Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Nem tolom, nem vágom mire gondolsz.” Elnézést, hirtelen azt hittem, hogy egy oldalról beszélünk, én konkrétan erről beszéltem. Valószínű, hogy az ilyen cuccokat több oldalon is posztolják, de itt is vannak jó cuccok!
Érdekes amit mondasz, jó lenne többet tudni róla. Hirtelen felindulásom ellenére még dög voltam elolvasni a cikket... :hide:
Üdv mindenkinek! Úgy látom nagy a csend Így gondoltam írok... Úgy is rég írtam már ide... Jövök haza a melóból biciklivel... Elhagytam a srácokat aztán egyszer csak nézek vissza hogy hol járnak.. ...majd a következő pillanatban már a földön voltam Olyan hirtelen történt hogy nem tudtam csinálni semmit. Gyorsabban mentem mint kellett volna, valamint az út olyan volt mint a tükör jég. De nagyon jó volt! Úgy estem el hogy én háttal a földön és "ültem az ülésen" háton csúsztam. De nagyon jó volt úgy csúszni. Kb 20 métert csúszhattam, majd felültem és elgurultam. Ha akarnám nem tudnám megcsinálni még egyszer
Emmán bátor dolog! Én is nagy biciklis vagyok, de mínusz 5 fokban nem is merek rágondolni. Jégkocka lenne belőlem a 15 perces utat követően. :eek2:
Én nem fáztam Csak reggel a -12 fokban... De nem kell hajtani mint a bolond Egyébként csak az arcom fázott.. Pulóver, kabát... két nadrág Gondolkodom egy símaszkban.. De akkor meg kio tudja minek gondolnának engem...
Társulok! Nyáron le sem lehet szedni a bicikliről,most meg... Gyalog járok reggelente,azt' majd meg fagyok.Ettől függetlenül élvezem a telet.
Idézet: „De nem kell hajtani mint a bolond” Márpedig a bicikli azé van, hogy a 45 perces gyalogút helyett 10 vagy 15 perc legyen ugyanaz, biciklivel. Jó ötlet az a símaszk, támogatom! Idézet: Azért így bankba ne menjél be, mert félreértik. „Jó ötlet az a símaszk, támogatom!”
Jó estét!
Vissza tértem az élők sorába. Nehezen de ki bírtam 2napot gép nélkül... Egy kérdés: Ki, mit csinál szilveszterkor?
Idézet: Észre sem vettem, hogy nem vagy itt. :hide: „Nehezen de ki bírtam 2napot gép nélkül...” Idézet: „Ki, mit csinál szilveszterkor?” Elmegyek a kupiba a fiammal, jól berúgunk, meg ... azt addig maradunk, míg ki nem dobnak. Aztán elmegyünk, szét petárdázzuk az Andrássy utat, megy a Hősök terét. Utána még elmegyünk valamelyik puccos ivaldába józanodni. Nem teccik? Mér, nem ez a trendi?
Az rendben is van... De megér egy arcüreg gyulladást a sietség?
Idézet: Gondolom mindenki iszik „Egy kérdés: Ki, mit csinál szilveszterkor?”
Valami lányokat nem felejtettél ki? :hide:
Nekem csajok meg alkohol Még mondjuk messze van, az is lehet hogy itthon leszek.
Ez biztosan így lesz. mindenki inni fog. Csak lesz aki anyatejet és biztos lesz olyan is aki egy vödör Whiskyt.
Én egy két napja mentem motorral az autósboltba olajszüröt venni a kicsibe, hát azon a 8 perces uton, még a ***m is lefagyott, pedig jól felöltöztem
Nem tudom, hogy megéri-e. Sosem volt olyanom. Még az is lehet, hogy jó érzés. De menő, az a minimum.
Idézet: „Gyerekek az iskolában: - Kézzed, Zottya! Pénteken kimentem kerózni, hallodeee... akkorát tanyáztam, jujjj, Főd is beleremegett! Ja, meg mutter alig adott rám valamit, azt szombatra arcüreggyulladást kaptam-eee... bementünk kórházba is, meg minden, megskubiztam a nővérkéket is ám! Többiek: - :eek2: Úúú, de menőőő csávó ez a Tibi, figyelitek?! 2 évre szóló arcüreggyulladást szerzett magának szombaton. Úúú, de menőőő, utánozzuk le őtet! Újjj, de király ez a csávó itt a zosztályban!”
Ha felöltöztél volna, nem fagyott volna le.
Kivételesen én is fogk inni.. a csajokat nem tudni.. jó 'vón
Gyere át hozzánk bulizni azt hiszem lesz választék!!!
Akkor jobban fel kellett volna öltözni, de úgy hogy ott is védve legyen.
Tudom.
Azért van ez, mert kipihent vagyok. Vége az idei félévnek. (Már csak 2 vizsgám van hátra, semmi több. Utána egy mégkönnyebb félév, 3 tantárggyal. Mellette egy szakdolgozatleadás, majd megvédés + államvizsga. Ja, meg mindeközben még meg kell csináljak egy középfokú német írásbelit.) De én azért örülök, hogy nem törted el semmidet. Csontrepedésben már volt részem, nem egy könnyen felejthető élmény. Hidegfront érkezésekor néha fáj a repedés helyénél a csont.
Én valami érthetetlen körülmények között kifolyólag erős csontozatú vagyok Nem tört el soha semmim.. Pedig ha akarta volna eltörhetett volna.. Volt a nyáron egy kis incidensem hogy 30 kiló behatása a kézfejemre.. akarom mondani egyik ujjamra. Semmi gond nem volt, se repedés se semmi! Csak kicsípte a bőrt, no meg leesett a körmöm.. Amióta visszanő tta köröm ott sokkal de sokkal keményebb De visszatérve.. Reflexből úgy estem hogy még csak meg sem ütöttem magam! Még élveztem hogy csúszok.. Míg a bicó váltó védőjével felszántottam az utat
Legnagyobb bicajos élményem az volt amikor siettem melóba és mivel késésbe voltam az előző műszak(vagy 150ember) kint állt a portánál én meg tekerek mint az őrült a bicikli tároló előtt tükör jég előtte megfeküdtem becsúsztam a bicajok közé és csokorba szedtem őket.
azok az autók még össze voltak rakva
|
Bejelentkezés
Hirdetés |