Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Banális, de leírom, mert ma már nem minden nap találkozik ilyesfélével az ember és tavaszt lopott a szívembe:
A suli előtt két gyerek állt. Baktattam haza a közértből, odaértem hozzájuk. Egy fiú és egy kislány, 14-15 évesek lehettek. Fogták egymás kezét a hidegben, közöttük a földön a bevásárlós szatyor. Nem beszéltek, nem történt semmi, se puszi, se csók, csak nézték egymást és fogták egymás kezét. Ahogyan közelebb értem, szinte éreztem ahogy szikrázik köröttük a levegő, tán még a hó is olvadni kezdett titkon. A kislány valószínűleg megérezte, hogy figyeltem őket és ekkor mindketten rám néztek. A lányka arcát kicsípte már a hideg szél, de ekkor még pirosabb lett és egy pillanatra lesütötte a szemét. Csöpp szája reám mosolygott és az az őszinte, tiszta tekintet, ami a két gyermek szémében tündökölt, olyan csodálatos boldogságot sugárzott, amilyent talán még nem is láttam. Visszamosolyogtam, szólni nem tudtam semmit, de ha sikerül, tán meg is törtem volna a varázst. Továbbmentem, de a vén hülye szemembe bele mehetett valami, mert meg kellett törölnöm... Létezik még Szerelem!
Mindenki így kezdi, majd kiöl belőlük minden érzést a mai durva primitív világ az ehhez illeszkedő emberekkel.
Még ha nagy divat is itthon, azért ne legyünk ennyire pesszimisták!
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2016
Egyszer találkoztam egy könyvvel, amit tatám adott, hogy olvassam el, mert érdekes. Valami p*rnóregény volt
![]() ![]()
Ez messze nem az volt!
![]() Valami más, ami még őszinte és makulátlan, patyolattiszta. Remélem, hogy láthatok még ilyent!
Ez is szívet melengető....
Bővebben: Link
Az bizony, de a hozzászólások "kissé" lelombozóak.
Sziasztok!
Ma reggel tanulsága: Az alábbi kombinációban nem érdemes elfogyasztani ezeket: gyümölcslé, joghurt, energiaital, banán. Hogy is mondjam (írjam), a közérzet megváltozását okozhatja... ![]()
Gratulálok a dinnye-sör kombót próbáltad már ?
Hasmars ellen viszont a görögdinnye konyak párosítás hatásos.
Az energiaital hatásos ellenszere az egészségnek.
Én hetekig margarint se ettem és nem is vettem. Olyan fura volta kenyér nélküle.
Idézet: „Mindenki így kezdi, majd kiöl belőlük minden érzést a mai durva primitív világ az ehhez illeszkedő emberekkel.” Lakótársam anyja csinált nemrég olyat, hogy lekiabálta a 4 éves gyereket hogy nem hallom tőled a tévét.
Mit lehet kezdeni némely készülék idővel ragacsos gumi bevonatával?
Vagy valamilyen szesz, ha nem akarsz drasztikus lenni, a nitro elég masszív.
Ez már tetszik, valahogyan lekaparnám, de a megmentése jobban tetszene.
Már várom, mikor lesz egy újabb topic.
![]()
Ha műgyantával, ragasztókkal dolgozok, akkor is a kezemre került ragacsos anyagot hintöporral kenem, hogy ne ragadjanak ujjaim. Kész. Majd lekopik.
Ha egy CD-R-ről amit adattárolónak használok letörlök valamit, akkor mi történik? Mert hely nem lesz több, ha jól gondolom a lézer valahogy áthúzza/roncsolja azon a részen a piteket?
Bővebben: Link Angol tudás nem hátrány. Érdekes dolgokat mond egyébként.
Szerintem csinál egy új betöltő szektort, a régit meg érvényteleníti. Van talán olyan program, ami képes mindkét/több táblát is látni. így olvashatóvá is teszi, a törölteket.
Az R-es CD-hez csak hozzá tudsz írni, ha nincs lezárva. Ha RW lenne, akkor tudnál törölni is. De nyugi, ha még most olvasható a lemez, pár hónap/év, és nem lesz az. De hogyan akartad törölni a CD-R lemezt? Mert ez tudomásom szerint nem lehetséges.
Nem egy szakmai oldal. Bár itt nálunk is olvasom néha, meg a LED diódát is.
![]()
Multkor az Apróban volt led izzó...
![]()
Sajnos igen, bár itt illene tudni mit is írunk.
Megfelelő árammal megtáplálva izzó lesz az is..
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |