Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Már bocs, de ezeket te hogy találod?
![]()
Van pár "normálisabb" gyűjtőoldal ahol időnként egy-két érdekes videó is feltűnik, nem csak megosztások megosztásának a megosztása arról, hogy ma éppen kinek milyen mélyreható gondolatai támadtak. Ez is egy ilyen.
![]()
Ez sem semmi :Bővebben: Link
Sziasztok. Rendeltem a HEstore tól. Nem kaptam ajándék hóembert
![]() ![]() Kellemes ünnepeket a drága kollégáimnak.
Volt szóváltás is
![]() Megszoktam már. Ez egy remek cég ![]()
Tizen valahány éve egy német cégnél dolgoztam. Hungarocell szerű bliszterekbe / ládákba raktuk a megmunkált alkatrészeket, amit aztán németországi autógyárba szállítottunk ki. Karácsony előtt, már jó hangulatban voltunk (nem a piától, mert az nem az én világom) kizárólag az év végét érezve. Jött egy "remek" ötletem: tegyünk a dobozba pár szem szaloncukrot is, biztosan örülnek neki majd a német kollégák, így karácsony előtt. Nemsokon múlt, hogy a következő év első napja nem a kirúgásommal kezdődőtt.
A történet se nem vicces, se nem mókás a végkifejletet ismerve. ![]()
Oktatófilm-> Így ne csináld !!!
De, valamit tud a pacák, mert kesztyű van rajta. Villanyszerelés közben sosem szoktam használni. Nem tudok kesztyűben húzni-vonni-csavarni-sodorni stb...
... és a jótett elnyerte méltó büntetését !
Mint a mesében.
Szegény fogó.
![]()
Hasonló élményem volt a falban lévő vezeték miatt. Le nem kötött de befalazott villanykacsoló kábelét találtam meg a falban 60 szöggel.. Sötétben vésni jaj de jó volt
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2019
Dezső bá.
A beöntést kapó tartályból egyformán megy balra és jobbra - egy szinten vannak a csövek. De a bal oldali (Dezső bá és Zsolti feletti) tartályból a Dezső bá iránya van lejjebb, tehát oda megy hamarabb. Jobb oldali delikvensek meg csak akkor kapnak, ha a fejük feletti dupla tartályukból az alsó már teli, de utána is Gyurika kapna hamarabb.
No igen, de Dezső bá és Gyurika adagoló csöve le van forrasztva, nem tudja átjárni a szesz.
Szerk: Szegény Zsolti csöve sem átjárható. Pista isz mindent. A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2019
A Zsolti csöve nincs lezárva, neki kell mindet meginnia.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2019
De lehet, hogy Pista se iszik semmit. Mi van ha egy üveg sör űrtartalma nem elég ahhoz, hogy megtöltse a két gömblombikot? Illetve a bal oldali gömblombikba is folyik valamennyi a sörből.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2019
Fiúk !
Hol, melyik munkahelyen volt ez felvételi teszt kérdés ? Ott a helyem ... ps. Nekem mindig csak fogaskerekes ábrákat kellett megoldani. De ahol csurran, ott cseppen is !!!
Valami ilyesmit mondott a WC-s néni is.
Mi a WC-s néni kedvenc olvasmánya?
Üvöltő szelek. (Boncz Géza)
Biztosan, és ezt ők is tudják. Egyedül Pista szája van a cső alatt, a többi csak a fejére kapná a jót.
Azért lehet Pista sem látja, hogy hány csővég van ott. Elég lesz neki is szerintem már.
![]() ![]() ![]()
Dezső bá, Zsolti és Gyurika iszik először.
Gyors helyzetfelismerésüknek köszönhetően rájönnek, hogy Ők itt bizony szomjan maradnak így elmennek a közeli kocsmába. Mire Pista túlfolyója elkezd könnyezni addigra a brigád első három tagja már a második kört kéri...
Zenekedvelő nép az orosz
(A gépi fordítás ma még nem 100,00%-os) A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2019
|
Bejelentkezés
Hirdetés |