Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Az érdekelne elsősorban, hogy ez a rádió elektroncsöves-é. Persze ha valaki tudja a pontos típusát az sem baj
Valószínűleg Videoton Akkord A-102-es, csak jobb oldalon az embléma megzavart.
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2018
Pont úgy néz ki, mint a lira resprom, amit elajándékoztam Az meg egy bolgár, csöves rádió volt.
Igen, azt írják a Resprom gyártott magyar felirattal is. Akkor csöves.
A gépi kinyitás, komoly hardware-t igényel. Biztonságos, sorozatban még gyors, rögzítést, precíz megközelítést és mozgatást a vágófelület részére. Napi tucatnyi darabnál vagy sok lesz a "selejt", vagy gazdaságilag csőd. Komolyabb műszaki feltételeknek kell megfelelni, mint a becsomagolás.
Elhiszem, hogy segíteni próbálál ezzel a hozzászólással, de nem értek egyet veled. Kell az egészhez 4 db szolenoid elektromágnes háromszög alakú fémlapokkal, Kettő fennt kettő lennt és oldalról nyomják bele a fémlapot a ráragasztott kartonba, majd egy motor elforgatja ezeket kevesebb mint 90 fokban és a doboz nyitva van.
Ehhez kellett kb 3000ft-ért venni 4 db szolenid elektromágnest ebay-ről, plussz kivágnom egy lemezből 4 db háromszög alakú fémlapot, és kiszednem 2 rossz nyomtatóból 4 motort. Sőt egy régi PC tápom is volt itthon, szóval erről működik a dolog hibátlanul. Én úgy gondolom itt nem volt semmi "komoly" hardware, vagy bármi más. Bár valakinek még ez is komoly. ) Köszi a segítséget.
Mindenki jól tippelt!
Amikor "megegyezés" szerint a rádiógyártást átadtuk a bolgároknak, akkor Budapest néven gyártották az elsőt. Aztán ezt a sasszit felhasználva megindult a fantázia - elsősorban az asztalosoké... Mivel a lemezjátszó fedélen nincs lehajtás, egyértelmű hogy LYRA 68 a neve, de az Accord is ugyanaz kapcsolástechnikailag.
2 db. betétet (kevés időm volt a keresésre) találtam: 1. d=18 mm, h=40 mm; 2. D=18 mm, h=100 mm. Új fűtőszálat lehet hozzá tekerni. Remélem azóta összekötötted, és működik. Még leltem egy 500 W-os betétet; kb. 40×70 mm.
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2018
Sziasztok!
Milyen kapacitású kondenzátor ez? És köszönöm! A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2018
Szia!
220 nF/ 630 V-os, valószínüleg még CCCP gyártmány. A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2018
Sziasztok!
Milyen típusú N csatornás FET-tel tudnám kiváltani egy kinai vezérlőben lévő 60T03GH típust? Ami itthon könnyen beszerezhető és legalább ennyit bír. Köszönöm!
Sziasztok! Ez milyen készülék? Mire való?Köszi a válaszokat.Bővebben: https://m.ebay.com/itm/1PC487MHZ-1200MHZ-radio-frequency-...dYI-Kl
Feszültséggel hangolható RF oszcillátor. Pont arra való mint egy RF oszcillátor, nagyfrekvenciás jelet lehet vele előállítani.
Sziasztok!
Ez az alkatrész pontosan mire való? Egy antenna erősítőben találtam egy ugyanilyen alkatrészt.
Esetleg ez: NTD_5865_NL, bár az Rdson-ja picit nagyobb, ami miatt ebben rosszabb (jobban melegszik). Itt találod az eredeti adatlapját, ezzel hasonlítsd össze: Bővebben: Link. Egyik boltnál szép kereső van, szinte minden fet-re jellemző adatot meg lehet adni. Egy a baja, hogy csak pontos egyezésre keres, nem -tól -ig értékre, ezért pont ilyet nem talált.
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2018
Hello! Nem véletlen, ez egy egy antennaerősítőbe való szintszabályzó. A különlegessége az, hogy a csillapítást változtatva a ki és bementi impedanciája nem változik (75 Ohm). Így tehát kábelnél reflexiómentes szabályozás valósítható meg vele.
Helló. Van különbség AS15F és AS15-G között?
Cserélném T-Conon, de abba G van, és nekem itthon pedig F. Én különbséget nem találtam közte.
Sziasztok! A képen levő isp csatlakozót a hestorban milyen tipusszámon találom meg? Köszi a választ.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2018
Szalagkábel csatlakozók közül valamelyik 10 pólusú apa: Bővebben: Link.
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy a lenti képen látható kondenzátornak van polaritása, és honnan tudom a beépítési "irányt"? Köszönöm!!! 100nF 63V
Ebből pont nem látni semmit, olyan kicsi.
Nincs polarizálva, tök míndegy hogy forrasztod be.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |