Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor ez egy elég komoly kis mérő lehetett.
Szerintem egy alállomás főmérője lehetett kombinálva egy áramváltóval. Máshol ilyet nemigen szoktak alkalmazni. Szerintem a kijelzőn és néhány alkatrészen kívül semmit ne tarts meg belőle. A Japán elkókat mindenképp mentsed ki.
Úgy lesz. Érdekes dolgokat találni egy egy útszéli szemétszedés alkalmával.
![]() ![]() ![]()
Havi diktálásos vagyok, de régebben, míg csak telefonon lehetett bemondani az óraállást, hanyagoltam a témát (fenének sincs kedve drága pénzért egy géppel társalogni), ezért becsülték a fogyasztást. Azóta már neten is be lehet jelenteni az állást, és így legalább jobban látom, milyen fogyasztáscsökkentő lépésem milyen kézzelfogható hatással jár. Egyébként a legjobban úgy lehet csökkenteni a fogyasztást, ha az ember napi 8+ órában dolgozik (de nem otthon), és aztán már se ideje, se kedve villanyzabáló készülékeket üzemeltetni.
![]()
Értelek, ebben a fogyasztásosgazdaságosságosságban meg igazad van.
![]()
Majd szeptemberben kiderül. (Most kezdtem dolgozni, ugyanakkor pedig áttették hó végéről hó közepére a diktálást.) Jelenleg úgy 150KWh a havi fogyasztásom, cél a 100KWh elérése.
Az enyém egy éves és már nyikorog ha lenyitom. Bátyámnak fenyőből van a sarokasztala. Nagyon vigyázni kell vele,puha fa,könnyen sérül,de tényleg. Ha a körmöddel benyomod az is meglátszik a fenyőben!
Nekem nem lapraszerelt volt. Fogták felhozták egyben azt levágták az előszoba kellős közepére azt nesze vidd be. Vagy 7x olyan nehéz mint én.... De legalább nem kellett kínlódni az összeszerelésével. ![]() ![]()
No emberek, nemsokára kiélhetem elfojtott játékszenvedélyeim!
![]() Egyik ismerősöm ideadta a winyóját hogy formázzam le, mondom add már ide a videókarid is (9600Gt, ugyanaz amit vettem a vateráról, elvileg keddre már meg is érkezik), kipróbálom ezt az új NFSW játékot (korábban már írtam róla, meg linkeltem be videót). Háát mit mondjak, engem meggyőzött, csak az a "baj" hogy hamar megunok minden játékot, ezért sem játszok nagyon semmivel, de nem is hiányzik nekem, hogy óvodás módjára nyomkodjam a klaviatúrát... De szerintem kipróbálni mindenképp megéri, ha érdekli kicsit is az embert. Csatoltam két képet.
Nem rossz egy kártya, ha azt az apró hibáját nem vesszük figyelembe, hogy akkorát fűt mint a barom.
Ajánlom figyelmedbe, ha egyáltalán letudod operálni a bordát, hogy a DDR modulokon használt hővezető lapkát mind a két oldalán bőségesen pasztázd, majd rakd vissza hűtést. Legalább 12 C° fokkal lesz hűvösebb kártya. Ezzel a beállított élettartamot felülbíráltad Gratulálok. ![]() Arról nem is beszéltem hogy a stabilizátorokra is érdemes egy bordát akasztani, mert egy nagyobb terhelésnél piszkosul tudnak fűteni, főleg, hogy a forró levegő pont oda áramlik.
Télen lesz mivel fűteni. Nyáron meg jó lesz még grillezni
![]() De szerintem 80°C-ig még nem vészes, most haver karijáról (a szintén 9600GT) 53°C-ot mutat az Everest.
Erről beszéltem! Na igen, nekem ezért maximum 43C°
![]() A kártya így nem lesz hosszú életű, ha megközelíti a közel 80C° fokos hőmérsékletet. Akkor már úgy akadna a játék a rengeteg hibás számítás miatt, hogy az már eléggé nyilvánvalóan látható lenne. ![]()
Van itt még valaki?
Már nincs.
![]()
Á! A csába, akkor megint magamra maradtam!
![]() Szerk.: Elteszem magam alukálni, mert a macskák várnak. Folyton helyezkednek, és nem találják a helyüket. Persze hogy nem mert az jómagam lennék! ![]()
Jó éjt!
![]()
ÉN is így vagyok vele, mindent össze szoktam szedni
![]() ![]()
Tud valaki valami jó kis 3D-s szerkesztő progit? Olyasmi kéne mint az AutoCAD, de nem akarom most azt felrakni, ágyúval verébre lőni, a Google SketchUp meg túl butított, valahogy a kettő közötti tudású program kéne.
Tegnap felraktam a Mandriva linux disztribuciót, totál jó, megy minden alatta mint a karikacsapás. Kivéve a wlan-t, de csak az én hozzánemértésem lehet a gond.
Gyorsabb most még mint a windows volt valaha is. Megyünk moziba, jól legyetek addig is .
Mi a csuda az a "nyoszolya"?
![]()
És akkor a nyoszolyólány mit jelent?
![]()
Áhá!
![]() ![]()
Hivatalos elnevezés szerint nem a menyasszonyt nevezik úgy :hide:
Ha a lányos apa az örömapa, és a mama meg az örömanya, akkor a lányuk az örömlány.
Erre akart utalni Salat. ![]() Nyoszolya A nyoszolyólány pedig a a menyasszony legjobb havercsaja, aki oltár elé vezeti a szüzet, hogy aztán a nyoszolyában este..........khm, örüljön magának. ![]()
Képzeljétek milyen munka lehetőséget kaptam
![]() ![]() ![]()
Nem rossz pénz, gyors ellenőrzésekért, hajrá!
![]()
Igen, szerintem sem rossz. Azt mondta a telefonban hogy egy akna max 10 perc.. Napi átlag 40 akna
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |