Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   205 / 3614
(#) googa válasza googa hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Elnézést a csúnya szóért, már nem tudom javítani. A nagy visszaemlékezéseim közepette, elkapott a hév...
(#) Szárnyas válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Nekem az AVG-vel rossz tapasztalataim vannak, mivel nagyon sok téves riasztást ad. Én is a Nod32-t akartam leváltani, de most újra visszatettem mert nem igazán vált be más víruskereső. Az Avira-ról is sok rosszat olvastam, ugyancsak a téves riasztások miatt.
Szerintem ez magáért beszél: Bővebben: Link

Szeritem is más probléma lehet nálad, én a Nod-ot használva semmilyen lassulást nem tapasztaltam.
(#) Szárnyas válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Bocs, nem az Avira-t akartam írni, hanem Avast-ot.
(#) zenetom válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Na ha a téves risztásról van szó akkor ebben a NOD32 a nyertes
(#) Sergei válasza zenetom hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

nálam tökéletesen müködik a NOD32 ami téves riasztás az a crack meg hasonlo nevü fájloknál van.nekem bevált.riasztott mikor kellett.
(#) Szárnyas válasza zenetom hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Bocs, nem akartalak megbántani, csak a saját tapasztalatomat írtam le. A téves riasztások pedig nem csak nálam fordultak elő, ezt többektől is hallottam.
(#) titi válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Nem mondom, néhány másodperc kell neki, de nem perc.
Egyébként : NOD32 Vezérlő központ/Rendszereszközök/Feladatütemező itt tudod beállítani, hogy mikor frissítsen.
Ja és nekem bevált, kezelhetőség/megbízhatóság.
Téves riasztással nem volt gondom, viszont amikor kellett, akkor szólt.
(#) Szárnyas válasza Sergei hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Ez valóban így van. Több víruskeresőnél is tapasztaltam már ezt.
(#) Sergei válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

ezekre a szavakra majd mindegyik ugrik én már megszoktam
(#) googa hozzászólása Okt 20, 2008 /

Most harangozták be az LTR BLUK-on, hogy új műsorvezető csaj lesz, szuperszexi és ingyom-bingyom. Peller Mariann, vagy micsodi... Szerintem nem szuperszexi, sőt... Mondjuk egy köbméter sminkben mutatják... Hát, nekem nem bejön...
(#) Sergei válasza googa hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

glettvasat meg festékszorot haszná l smink készletként
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Valahol alkotás, de valahol csak mákett!
(#) Sergei válasza Tomi20 hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

nem is rossz ez a prog. cirka 21 GB-ot pucolt le a gépemröl
(#) szabi83 válasza titi hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Nekem 3.0-s van már, nem a régi..
Semmi bajom nem volt eddig a nod-al, de mióta cseréltem a 3.0-sra, azóta csinál így, internet nélkül nem fog frissíteni az biztos.. (dsl)
A beállítását átnézem, nem szívesen cserélném le...

Kösz a hozzászólásokat
(#) titi válasza szabi83 hozzászólására (») Okt 20, 2008 /

Ja, hogy a 3-as!
Én nem próbáltam, csak egy ismerősnél láttam, és arra ő is panaszkodott, visszarakta a 2.7-est.
Ezért én eleve fel se raktam.
(#) googa hozzászólása Okt 21, 2008 /

Akkor ma én leszek az első hozzászóló, talán az utolsó is. Kicsit homo lesz, de: Hiányoztok innen
(#) valve válasza googa hozzászólására (») Okt 21, 2008 /

Csendben lapulunk...
(#) Sergei válasza valve hozzászólására (») Okt 21, 2008 /

téged kereslek te vagy az én emberem szerintem

kérdés:ha van itthon egy pc-m amit beszeretnék állitani servernek egy weboldalhoz,azt hogyan tudom megcsinálni hogy az ip cimem helyett valami nevet kelljen beirni a cim sorba?

remélem láma kérdés vagy effektive hülyeség

üdv Sergei
(#) KTobi hozzászólása Okt 21, 2008 /

Sziasztok!

Egy linuxmániást keresek. Melyik linux az, ami könnyen kezelhető, felismeri az USB 2.0ás flesseket, külön szöszmötölés nélkül. Valamint elmén egy P2es gépen, 64MB osztott RAMon (ebből 8 a grafikusé). Tehát Win98 SE mellé, valami, ami kezeli a mai fleseket. A 98 fél perc alatt feljön, és nyersen nincs 300MB. Valamit amit a 98 kiváltására lehetett használni. XP 15perc, hogy beinduljon, de elmén (igaz minimális giccsel, de úgy még a Multisim 10est is elvisz, de nem winappal egyszerre). Valamint lehetőleg ne keljen driverrel szórakozni, próbáltam XP64 biteset (másik gépen persze), akkor szenvedtem eleget, és nem sikerült mindent rendezni. Tekintettel a korára, már XPre sincs driver rá.

Ha valaki járatos a jogi dolgokban. Ezen például rajta a Micro*oftos matrica, a 98SEre. Ha én ezt rátelepítem, akkor az nem legális, mivel már az XPre is sokadszorra hosszabbítják meg a használhatóságát? Tehát tilos volna használni?

Üdv. Tóbi
(#) vtsoftware válasza Sergei hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Helló

Segíthetek én is?
Ha még nem nagyon foglalkoztál ilyesmivel, akkor tegyél fel egy AppServ verziót.
Sok segítséget találsz a neten róla.
Ha ez fent van akkor a géped máris egy webszerver domain nékül.
Ha megadod valakinek az IP-címed, ha dinamikus, ha nem akkor azt a lapot látja majd
amit Te localhost címen nézel! Ha akarsz hozzá domaint is akkor ahhoz már fix ip kell.
Vagy ha nem ragaszkodsz a www. ... .hu meg a többiek domainnévhez akkor ajánlom figyelmedbe
a DynDns oldalt, amivel ha rárakod a gépedre a programjukat akkor
az mindig feltölti a szerverükre az ip-címed, és így hozzárendelhetsz egy úm. domaint az oldaladhoz (amit te localhostként nézel).
További kérdéseidre is szívesen válaszolok ha tudok

Bocsi "valve"
(#) Norberto válasza Kovidivi hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Valószínűleg új divathullám van indulófélben
(#) valve válasza Sergei hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Hello, ha jól rémlik akkor,

Többféle megoldás van, attól függően hogy Linux vagy Microsoft webszervert akarsz létrehozni. Linuxban kérdezz egy jártasabb embert, én csak használom Masképp pedig kell egy Microsoft -os webszerver, ami ugye a géped lesz, és például egy Front Fage program, majd még le kell foglalj egy nevet, majd bele kell egyezzen az internetszolgáltatód a publikálásba, mert ugye nála található egy adatbázis amiben van Mx és Rx rekord, Mx - Mail bejegyzés, Rx - Web bejegyzes.
(#) valve válasza KTobi hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

"Ha valaki járatos a jogi dolgokban. Ezen például rajta a Micro*oftos matrica, a 98SEre. Ha én ezt rátelepítem, akkor az nem legális, mivel már az XPre is sokadszorra hosszabbítják meg a használhatóságát? Tehát tilos volna használni?"

"Ha én ezt rátelepítem" - Mit telepítesz rá? Microsoft Windows 98Se matricás gépre XP -t vagy Linuxot?
"XPre is sokadszorra hosszabbítják meg a használhatóságát" - Ezt meg hogy érted?
(#) KTobi válasza valve hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Szia!

Microsoft Windows 98Se matricás gépre Windows 98Set. Ha jól tudom, és jól is értem meg, akkor ma már új gépet csak Vistával lehet venni, előtelepített XPvel csak abban az esetbe, ha az ultrakicsi laptop, mert az nem viszi el a Vistát, arra meg van engedve. Én ezt úgy értelmeztem, hogy már nem lehet használni régebbi operációs rendszer. Most asztali gépre csak Vistát, de ha **Vistát veszel, akkor azzal jogod van XP is használni, de neked kell telepítőt és serialt találnod, így legális. Bővebben: Link
(#) valve válasza KTobi hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Nos, első behallásra ez egy nagy badarság. Viszont mikor elolvastam a linkelt cikket akkor rájöttem, hogy én értettelek félre téged. Szóval az a helyzet, hogy a Microsoft minden újj notebook -ra asztali gépre s mindenhová a nyamvadt Vista -ját adogassa, hogy híresedjen, terjesztkedjen, s minden a maci, mivel az újj biztonságosabb, s kitudja, hogy miféle, miközben egy titán/irridium gép kell neki mert a régi vason nemfut el. (ez az én saját véleményem, hogy a Vista a Microsoft egy kolosszálisan nagy bukása, mind szoftver kompatibilitás szempontjából, mind minden csicsa bele van szorítva, az nem dolgozni való, hanem a szőke plázacicának, aki az iwiw -es képeit nézegeti a weben / hamarabb fogok teljesen teljesen Ubuntu, Mac vagy, ha vasam van akkor SuSE -ra váltani mintsem Vistat használjak, pedig van Vista licenszem, a szekrény alján porosodik) Tehát a Microsoft adott egy lehetőséget amiben az áll, hogy: Ha neked van egy Vista matricás géped akkor arra simmán felrakhatsz egy XP -t! (ha nem sikerülne majd a Microsoft -os csajszi elmagyarázza a részleteket az ingyenes zöld számon) De ennek nemsok köze van a Windows 98Se matricás gépedhez. Amgy nyugodtan felrakhatod a Windows 98Se matricás géperde a 98 -at.

"jogod van XP is használni, de neked kell telepítőt és serialt találnod, így legális." Ez a mondatod nem helyes ha ebben a sorrendben használod a szavakat. Mivel igen van jogod XP -t használni, amit felraksz a gépre de az Aktiváláskor vagy a régi termékkulcsot használod ha volt már XP a gépen vagy kell telefonálni a Microsoft -hoz hogy te éppen most downgrade-tél, s diktálja le neked az Aktiválási kódot.

Az újj laptopok és gépek esetéről még annyit, hogy azzal nem adnak neked XP vagy újabban Vista telepítő lemezt*, hanem van készítve egy particíó a merevlemezen és elő indítás alkalmával feltelepíti azt vagy már fel van telepítve a gépre, így csak a matricát kapod a géppel.
(#) valve válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Ha jóltudom akkor minimum kell neki 256Mb, amiből még megosztott video memóriát sem lehet kiosztani. Nekem is volt egy PC amire nem tudtam telepíteni mert volt benne 256SDRam amiből
8Mb az alaplapi videóra volt kiosztva. (ennyi engedelmet adhattak volna az Ubuntus gyerekek)
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

A kiwi (magyar Ubuntu) liveCD be sem indult, akkor valószínűleg bővítenem kell a RAMot, de hol találok belevalót?
(#) googa hozzászólása Okt 22, 2008 /

Ti mernétek úgy szívózni valakivel - akiről nem tudtok semmit - az interneten keresztül, hogy ki vannak teregetve az adataitok?!
(#) vtsoftware válasza googa hozzászólására (») Okt 22, 2008 /

Ezt hogy érted?
Következő: »»   205 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
K�rlek v�rj...
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem