Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
akkor nem vetted a poénosnak szánt bejegyzésemet
Bővebben: Link Egyébként mi ez? house? trance? Azt hiszem, egy újabb Dj-nemzedék van felnövekvőben! írom ezt annak ellenére, hogy ez a stílus nekem nem jön be,én mást hallagatok!
Azért nem vagyok most dreamworldben mert megvagyok fázva és egész héten no sulaj
A zene house, a trance "monotonabb". Néha gondolkozok rajta hogy kikéne magam próbálni egy clubban (pl itt helyben) a pult mögött, kíváncsi vagyok élőbe hogy menne egy CDJ 1000-el, igaz ahhoz kell gyakorlás is, amit nemtudok sehol se megvalósítani, mert kicsi ez a ház és nem akarom senki idegzetét szétszedni.
nincs suli????? az meg hogy lehet?
Én meg húzom itt az igát, jópár z.h-val.... egyeseknek milyen jó... Az egyik jóbarátom nagy house rajongó... na majd egyszer megmutatom neki Idézet: „ha a végfok helyesen össze van kötve a számítógép hang kimenetével” Ejnye-ejnye! Nem illik végfokot direkben kötni a jelforrásra! Hol van itt akkor a szintillesztés, karakterisztika és dinamikakompenzáció, nem beszélve a sprekrumanalízises DSP vezérlésű noise, peak és square korrekcióról. Emellett a limiter, bass delay és aktív X-overről sem feledkezzünk meg!
Hát azokra az időkre még szerencsére csak a szüleim emlékeznek, én még nem. Még sokat aludtam, kivéve, mikor apám a korlátot csinálta (fúrta a betont).
Most így hirtelen nem tudom mire gondolsz ( ), de igazad van, PC => ELŐFOK=>végfok
eotvospm: én is nagy house music rajongó vagyok :yes:
ez a "műszaki" megfogalmazás, ütött! Nagyon tetszett az elővezetés, nagyon durva! Én nevettem egy nagyot rajta! Ez kb. olyan, mint hogy a mikulás miért nem létezik, és belinkelt valaki ide egy oldalt, és az oldal, fizikailiag tisztázta hogy már pedig télapó nincsen!
Idézet: Nekem sem, barátaim most kezdenek lenni. Szüleimmel viszont jól megvagyok/voltam és remélem leszek.„Nekem nem volt ilyen gondom!” Félreértettük egymást vagy sem, majd máskor átgondolom, csak megjegyzésnek szántam, nem vitának veletek.
Idézet: „már pedig télapó nincsen!” Ez a mondat olyan kiábrándító nem?? Viccet félretéve Action2K technikai megfogalmazása egy keverőpultot takar igaz?
A zene house? 5 éve még ez volt a trance!
Hogy mennyit változik a világ! Idézet: „CDJ 1000-el” Nekem "csak" egy Gemini dupla CD-sem van, na ahhoz kell ám gyakorlás! ampervadasz: 2*1500W RMS-hez szerinted kössek biztosítást? PBOX? nem P-Mobilt akartál írni?
Hallgatózok itt is, de közben egy MP3 lejátszót próbáltam életre kelteni, de füst!
Na, reggelre csak összegyűlik a HE apraja-nagyja.
A zenével kapcsolatban, teljesen elfogadom ha valakinek másféle zene tetszik, hiszen azért van másik zenei műfaj, hogy hallgassuk őket :yes: , Én "csak" annyit műveltem vele hogy alá raktam párszor egy effektezett blink acapellát meg még pár effektet. Amúgy szerintem is isteni zene lett
Ki monda?!
Én láttam! Igaz, hogy nap végére már kicsit mákos volt! Nem tudott ellenállni a meghívásoknak!
Így eyszóval, egy egész pultot, az egész ahngtechnikai arzenállal, együttvéve!
Hehe.
Aprópopó, milyen MP3 lejátszó adta meg magát?
Azt én írtam hogy, PBOX, mert olyan együttes is van, frissen töltöttem le FTP -ről, és nekem bejön, egyébként a P -mobil is nagyon jó, de ez nem elírás.
Hát igen!
Keverőpult meg hozzá pár kiegészítő "kütyü". Lásd kép.
Idézet: „P-mobil is nagyon jó” Csak ennyi? 6-7 éve hangosítottam őket, ott nem mondtak ilyen finom jelzőket (Q**a jók vagytok!).
Igen, de ez csak kis buli volt ide nem vittem mindent.
8 éve tervezem, hogy megcsinálom a hangosításos weboldalam. nagyon sok kép van a bulikról!
Akkor téged hívnak, környezetkimélő, házbontásra is? Nekem csak a képen látható "pöttyentő" cuccom van csak.
Az igen!
Azért elfogadnám, szép kis rendszer Amihez éppen hozzányúlsz az micsoda?
Idézet: , ha a hangkárosodást nem vesszük bele a környezetszennyezésbe. „környezetkimélő”
Apropó, hamár elgörbült az este az erősítők felé, ti szerintetek milyen váltságdijjat kövelnek ezért ? Nagyon tettszik, de szerintem nagyon méregdrága technika lehet. Ha türelmem lenne összegyüjteném rá a lótyit, de most nem vagyok ebben a szerencsés helyzetben.
A hangkarakterisztikájába nagyon beleszetett a a hallójáratom!
Az a dupla CD vezérlője. Bal - jobb oldal 1-es/2-es CD. 1/100-ad másodperces felbontással álhatsz be a számban a kívánt dob elejére, vagy bárhova. Scratch-re is alkalmas, egy megfelelő, hozzá való CD-vel.
Ha sokáig áll fenn a "tranziens", akkor biztos környezetszennyő. Nagyon kemény berendezésed van!
Szerintem fél milla ránézésre!
Ilyen gagyi noname, a fiam már a másodikat teszi tönkre!
Igen, hasonló a gondolatom nekem is, de az a "abszólút csúcsminőségű erősítő" ,szerintem már többe fáj!
Hát, volt olyan koncert, ahova háromszor jött ki a Yard. Persze minden rendben volt, engedélyek meg miegymás, csak hát a kiserdő túloldalán lévő lakótelepen ezt zokon vették. Tatabányán történt, és 63 darab feljelentés történt a koncert alatt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |