Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Agyament találmányok: Bővebben: Link
Nyáron csak este 21 óra után kerülök a géphez és örülök ha végig tudom olvasni a fórumokat. Jól esik, hogy hiányoztam valakinek!
Nem egészen értem, de biztos bennem van a hiba.
Miért? Annyit kell pecálni, hogy csak 21:00 után érsz rá?
Esetleg Te vagy a halúr, bocsánat halőr (véletlen került be az a kifejezés, de talán pont idevágó...így bent marad), és fél 9-kor bezárod a tavat, aztán mész haza?
Horgászni nem járok mert most az árvíz utáni helyre állítás folyik a tavon, illetve a kikötőben. Az árviz elött minden létesítmény le kellett bontani mert kb 2,5 méterrel magasabb volt a vízszint a normálisnál.
Hát ez kész. Bővebben: Link
Vissza az időbe! Emlékszik még valaki, hogy nézett ki ez az oldal 2005.06.20.-án? Hát így, klikk.
Bizony. Azóta már átváltozott kissé, átesett pár ráncfelvarráson, ha szabad így mondani, és folyamatosan alakult, hogy a használhatóságot könnyítse és jobbítsa. :yes:
A Disney stúdió új rajzfilm figurát talált. A kampány elkezdődött. Hamarosan a képernyőkön és mozikban.
Bővebben: Link
A 90-s évek elején a hódmezővásárhelyi Kossuth Zs. Szki.-ban tanultam elektronikai műszerésznek.Az egyik gyakorlati órán egy két reléből álló öntartós kapcsolást kellett megvalósítani,behuzalozni,majd a vezetékeket leszabva vezetékköteget készíteni,újra bekötni,majd bemutatni.Nos,én kicsit félreértelmezve a kapcsolást nem tudtam működőképessé tenni,ennek ellenére megcsináltam a vezetékköteget,bekötöttem...nem működik...grrr.Az Tanár úr egy óra hibakeresés után megkérdezte,hogy adjon e valamit,amit megtaposhatok a sarokba.Utána ő jött,hogy kibogozza,neki sem sikerült.Kiegyeztünk egy 3-asba.Szerintem korrekt volt.
Üdv. Barna István
Akkor is majdnem így néz ki, ha valami eszméletlen lassú gépen és neten nyitja meg az ember az oldalt.
Nem értem hozzászólásodat, mert ez nem egy egyszerű képernyőkép, hanem az Alexandriai nagykönyvtár merevlemezén fellelhető, az oldalról készült másolat. Nagyon, sőt, több mint valószínű, hogy ezt most én, de nagyon elk...., tényleg nem ebben a topicban lett volna a helye..., de nem találtam neki hirtelen mást, azonkívül, beismerem, hogy lusta is voltam neki keresni.
Mellesleg, 2008, augusztus 22-ig van nyilvántartva, hogy ez az oldal létezett. Bővebben: Link Hogy miért, azt nem tudom, talán Topi majd megmondja, lehet, hogy valamiféle címváltozás? Mindenesetre, az oldal beírta magát az egyetemes emberiség történelmébe,legalábbis szerintem, hisz méltónak találtatott, hogy bekerüljön a többiek közé, és ott is maradt, (nem törölték, amíg ezt néhány, hadd ne írjam le milyen oldalról, nem lehet elmondani) és ez mindaddig úgy lesz, amíg az Alexandriai könyvtár újból le nem ég.
Jó volt olvasni a hozzászólásod. Márcsak azért mert én most végeztem(1hónapja) a Kossuthban Bár én gépészként, de nagyon imádtam ezt az iskolát
Üdv.:Gergő
A sulis gépeken ha mindenki elkezd netezni kb 15 perc töltés után hasonló kinézet jön elő.De ha nyomok egy refresh-t egyből visszaáll a normálisra.
Újabb aranyosság Bővebben: Link
És be tudnád linkelni azt is, hogy fog kinézni 2015-ben ?
Néhány vicc
A Rákosi korszakban egy parasztbácsi fejcsóválva áll Rákosi szobra előtt. Meglátja egy rendőr. - Parasztbácsi, mit csóválja a fejét? - Hát tudja két nagy hiba van ezzel a szoborral. - Mik azok? - Nincsen ráírva, hogy "béke poraira". - De hát Rákosi elvtársunk még él! - Na látja... ez a másik hiba... A tanárnéni azt mondja az órán: - Gyerekek, mondjatok valamit, ami lehet sarki! Felszólítja Pistikét: - Hát lehet a pingvin, mert az a Déli sarkon él. - Jól van Pistike, jót mondtál! Móricka majd kiesik a padból, közben halkan mondogatja: - Közért! Közért! Közért! A tanárnéni Gáborkát szólítja fel: - Hát például a fény. Amit az Északi-sarokon néha láthatunk, az a sarki fény. - Jól van Gáborka, jót mondtál! Móricka továbbra is jelentkezik, s közben azt mondogatja: - Közért! Közért! Közért! A tanérnéni a Móricka mellett ülő Józsikát szólítja fel. Mivel neki nem jut semmi eszébe, bemondja azt, amit Móricka suttog: - Hát például a közért. - Jól van Józsika, jót mondtál! Móricka erre mérges lesz és elordítja magát: - A K*RVA... - Jól van Móricka, jót mondtál! A székely és a fia mennek haza a szekéren. Egyszercsak elrobog mellettük egy fej nélküli motoros. Amint mennek tovább megint elrobog mellettük egy fej nélküli motoros. Odaszól a fiú az apjának: - Te apa! Nem kéne beljebb húzni a kaszát?
És tényleg ez van!
A Rubik kocka mellett ez is egy hungarikum lehetne.
Franciaországban két paraszt üldögél a döcögő szekéren. Egyszer csak hatalmas dübörgés hallatszik a magasból. Az egyik paraszt megszólal:
-Mirázs! Mire a másik: -Mirázsna, Te hülye, hát a sekér!
A Rubik kocka nem amerikum, vagy japanikum?
Az az érdekes, hogy már én is találkoztam párszor ezzel a jelenséggel. Ha segítő szándékkal próbálsz tanácsot adni, a legtöbbször nem veszik jó néven.
[OFF] Rubik Ernő. Vagy csak viccből kérdezted?
Márk, nem hinném, hogy Szamóca ebben a topikban ne viccelne....
Ernő bá-val volt szerencsém néhány szót váltani jó pár évvel ezelőtt.Tehát tudom ki Ő.
A nagy találmányát azonban nagy példányszámban nem idehaza gyártották, hanem Amerikában. (IDEAL TOY amerikai játékcég) A Béres csepp is Japán tőkével lett az ami. És még sorolhatnám....
Hát igen, amit itt Szamóca ír..
Szamóca, Iminek igaza, van, amit ide Te írsz az tényleg csak vicc lehet.. Igen, az lehet, hogy Amerikában gyártották nagy példányszámban, de végülis akkor is Magyar találmány.. Van is itt 2db előttem, az egyik ki van rakva, a másikat én próbáltam netes leírások szerint, de nem megy..
Sorról sorra metódus nekem ez bevált. És szerintem a legegyszerűbb is. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |