Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na látod én nem ittam (sokat
![]() ![]()
Sziasztok!
Keresek valakit aki Ford Focus témában tudna segíteni! A többit magánban/mailban. Köszi!
Attól függ milyen segítség kéne. Hiba keresésben nem sokat tudok segíteni, de alkatrész beszerzésben igen.
Milyen jellegű a kérdés? (elektronikai, mechanikai, motori)
Ez például? Bővebben: Link
Nem található az oldal (Found 404). Azért kösz.
Jó ha a kemence képeket lemezen elküldöm a címedre?
Az előző tulaj zárbetétet cseréltetett, mert megpróbálták feltörni az autót. Azonban én nem tudom nyitni a kulcssal, csak távirányítóval. Bele sem tudom tolni a kulcsot a zárba, talán bele van törve valami nem tudom, vagy csak van valami trükkje amit nem tudok (a zár elején látszik egy kisebb sérülés). Egyelőre még nem nagy gond, mert a kulcsba épített távirányítóval működik, de ha lemerül benne az elem akkor nem fogom tudni kinyitni az autót... Tehát tudok tenni valamit? Vagy csak szervíz jöhet szóba?
Érdekes nálam működik most is. Próbáljuk így második találat: Bővebben: LinkPersze hogy jó lesz, ha leszel kedves.
![]()
Azt írja az oldalon, ha nem megy elküldik ingyen CD-n. Hopp most látom az sem megy :no:
Akkor itt is meglehet próbálni, bár az ingyenes elég lassú, de megy. Kipróbáltam. Bővebben: Link
Nekem azért húsz perc alatt lejött a háttérben.
Még nem próbáltam, mert nem volt szándékomban, de mindjárt teszek egy kísérletet.
Sajnos ehhez az én tudásom kevés.
![]()
Valaki mondjon már 1-2 jó vígjátékot, de nem a barom fajtából.
![]()
Nem vagyok otthon a témában. Olvasnivaló nem jó helyette?
Nem.
![]() ![]()
Nézd meg Youtubeon a Hoféliát
![]() Eszméletlen jó előadás a Mestertől
Már a tévében láttam sok Hoffit , biztos uncsi lenne újra.
![]()
Abban valaki más segíthet. Amiket én ismerek azok neked régiek és biztosan láttad is őket.
Attól függ mit nevezünk baromnak. Mi a Fat Pizzát néztük rogyásig, de nem tudtuk megunni. Vagy a Péntek esti gáz.
Köszi ! Holnapra utánuk járok.
![]() ![]() Üdv!
Argo, Kontroll (ez elvont, kicsit talán drámai is), Macskajaj, Agyatlan apartman, Az amazonas kincse, Király! (Your Highness), Állj vagy jövök.
Hirtelen ennyit tudok, amiket még valószínűleg nem láttál, de tutijók.
Köszönöm, valóban így van !
![]() ![]()
Förtelmes főnökök, Barátság extrákkal, Túl jó nő a csajom, Darwin díj, halni tudni kell, Másnaposok I.II, Papirkutyák,
Itt középen van az összes része, a végén ki kell csomagolni, 2 cd keletkezik meg a szükséges mappák. Van leírás is hozzá. András
|
Bejelentkezés
Hirdetés |