Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Samsung ck-5073z tipusú TV szervízmenü

Témaindító: lali, idő: Jan 5, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 3
(#) lali hozzászólása Jan 5, 2007 /

szevasztok:segitségeteket szeretném kérni, ck5073z-tipusú szamsung készülék szervizmenübe való belépéséhez,ugyanis nem tudom hogyan lehet a szerviz menübe belépni,segitségeteket nagyon megköszönöm szevasztok:lali
(#) Ricsa válasza lali hozzászólására (») Jan 5, 2007 /

Szia
ez a ck5073z ez nem típus.
Mondj róla valami konkrétabbat. pl.: d500 vagy milyen a telefon típusa. Ilyesmi nics a samsungnál hogy ck5073. Ha mondasz ilyet akkor lehet hyogy tudok segíteni.
(#) qssty hozzászólása Jan 5, 2007 /

szerintem ez nem taló hanem tv...
De most mi nem érthető azon hogy hogy lehet belépni egy tv menüjébe??szerintem ha samsung akkor adtak hozzá magyarnyelvű utmutatót...(nem egy gagyi márka)meg sztem a távirányíton is rajta van hogy:MENU,DISPLAY,OSD.. VAGY VALAMI HASONLÓ
(#) qssty válasza qssty hozzászólására (») Jan 5, 2007 /

egy kis help , ha nem adtak volna hozzá használati utmutatót...
http://www.orangebutor.com/download/sams_ck3373.pdfű
Guggli best friend
(#) ndavid87 hozzászólása Jan 5, 2007 /

Szerintem ő nem erre gondol!

A szerviz menűben más beállítási lehetőségek vannak, mint a sima beállítások menűben.

Példa: Én az LG dvx9900 dvd lejátszómban a
szerviz menűben tudtam kiiktatni a
régiókódot.
Ezek a menűk egy számkombinációval érhetők el (álltalában).
Ezekben olyan opciók találhatók, amiket (legtöbbször) csak a gyártó és a szerviz tud elérni, a felhasználó nem.

(#) qssty válasza ndavid87 hozzászólására (») Jan 5, 2007 /

jaa az egészen más...
(#) lali hozzászólása Jan 5, 2007 /

szevasztok:elnézést hogy nem irtam le hogy tv-ről van szó,egyébként kaptam,és nincs meg semilyen papirja,egyébként minden tökéletes,csak a szinek közül a pirosból van sok,ezt kellene lejjebb venni,és csak a szervizmenüben lehet,ugyanis semmi trimmer vagy csavargató lehetőség nincs,a távja az eredeti,nagyon köszönöm a segitségeteket szevasztok:lali
(#) qssty válasza lali hozzászólására (») Jan 5, 2007 /

nekem van egy 15 éves sanyo tv-m ott simán belépsz a menübe ott lehet állítani a szineket(RGB)!de van egy másik tv-m is ami egy kb 2 éves daewoo amin szintén lehet állítani.(szinmélység,kontraszt,...meg nem tom mit lehet állítani) Tuti hogy csak a szerviz menübe lehet???
(#) Moderátor hozzászólása lali hozzászólására (») Jan 5, 2007

Nem kell elnézést kérni, mert TE odaírtad a topik címébe, hogy TV-ről van szó...az egy más dolog, ha valaki nem tud olvasni, és EZENFELÜL még hülyének nézi a topiknyitót is...biztos tudja az illető, kiről van szó

Aki meg marhára nem ért a TV-khez (csak annyira, hogy nagy nehezen leolvassa a távirányítóról, hogy MENU), az ebbe a témába ne szóljon bele...mert annak fingja nincs arról, hogy létezhet egyáltalán TV-nek a sima MENU-n kívül is bármilyen más jellegű menüje...
(#) Georgee hozzászólása Jan 5, 2007 /

Idézet:
„Szia
ez a ck5073z ez nem típus.
Mondj róla valami konkrétabbat. pl.: d500 vagy milyen a telefon típusa. Ilyesmi nics a samsungnál hogy ck5073. Ha mondasz ilyet akkor lehet hyogy tudok segíteni.

Erre meg csak annyit h a google legyen jó barátod és mielőtt hülyeséget irnál keress rá arra a tipusra vagy akármire és utánna ird a véleményedet... üdv
(#) ttl hozzászólása Jan 5, 2007 /

szeva mindenki!
samsung service menü:
kikapcsolt állapotban gyorsan egymás után megnyomod az info menü mute power gombot és kész!
(#) ttl hozzászólása Jan 5, 2007 /

Azt elfelejtettem ha a service menüből kilépsz és a képernyő közepén villog egy again felirat, akkor ujra meg kell csinálni az előző műveletet.
üdv a SEH nek!
(#) Norberto válasza ttl hozzászólására (») Jan 5, 2007 /

Nekem kicsit régebbi Samsungom van...ennek a távirányítóján nincs Info gomb

Ilyenkor mi a teendő? (Lehet, hogy nincs is szervízmenüje?)
(#) Programmer válasza Norberto hozzászólására (») Jan 5, 2007 /

Találtam valamit, általánosan Samsungra. Talán mükszik. Nem fordítom le nehogy abból legyen baj.
-Power down
-Press on the remote mute, one, eight, two, and power
-You should then see the service menu in the upper lefthand corner.
-Use the volume/channel selectors to navigate through the menu.

