Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nagyon gusztusos! Biztos finom is volt! Egyébként kenyér, vagy kalács tészta? Mondjuk innen kenyérnek néz ki.
![]()
Nem is..
![]() ![]()
Nyál csorgásom van. Nagyon jól néz ki.
Jó estét a moderátor uraknak!
Érdeklődnék, hogy mostanság valamilyen pályázatot nem akarnak indítani? Video, stb? ![]() Üdv!
Na; persze, hogy elalszod a locsolkodást, ha még ilyenkor fenn vagy!
![]() ![]()
Ó ez semmi. Amikor én éjfél körül fekszek le és 3:50-kor már fent vagyok.
![]() ![]()
Most keltem..
![]() ![]()
Szép napot mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki meg tudná-e mondani, hogy a mostani postai díjszabás szerint mennyibe kerül egy belföldi sima csomag feladási díja? Előre is köszönöm!
Igen, úgy van
![]() ![]()
Ha nem valami nagy méretű dolgot adsz fel, akkor vegyél egy A/4-es bubis borítékot, és add fel abban, sokkal olcsóbb.
Ez viszonylag nagy méretű dolog, és még nehéz is, szóval csomagként tudom csak feladni....
Várom is már, beletehessem az IC-ket a masinába
![]() A tiéd nem tudom hány g mert tesóm adta fel, de nem volt 2Kg 840Ft....
Sziasztok!
Aki itt iskolába jár, nektek is holnap van az első tanítási nap? Nálunk igen, ráadásul holnap van a szülinapom is ![]() Más: Rajtam kívül jön valaki innen a konstrukciós versenyre? ![]()
Nincs mindenkinek iskola holnap. Speciel nekem sincs, mivel bizonyos helyeken ilyenkor a tanárok"továbbképzésen" vannak. Elvileg...
Jó nektek. Velem ilyen még sosem volt , hogy húsvét utáni kedden iskola legyen.
Akkor a lányok kimaradtak? Pedig anyát locsolni csak kötelesség.
![]()
Ki. Anyut meglocsoltam még reggel. Egész eddig meg az erősítő dobozza készült. Holnap megyek be Szegedre alkatrészeket, egyebet venni.
![]() ![]()
Már hogy vesznél el, nem vagy te olyan. Rossz pénz sosem vész el.
![]()
Nekünk elvileg szerdán kell menni, viszont ezen a héten külső gyakszi van, ahol ugye munkanap van, szóval a biztonság kedvéért bemegyünk.
Én megyek a kontrukciós versenyre. (Egyébként hanyadikán lesz? ![]()
Komolyan, múltkor még azt mondtad nem jössz
![]() 20-áig kell leadni a dokumentációt és 27-28-án lesz.
Igen, mert senki se akart menni, és a tanár annyira lelkesen mondta, én meg egyefene bevállaltam egy másik o.társammal.
Ha azt néznénk, hogy hányan ittak ma, akkor a holnapot meg kellene hagyni a józanodásra.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |