Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
én is örülök, mert nagyon rossz dolog hóban vezetni, gyalogolni, etc.
Sziasztok.
Szerintetek egy angol alapszintű nyelvvizsgát mennyi idő alatt lehet letenni ha eddig németet tanultam az iskolába?
Hááát még én , legalább nem kell havat tologatni az üzem körül, ilyenkor mutogatás van ki tolja el a havat (targoncával) az meg sajnos nyitott
PWM én 6évig tanultam németet majd átmentem angolra 4 év és 3as lett az angolom
Addig örülj,míg nem HE-s a főnököd.... Ha igen, akkor ajjaj....
KB. 200-300 óra, amit ráfordítasz. összesen. Tanulással, nyelvórával együtt. Középfokút meg 6-800. Nálam minimum 2-3000 eddig! Okok tegnap részletezve!
kipróbálnám milyen ha HE-s, amugy egyszer megadta magát a gépnem volt karbantartó nah kinek kellett (volna) megcsinálnia??? Nem akart fizetni én meg pusziért nem dolgozok
Nem biztos, hogy rossz az idetartozó főnök, főleg, ha az is fent van munkaidőben, nem lehet ellenvetése, ha megcsinálod a feladatod.
A hó meg igen is kellene, legalább a szünetben, karácson után, addig suli
Én igen... Esetleg természetben is kifizethetné... AKKOR ÉS CSAK IS AKKOR, HA NŐNEMŰ!
Hali!
Itt van pár kép ötletadónak.
khm. nem arra gondoltam... Nem részletezem, mert kitiltanak
Ha kicsillagozod azokat a részeket, akkor nem, bár akkor meg azért, mer 5 sor csupa csillag a hsz-e
Apropó, mennyi lány regelhetett itt? Kiváncsi lennék ám !
Nah szivassunk ész nélkül Világválság Fenntre irjátok be a neveteket alulra akinek külditek, Teljes névvel naggyon durva 2 perc de mindent visz
Tetszik az optimizmusod. Amúgy én is optimista vagyok és ezért nem fogom annyiban hagyni az egészet
Most pedig mindenki hallgassa meg ezt a zenét mert nagyon szép. SARAH MCLEOD-WHITE HORSE (WHELAN AND DISCALA CLUB MIX) És aki nem halotta még a legújabb alkotásomat: Skitzofrenix - Bring Da Blink Noise (Bart B & ZT Rmx)
Nagyon király!!!
Amúgy azt elárulod hogy milyen programmal mixeled össze??
Uhhh kicsit félve linkelem be nehogy warn-t kapjak, az előbb linkeltem egy oldalt. Csak senki se kapott rá hát igy ha megnézitek akkor tutti továbbkülditek világválság
Nagyon Jó, az asszonynak is tetszik! :nevetes1:
Csak a Skitzofrenix - Bring Da Blink Noise (Bart B & ZT Rmx)-t csináltam én, abban is csak annyit hogy a blink hangot aláraktam jó effektel, jókor
A program pedig FL studio 7
Azonnal tegye fel a kezét mindenki, aki havat akar!
Na, akinek fenn a keze, az máris jöhet hozzám, havat lapátolni! Mármint máris, amint elkezd esni a hó! (Én úgy vagyok a hólapátolással, hogy "Aki szétszórta, az majd össze is szedi!")
:eljen:
De úgy hogy ne legyen annyira hideg meg hétfőre a nyomát se lássam Ja hogy lapátolni hozzátok Örömmel
Forralt borral csak a 18 éven felülieket kínálom meg!
Azt hittem kapósabb lessz a videó . Én már küldtem egy párat. Jah engem érdekel a forralt bor de este melózok. És ha szondát kell fujni akkor én ugy megfújom hogy egy hétig keresni fogják
Neked fél év, neki 5-10 évig terjedő!
Tudom ízlések és pofonok, de én nem tudom az ilyen zenére azt mondani, hogy szép No, de hadd mutassam meg, hogy én mire mondom azt, hogy szép:
Bővebben... (ne vegyétek sértésnek) |
Bejelentkezés
Hirdetés |