(#) andra_s válasza Norberto hozzászólására (») Jan 5, 2007 /

nekem működött a szervízmenübe jutás. Amúgy ez mire kell?
(#) Norberto válasza Programmer hozzászólására (») Jan 5, 2007 /

Sajna nem megy, azért kösz

Bár nem volt semmi célom a szervízmenüvel, csak úgy jó lett volna körülnézni benne
(#) luxmanpower válasza (») Jan 5, 2007 /

Én az első hozzászólóhoz nem fűznék semmit, mert ő legalább segíteni akart, de a második meg nagyon okosnak hitte magát....
(#) Ricsa hozzászólása Jan 5, 2007 /

Bocs!
Téynleg nem telefonról volt szó. :no: Félrenéztem. (vagyis nem is olvastam el rendesen). Mégegyszer bocsi.
(#) qssty válasza luxmanpower hozzászólására (») Jan 6, 2007 /

szerintem
Idézet:
„"a második"”
nem okosnak hitte magát hanem nem olvasta el azt hogy SZERVIZ csak azt hogy menu...de ha nektek igy meg felel akkor : bocsánat mindenkitöl
(#) ttl válasza Norberto hozzászólására (») Jan 6, 2007 /

szerezz egy olyat amin van kompatibilisek egymással
ha nem tudsz akkor én olcsón tudok neked szerezni ha kell faktorisat is
(#) ttl válasza ttl hozzászólására (») Jan 6, 2007 /

ja és a nagyon 10év+ régi samsungokban is akad faktori
(#) lali hozzászólása Jan 7, 2007 /

szevasztok: elnézést hogy késve írok, de egyéb elfoglaltságom miatt nem volt időm.
Az a helyzet hogy nem tudok még mindig belépni a szervizmenübe, kipróbáltam, amiket küldtetek, de nem működik a dolog. Küldök képet a távról, lehet hogy nem is eredeti a szabályzó, és azért nem tudok belépni, segitségeteket nagyon megköszönöm szevasztok:lali

300x.jpg

(#) IMi válasza lali hozzászólására (») Jan 7, 2007 / 4

Hello!

Ebben (csatolmány) van pár darab samsung tv-hez is service menu , próbáld ki ezeket is. Konkréten a te tipusod nincs benne , de hátha!
(#) qssty válasza IMi hozzászólására (») Jan 7, 2007 /

daewoo tv-hez nincs ilyen csatolmányod?(20t2t)
(#) lali válasza IMi hozzászólására (») Jan 7, 2007 /

Sajnos nem jó ez sem, kipróbáltam mindet de nem tudok belépni, segítséged köszönöm szevasztok:lali
Csatolok egy közeli képet a távról.
(#) ttl válasza lali hozzászólására (») Jan 8, 2007 /

Azt is opróbáltad ,h olyan samsungos távirányítoval használtad amin van menü gomb?
ha igen a távirányítót azt vette? pl cstornát váltott vagy azt egyáltalán nem vette?
(#) lali válasza ttl hozzászólására (») Jan 8, 2007 /

Minden működik a távon, a menü gomb is, azzal lép be a felhasználói menübe, és ott minden alítható, a színmélység is, de nekem az kellene, hogy a színeket egyenként tudjam szabályozni R G B, ez pedig csak a szervizmenüben érhető el, a képeket nézd meg, amit küldtem, és láthatod, hogy van menü gomb szevasztok:lali
(#) Slope válasza lali hozzászólására (») Jan 9, 2007 / 4

Próbáld meg a következőt:
1. Bekapcsolod a TV-t (majd vársz egy picit)
2. Készenléti állapotba teszed a TV-t
3. Megnyomod a MUTE gombot
4. Beírod a következő számsort: 1,8,2
5. Bekapcsolod a TV-t.

A 2. 3. 4. és 5. lépéseket a egymás után minél hamarabb csináld meg (időlimites).

Kb. 1 percet várni kell mire belép (bejön a kép). A menüben lépkedni a csatornaléptetőkkel, visszalépni a menu gombbal lehet. Adott beállítás értékét a hangerő gombokkal változtathatod.

Ha már próbáltad, akkor bocs!

Egyébként nem tudja valaki véletlenül, hogy a Panasonic TX-29PS esetében hogy lehet belépni a MÁSODIK szervízmenübe?

megj.: azért nagyon ne turkálj benne, hibás beállításokat hosszútávon használva ki is nyírhatod a TV-t.

Hali!
(#) lali válasza IMi hozzászólására (») Jan 9, 2007 /

a pdf-ben volt a megoldás, amit küldtél, a ck-5038, csak rosszul alkalmaztam.
Csak az 58505 slope levele segített sokat.
Próbáld meg a következőt:
1. Bekapcsolod a TV-t (majd vársz egy picit)
2. Készenléti állapotba teszed a TV-t
3. Megnyomod a MUTE gombot
4. Beírod a következő számsort: 1,8,2 ide beírtam PSTD-HELP-SLEEP-POWER ON
5. Bekapcsolod a TV-t.
És belépett a szervizmenübe, mindent felírtam mielőtt állítgatni kezdtem, sikerült nagyon jó a kép segítségeteket nagyon megköszönöm szevasztok:lali

(#) rii hozzászólása Feb 22, 2007 /

sziasztok

Én egy Fujitsu Siemens MCM 21T2 CRT% monitor szervízmenüjébe szeretnék belépni

lejjebb kellene vennem a brightness-t, de még a powerastrip nevű programmal sem tudtam,

ATI 9600 PRO vid.car-hoz meg még nem találtam emg a gyári CD-t, és az azon esetlehggesen megbúvó utility-t.
Következő: »»   1 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem