Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Papíralapú adathordozón van csak meg, ezért hirtelen nem tudnám küldeni, csak a jövőhéten. Vagy vársz egy kicsit, vagy próbálod az RT 1995/12, 1996/1. számait begyűjteni.
Hűű... Ma is tanultam egy új szót...
Amúgy király lett a programozó! Elég sok tudású
Offoljunk egy kicsit, és mindjárt 400 oldalas lesz a ki mit épített...
Óóóó uram persze,hogy várok csak ne felejts el kérlek. Közben vadásztam ilyen kapcsit a google-ba meg itt ott, hát nem sok sikerrel sajnos, de akkor várom a rajzot.
Előre is köszönöm. : Doncso
Nemes cél érdekében
Csak vicc volt. Ne offoljunk, várjuk meg a természetes telítődést...
Ha topi mondta! A viccek mókás történeteknél én akartam a 200. oldalt de sajnos vicsys előbb irt!
Nem tudom, hogy a ki mit építetett is ide tartozik-e?
Mostmár jól tudok internetezni...
A cserepek...
Szerinted? Segítek 1 kicsit, nézd meg a háztetőt tüzetesebben... Ja, és 10/10MB szimmetrikus nem sok az az antenna egy kicsit? körsugárzó, panel, grid... te aztán tudsz élni 10/10M? Gondolom ez már 5GHz-en. regards, Idézet: „... te aztán tudsz élni” Igyekszik az ember... :yes: Idézet: „Gondolom ez már 5GHz-en” Természetesen. Idézet: „nem sok az az antenna egy kicsit?” És a akkor a ház végén lévő parabola még fel sem tünt!?
aki meg nem 15 hozzászólásonként nézni a topikot, annak meg még 400. oldala sincs :crazya:
az nem primfókuszos, tehát fel sem tűnt (illetve gondoltam sima műholdas) (mi kizárólag prímfókuszos tányérokat használunk) regards,
Sziasztok, Tegnap este raktam bele egy fényorgonát egy BNC csatikkal ellátott Switch/Hub dobozba (már nemtudtam kivenni meik volt benne Gondoltam készítek pár képet a kábelezés előtt, ime az eredmény,.. (a festés kicsitt mattra sikerült és a táp még hiányzik belőle) Kapcsrajz ha valakit érdekel, akkor csatolom azt-is.
Hi
Tom hogy nem nagy valami, de ezt építettem a segítségetekkel, kösz mindenkinek mégegyszer.
Szerintem tök jók lettek.Gartula...
Tök jól néz ki!
A fordulatszámmérőnél a mutató is és a ledek is mennek egyszerre? Milyen rajz alapján csináltad?
Menő lett Amúgy ez valami román egységcsomag?
Köszi. Igen egy Román egységcsomag, így szállítják, összerakva-tesztelve, kapcs-rajzzal együtt.
(ez az egyik legjobb Romániában, legalábbis meg vagyok elégedve velük)
conex electronic nem? Az ADELADIA minöségbe minuszba megy. Épitettem vu méter kitet versenyen s a rajzon levö értékek nagyba eltértek az alkatrészlistátol és hiányos is volt
Hi
Nem a mutató az gyári, és a víz hőmérségletét jelzi. Igyen nézett ki. Egyépként erröl f.szám.mérő |
Bejelentkezés
Hirdetés |