Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   416 / 977
(#) titi válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Elég bamba egy cicus... Egy rendes macsek már rég jóllakott volna a "madárral".
(#) Doncso hozzászólása Jún 12, 2010 /

Melózok. Nem földön fekve röhögni! igen, az ott egy szemetes zsák rajtam, mert esett.
(#) Norberto válasza Doncso hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Hol a lapát a kezedbű'?
(#) Müszi válasza Doncso hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Látom ott az Amore Punto Mio
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

A lapát az ilyen távirányítós, úgy hívják Bobcat, nekem kellett irányítanom, persze csak mert esett az eső. pff.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Mé' nem jó?
(#) Doncso válasza Müszi hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Ott van bizony.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Ez tetszik.
(#) Görgő hozzászólása Jún 12, 2010 /

Egy kis perverzitás:

-Mi a nő matematikai fogalma?
-???
-Olyan pontok halmaza, amely képes egy egyenes felállítására.

(#) zoly15 válasza Doncso hozzászólására (») Jún 12, 2010 /

Tehát ha jól értjük a távirányítós lapátot a mérőszalaggal vezérelted?
Apám! Ez aztán a sufni tuning
Valakinek de laza melósgúnyája van(nem az eső kabátra gondolok)
(#) cooper hozzászólása Jún 13, 2010 /

Láttatok már kacsát horkolni?
Bővebben: Link
(#) szamóca válasza cooper hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

(#) roland0327 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Mi egyszer egy májkrémes dobozt tettünk a farkára és úgy pörgött a macska mint egy ventilátor.
(#) szamóca hozzászólása Jún 13, 2010 /

(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Ez nekem inkább idióta mint vicces. A másik sem jobb. De legalább önként csinálják. nem úgy mint szegény macska.
(#) nagy_david1 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Ha már japánok, akkor ezt ma kaptam egy ismerőstől.
(#) szamóca válasza nagy_david1 hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

És mit írnak?
(#) bankimajki válasza nagy_david1 hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

És itt mi a lényeg? A pitagorasz tételt mutatja kicsit erotikusabb verzióban? (Kár hogy nem tudok japánul )
(#) idlob válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

A szemben lévő üléseknek 160cm-nél közelebb kell lenniük, hogy ne jöjjön zavarba a bácsi.
Érdekes, hogy ilyenekkel küzdenek, miközben: Fénycső harc
u.i.: érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, mint pl.: thats the side effect of nuke!
(#) szamóca hozzászólása Jún 13, 2010 /

Ez a mai világ!
(#) bankimajki válasza idlob hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Ez baromság, mert ott van a csaj keze. Az a fénycsöves dolog meg nagyon durva. (Én az ilyen embereket vinném az elmegyógyintézetbe. ) A másik meg ha egy bizonyos távolságon belül van, akkor meg a mellét nézheti. (Nem is tudom melyik a jobb.)
(#) bankimajki válasza szamóca hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

Az anyukának jó nagy orra van.
(#) szamóca válasza bankimajki hozzászólására (») Jún 13, 2010 /

No hallod, hát ki kellett szagolni valamivel a jövő zenéjét.
(#) hapro hozzászólása Jún 14, 2010 /

Egy másik fórumon találtam. Már magam is akartam készíteni egy hasonló összesítést, de így vicces formában készen megkaptam...
ÉLETMÓD TANÁCS

