki gyakran jár Magyarországra, akkor még az sem lehetetlen.
![]()
Sziasztok! Segítséget kérnék, hol tudok sűrű kiosztású LED-szalagot beszerezni? Minden ötletet köszönettel fogadok. Háttérvilihez kéne monitorba, és amit eddig találtam, nem ad elég folyamatos fényt a háttérhez.
Köszi a reagálást. Sajnos itt is, mint bárhol, ahol eddig kerestem, komplett csomagot kell megvásárolni, ami ugyebár 5 fm, nekem csak 1 fm kellene, mert nemigen vagyok anyagilag elengedve.
Sziasztok!
Keresek elektronikai alkatrészboltot (R, C, IC, tranyó, smd, stb) Budappest dél-pesti részén (a Könyves Kálmán és a ferihegyi úttól is délre) (18-19-20 és 23ker). Esetleg Gyálon? Legdélebben az Allé melletti ÁrWill-t ismerem. A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2013
sziasztok egy ilyet keresek, esetleg linket vagy ha van valakinek bontott akkor szóljon! köszönöm
![]() AN17821 hang IC
Elektro Kontha, az Üllői úton. (9 kerület) Házszámot pontosan nem tudok, a Klinikák metrómegállónál van. Szinte mindenük van!
Legjobb tudomásom szerint kiskerben 1 m-t is postáz(t)nak. Nagyker vásárlásra érvényes az egész tekercs. Regisztrálsz, s megrendeled.
Én ettől a vonaltól délebbre (a fizető övezeten kívül) keresnék boltot.
Ezek szerint nincs ilyen bolt dél-pesten?
Szia!
Megállsz a "vonal alatt" és az Elektro Kontha csak egy-két metro megálló. Ha többet metrózol olcsóbban is vásárolhatsz a Lomex -ben. Figyelem, a fizetős övezet szélén előszeretettel bűntetnek (bilincselnek) apró parkolási szabálysértésért (füves területre lelógó kerék, nem menetirányban való partkolás, távolságok be nem tartása, stb. 12 -16eFt). Nehéz itt a boltok nyitvatartási idejében parkolóhelyet találni. Egy jegy 350 (10 jegy @ 300) Ft. Közel ennyiért lehet megállni a Konthánál egy órára. ps: Már a Lurdy partkolójába is kapukat szerelnek... A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2013
Ok, felvettem a térképemre. Az ÁrWill közvetlen az Alee mellett van, ott meg lehet állni ingyen 1órára. eKontha és Lomex esetén van hasonló ingyenes parkolási lehetőség, vagy fizethetek 700Ft-ot buszjegyre?
A Nagyvárad tér mellett emlékeim szerint nem fizetős a parkolás, onnan egy megállónyira van a Kontha, az akár egészségügyi sétának is megfelel (nem utolsó sorban a várakozás miatt tömegközlekedéssel se lenne sokkal gyorsabb).
A RET kőbányai és a HEStore zuglói átvételi helye mellett szintén nem fizetős a parkolás, és eddig mindig találtam helyet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |