Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Szokás olyat hogy megkérdezzük a modikat, hogy adott téma megnyitásához mit szólnának? És ha igen miylen formában szokás?
Nem kell a kereső, egy ezredik LED-es topicnak biztosan örülnének.
Bizony! Az ezredik az szép kerek szám, még meg is jutalmaznak érte.
Sziasztok. Tudnátok segíteni? Netemmel lenne probléma. Különböző oldalak nem jönnek be nekem. Például ez: http://www.netesjatekok.hu/ Itt nemjön be se a weblap, se a hozzá tartozó játékok. Van egy torrent oldal. Az se akar bejönni, Ha routher nélkül nézem akkor bejön. Simán modemmel bejön a torrent oldal, de a játékok nem. Routherrel viszont egyik se. Szerintetek mi lehet a probléma? Egy reset segítene?
Előre is köszönöm.
Szia!
Nekem nem jött be a link, itt van ruter.
Szia
Nekem most bejött. Routherrel, lehet nem is nálam van a gond hanem az internet szolgáltatómnál. Nem tudom. De ez néha annyira idegesít. Egy internet rádiónál rádiózok. Elég sokat használom a netet. És attól félek hogy egyszer arra a szerverre se fog engedni.
Ez Érdekes ugyanis most megint nem jön be a játék oldal. Pedig hozzá se nyúltam. Erről a torrent oldalról lenne szó. Ez nem akar bejönni. Bővebben: Link
Nem értem mi baja van.
Itthonról mindkettő bejött. Itt nincs ruter.
A szolgáltató túlterhelt, illetve a weboldalak foglalói léphették túl a számukra engedélyezett letöltési rátát stb.
Sziasztok topik lakók!
Én csak dicsekedni szeretnék egy kicsit a mai eredményemmel. Ma reggel volt a szakdolgozatvédésem és az államvizsgám, és hála istennek mindkettő 5-ösre sikerült. Végre foglalkozhatok újra azzal amit szeretek, végre leporolhatom a szerszámokat és műszereket és újra építgethetek .
Gratulálok, akkor karácsonyra egy kiló cint kapsz és új forrasztófejeket na meg egy nagy szatyor alkatrészt!
Jó reggelt mindenkinek!
Végre elmondhatom magamról, hogy 11 év után a pincében is tudok közlekedni csákány nélkül! Továbbá, még maradt három nagy doboznyi alkatrész, amit még lebontok, és egy láda szintén tele alkatrésszel. Annyi mindent megtaláltam végre, amit annyira kerestem már, hogy... Példának okáért egy csöves gépet össze tudnék rakni, mert megtaláltam a Beag 100W 8Ohm -os gyári kimenőt is.
Gratulálok!
Hogy sikerült a műalkotás, amit gyártottál?
Most olvasom én is....
Gratulálok. A por legalább konzerválta szerszámokat idáig.
Sok sikert és eredményekben gazdag jövőt kívánok neked: Tóni
Köszönöm mindenkinek a gratulációt, komolyan mondom hazajöttem államvizsga után és, hogy nem volt mit tanulni egy kicsit unatkozni kezdtem... de ezen gyorsan segítettem és elkezdtem nyákot tervezni, nehogy már ne legyen mit csinálni...
Holnap tehetek fel egy-két képeket... bár őszintén nem vagyok túlságosan büszke az összeállításra, igaz azt mondták, hogy szakdogába ekkora feladatot még nem nagyon vállaltak mint én. A másik jó híremmel még nem is dicsekedtem el, - Matyinak már említettem a találkozón (Ő is Pannonos volt valaha)- jövő félévtől a Pannon Egyetem Fizika Tanszékén (ahol végeztem) fogok dolgozni, mint Tanszéki Mérnök... ezzel átállok az erő sötét oldalra és már én is nyúzhatom a hallgatókat , persze mellette folytatom az egyetemet csak levelezőn Győrbe (mert csak ott van).
Hi mrex!
Említed, hogy a Google fordítóját használod. Mondanál egy kicsit több támpontot, v. küldenél egy egy linket a fordítóhoz? Én egyébként a Mobi Moust használom. De az egész sajnos kissé nehézkes, és nem is mindig működik biztosan.
A firefoxba be lehet integrálni. Utánna már csak egy klikk az egérrel és már fordítja is az éppen nézett oldalt.
Hi Lacika!
Csodálatos perspektívát vázoltál. Most már csak azt nem tudom, hogy konkrétan mit, és hogyan. Valószínű, hogy mindenki másnak ez annyira kézenfekvő, hogy szóra se érdemes. De én meg annyira hardweres vagyok, hogy nekem ez az útmutatás sajnos kevés. Ha nem akarod untatni a nagyérdeműt ilyesmivel, akkor privibe is küldhetnél néhány támpontot.
Szia a képek beszédesek
A helyes sorrend:
Engedélyezni url kimásolás url bemásolás egy új lap googlejébe a fordítás kiválasztása és ilyen lesz ű Ja én IE explorert használok .Mozillánál nem tudom hogy kell. Bocs elfelejtettem levégni néhány képet 2 monitorom van és széles a képernyőfotó
Ez platformfüggetlen, tehát működik Linux és Windows alatt is.
Tehát: Ha még nincs meg, akkor telepítsd a Firefoxot. Ezután firefoxban klikk eszközök, majd klikk kiegészítések. Ott klikk kiegészítők letöltése, majd a nagyítós ablakba beírod: Unofficial Google Translate Firefox extension 1.4 majd enter Ha lehúzta, akkor engedélyezed. Ablak bezár. Ezután rámész valamilyen weboldalra, és beállítod. Jobb klikk az egérrel és a legördülő menüben Translate from rámész Detect language. Újra jobb klikk, majd Translate to kiválasztod Hungarian. És be is van állítva. Most ha rámész valamilyen idegen nyelvű oldalra, akkor jobb klikk a translate page és már fordítja is. Az oldalon lévő linkekre kattintva a bejövő oldalt szintén lefordítja automatikusan. Sok sikert. Idézet: „persze mellette folytatom az egyetemet csak levelezőn” Úgy érted, Msc képzés vagy ilyesmi? Vagy teljesen vadi új képzést kezdesz valami más témakörben?
Jó estét mindenkinek!
Szokatlan (para)jelenséget vettem észre az utóbbi időkben. Amikor megyek át a vasúti átjárón( gyalog, biciklivel), ami fölött ugye vannak a nagyfesz. vezetékek, bizsereg a karom. De ha befeszítem (most ezt nem úgy kell elképzelni hogy állok a sínen és közbe feszítgetem az izmaim , csak próbáltam rájönni miért lehet ez) akkor mint ha nem bizseregne. Bár nem is bizsergő érzés, hanem mintha nagyon picit remegne, nagy frekivel Szerintetek? Én tippeltem hogy esetleg a kabátom összetétele miatt az csinálja ezt, vagy a vérkeringésemet zavarná a villamos erőtér? De tényleg más magyarázatot nem találok.
Szia! Gratulálok a szép eredményhez gondolom meg dolgoztál érte.
Valószínű a kabátod műszálas, feltöltődött a villamos erőtérben, és egy kicsit csipked/lehúz a test szörzeten át.
Azért ajánlott nem ott tartózkodni - nem azért, nem rossz az, ha fázist javítasz, addig is jobb lessz a cosfi - de hamar ellenállásba ütközhetsz, az az, téged ütnek el, és utána már baj lesz, ha ott maradsz huzamosabb ideig. :hehe:
Szia! Vagy negyven évvel ezelőtt még csak udvaroltam a mostani nejemnek, az Ujpesti állomáson elég sűrűn vártunk a vonatra és persze amíg nem jött addig csókolóztunk.És bizsergett az ajkunk a nagyfeszültség alatt. Különleges élvezet volt.
Most megnyugodtam
Furcsa mik vannak... nagy hoho: akkor azok különleges csókok voltak...
Ahogy mondod: Arra mondják azt, hogy szikrázó szerelem.
Apropó magas feszültség: Jelenleg is van nálam egy barátom, és épp a plazmagömböt fogdosta és a közben MSN -ezett a laposon. A helyzet az, hogy ugye nagyfrekvenciás, és magas feszültségéggel üzemel a masina. A végeredmény az lett, hogy a tapipadban a függvénygenerátor kicsit érdekesen kezdett el működni, voltaképp teljesen irányíthatatlan volt, még a plazma kikapcsolása után. Szerencsére az újraindítással sikerült visszanyerni az uralmat, de azt hittem, hogy megsütötte, és szerencsére nem. Akkor aztán lett volna ámokfutásom, ha elrontotta volna. |
Bejelentkezés
Hirdetés |