Azt mondják, naponta meg kell enni egy almát, mert mindennap egy alma az orvost távol tartja. Ezenkívül meg kell enni egy banánt a kalcium miatt, egy narancsot a C vitamin miatt és feltétlen meginni egy csésze zöld teát, cukor nélkül, a cukorbetegség megelözése és a vérzsír csökkentése miatt!
Mindennap meg kell innunk 2 liter vizet, utána ki kell pisilni, ami megkétszerezi az idöt, amit eddig a WC-n töltöttünk.
Mindennap el kell fogyasztani egy Activiát, hogy legyenek jó baktériumaink, amikröl senki nem tudja pontosan, mire jók, de ha nem lesz ez a sok millió baktériumod, majd meglátod mi lesz!!
Mindennap meg kell inni egy Aspirint az infarktus megelözése végett, egy pohár vörösbort szintén az infarktus megelözésére és egy pohár fehér bort az
idegrendszer karbantartására. Utána egy pohár sört, azt már fogalmam sincs, miért. És ha egyszerre iszod meg, lehetséges, hogy agyvérzést kapsz, de ne idegeskedj, mert nem is fogod észrevenni.
Mindennap kell magvakat fogyasztani. Sokat, sokat, nagyon sokat. Ezenkívül 4-6 étkezés ajánlott kis adagokban, azzal, hogy mindegyik falatot legalább
36-szor kell megrágni, hogy lefolyjon a torkunkon. Így, ha jól számolom, csak az étkezésre kell napi 5 óra.
Mert mindegyik étkezés után jól meg kell mosnunk a fogainkat még az alma után is, az Activia, banán és a magvas dolgok után is: Egészen addig, míg van fog a szádban, és nem szabad elfelejteni a fogselymet sem, ezenkívül a fogkefével való ínymasszázst sem, mint ahogy a hosszú öblögetés is nagyon fontos. A fürdöszoba így teljes átalakítást igényel, mivel el kellene helyezni benne egy CD lejátszót, rádiót és egy TV-t, tekintettel a hosszan tartó tevékenységre, amit a napi táplálkozás igényel.
8 órát kellene aludni és 8 órán felül dolgozni - ehhez hozzáadjuk a napi 5 órát, ami táplálkozással telik el és ezek után marad 3 óra naponta.
Statisztikai adatok szerint napi 3 órát TV-t nézünk Namármost, ez a továbbiakban nem kivitelezhetö, mert az egészséges élethez naponta minimum fél órát kell gyalogolni, ami annyit jelent, hogy 15 perc múlva
indulj vissza, mert különben egy óra lesz a séta. Ezenkívül a baráti kapcsolatokat sem szabad elhanyagolni, ápolni kell, mert olyan, mint a növény: napi ápolást igényel.
Mindemelett muszáj legalább két napilapot elolvasnod és néhány hetilapot, hogy kritikus álláspontot tudj képviselni a társadalmi és politikai eseményekröl.
Szexelni is kellene napi szinten anélkül, hogy rutinossá váljon a dolog. Innovatív, kreatív kell, hogy legyél és mindig hódító. Erre is idö kell, hogy a tantrikus szexröl ne is beszéljünk.
A családdal való foglalkozásra is kell idöt szakítani, valamint a háztartási munkákra is: mosás, mosogatás, felmosás, ha kertes házban élsz: fünyírás, ásás, kapálás, és akkor még arról nem is beszéltünk, ha gyermekeid és házi kedvenceid is vannak.
A számítások szerint minderre minimum 29 óra kell abban az esetben, ha több dolgot csinálsz egy idöben!
Például: Tusolj hideg vízzel és a szád tartsd tátva, így naponta meg fogsz inni 2 liter vizet, ami ajánlott az egészséges élethez.
Fogkefével a szádban szexelj a partnereddel, aki ekkor TV-t néz és újságot olvas, míg te a padlót mosod.
Egyik kezed szabad, azzal hívd barátaid és rokonaid, közben idd a bort.
Uuuuu...
Nos, a megmaradt két szabad percben küldd el ezt az üzenetet barátaidnak (akikre úgy kell vigyázni, mint a növényeidre), miközben eszed a napi kiskanál mézet, ami nagyon hasznos.
Most elköszönök töled, mert az alma, az Activia, a sör, az elsö liter víz és a harmadik étkezés utáni magvas dolgok fogyasztása után nem tudom, mit kell fogyasztanom, de most sürgösen WC-re kell mennem, ahol idöt takarítok meg, mert emellett a fogaim is megmosom!
(#) bankimajki válasza hapro hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Hát ez KO.

Majd ha nálunk is így szavaznak...Bővebben: Link
Akkor lesz igazán szép világ...nem is olyan sokára.
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Nálunk is ez van, csak egyenlőre még ilyenkor többen ülnek ott. Így mindeni maga nyomja meg az előre megbeszélt gombot.

112km/h a végsebesség...Bővebben: Link
(#) Tomi20 válasza hapro hozzászólására (») Jún 14, 2010 /

Igen, rükvercben.
(#) DuMatyi hozzászólása Jún 14, 2010 /

...pedig csak bróm volt.

fosika.gif

Következő: »»   416 / 977
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem