Fórum témák
» Több friss téma |
szevasztok:segitségeteket szeretném kérni, ck5073z-tipusú szamsung készülék szervizmenübe való belépéséhez,ugyanis nem tudom hogyan lehet a szerviz menübe belépni,segitségeteket nagyon megköszönöm szevasztok:lali
Szia
ez a ck5073z ez nem típus. Mondj róla valami konkrétabbat. pl.: d500 vagy milyen a telefon típusa. Ilyesmi nics a samsungnál hogy ck5073. Ha mondasz ilyet akkor lehet hyogy tudok segíteni.
szerintem ez nem taló hanem tv...
De most mi nem érthető azon hogy hogy lehet belépni egy tv menüjébe??szerintem ha samsung akkor adtak hozzá magyarnyelvű utmutatót...(nem egy gagyi márka)meg sztem a távirányíton is rajta van hogy:MENU,DISPLAY,OSD.. VAGY VALAMI HASONLÓ
egy kis help , ha nem adtak volna hozzá használati utmutatót...
http://www.orangebutor.com/download/sams_ck3373.pdfű Guggli best friend
Szerintem ő nem erre gondol!
A szerviz menűben más beállítási lehetőségek vannak, mint a sima beállítások menűben. Példa: Én az LG dvx9900 dvd lejátszómban a szerviz menűben tudtam kiiktatni a régiókódot. Ezek a menűk egy számkombinációval érhetők el (álltalában). Ezekben olyan opciók találhatók, amiket (legtöbbször) csak a gyártó és a szerviz tud elérni, a felhasználó nem.
szevasztok:elnézést hogy nem irtam le hogy tv-ről van szó,egyébként kaptam,és nincs meg semilyen papirja,egyébként minden tökéletes,csak a szinek közül a pirosból van sok,ezt kellene lejjebb venni,és csak a szervizmenüben lehet,ugyanis semmi trimmer vagy csavargató lehetőség nincs,a távja az eredeti,nagyon köszönöm a segitségeteket szevasztok:lali
nekem van egy 15 éves sanyo tv-m ott simán belépsz a menübe ott lehet állítani a szineket(RGB)!de van egy másik tv-m is ami egy kb 2 éves daewoo amin szintén lehet állítani.(szinmélység,kontraszt,...meg nem tom mit lehet állítani) Tuti hogy csak a szerviz menübe lehet???
Nem kell elnézést kérni, mert TE odaírtad a topik címébe, hogy TV-ről van szó...az egy más dolog, ha valaki nem tud olvasni, és EZENFELÜL még hülyének nézi a topiknyitót is...biztos tudja az illető, kiről van szó
Aki meg marhára nem ért a TV-khez (csak annyira, hogy nagy nehezen leolvassa a távirányítóról, hogy MENU), az ebbe a témába ne szóljon bele...mert annak fingja nincs arról, hogy létezhet egyáltalán TV-nek a sima MENU-n kívül is bármilyen más jellegű menüje... Idézet: „Szia ez a ck5073z ez nem típus. Mondj róla valami konkrétabbat. pl.: d500 vagy milyen a telefon típusa. Ilyesmi nics a samsungnál hogy ck5073. Ha mondasz ilyet akkor lehet hyogy tudok segíteni. ” Erre meg csak annyit h a google legyen jó barátod és mielőtt hülyeséget irnál keress rá arra a tipusra vagy akármire és utánna ird a véleményedet... üdv
szeva mindenki!
samsung service menü: kikapcsolt állapotban gyorsan egymás után megnyomod az info menü mute power gombot és kész!
Azt elfelejtettem ha a service menüből kilépsz és a képernyő közepén villog egy again felirat, akkor ujra meg kell csinálni az előző műveletet.
üdv a SEH nek!
Nekem kicsit régebbi Samsungom van...ennek a távirányítóján nincs Info gomb
Ilyenkor mi a teendő? (Lehet, hogy nincs is szervízmenüje?)
Találtam valamit, általánosan Samsungra. Talán mükszik. Nem fordítom le nehogy abból legyen baj.
-Power down -Press on the remote mute, one, eight, two, and power -You should then see the service menu in the upper lefthand corner. -Use the volume/channel selectors to navigate through the menu.
nekem működött a szervízmenübe jutás. Amúgy ez mire kell?
Sajna nem megy, azért kösz
Bár nem volt semmi célom a szervízmenüvel, csak úgy jó lett volna körülnézni benne
Én az első hozzászólóhoz nem fűznék semmit, mert ő legalább segíteni akart, de a második meg nagyon okosnak hitte magát....
Bocs!
Téynleg nem telefonról volt szó. :no: Félrenéztem. (vagyis nem is olvastam el rendesen). Mégegyszer bocsi.
szerintem
Idézet: nem okosnak hitte magát hanem nem olvasta el azt hogy SZERVIZ csak azt hogy menu...de ha nektek igy meg felel akkor : bocsánat mindenkitöl „"a második"”
szerezz egy olyat amin van kompatibilisek egymással
ha nem tudsz akkor én olcsón tudok neked szerezni ha kell faktorisat is
ja és a nagyon 10év+ régi samsungokban is akad faktori
szevasztok: elnézést hogy késve írok, de egyéb elfoglaltságom miatt nem volt időm.
Az a helyzet hogy nem tudok még mindig belépni a szervizmenübe, kipróbáltam, amiket küldtetek, de nem működik a dolog. Küldök képet a távról, lehet hogy nem is eredeti a szabályzó, és azért nem tudok belépni, segitségeteket nagyon megköszönöm szevasztok:lali
Hello!
Ebben (csatolmány) van pár darab samsung tv-hez is service menu , próbáld ki ezeket is. Konkréten a te tipusod nincs benne , de hátha!
daewoo tv-hez nincs ilyen csatolmányod?(20t2t)
Sajnos nem jó ez sem, kipróbáltam mindet de nem tudok belépni, segítséged köszönöm szevasztok:lali
Csatolok egy közeli képet a távról.
Azt is opróbáltad ,h olyan samsungos távirányítoval használtad amin van menü gomb?
ha igen a távirányítót azt vette? pl cstornát váltott vagy azt egyáltalán nem vette?
Minden működik a távon, a menü gomb is, azzal lép be a felhasználói menübe, és ott minden alítható, a színmélység is, de nekem az kellene, hogy a színeket egyenként tudjam szabályozni R G B, ez pedig csak a szervizmenüben érhető el, a képeket nézd meg, amit küldtem, és láthatod, hogy van menü gomb szevasztok:lali
Próbáld meg a következőt:
1. Bekapcsolod a TV-t (majd vársz egy picit) 2. Készenléti állapotba teszed a TV-t 3. Megnyomod a MUTE gombot 4. Beírod a következő számsort: 1,8,2 5. Bekapcsolod a TV-t. A 2. 3. 4. és 5. lépéseket a egymás után minél hamarabb csináld meg (időlimites). Kb. 1 percet várni kell mire belép (bejön a kép). A menüben lépkedni a csatornaléptetőkkel, visszalépni a menu gombbal lehet. Adott beállítás értékét a hangerő gombokkal változtathatod. Ha már próbáltad, akkor bocs! Egyébként nem tudja valaki véletlenül, hogy a Panasonic TX-29PS esetében hogy lehet belépni a MÁSODIK szervízmenübe? megj.: azért nagyon ne turkálj benne, hibás beállításokat hosszútávon használva ki is nyírhatod a TV-t. Hali!
a pdf-ben volt a megoldás, amit küldtél, a ck-5038, csak rosszul alkalmaztam.
Csak az 58505 slope levele segített sokat. Próbáld meg a következőt: 1. Bekapcsolod a TV-t (majd vársz egy picit) 2. Készenléti állapotba teszed a TV-t 3. Megnyomod a MUTE gombot 4. Beírod a következő számsort: 1,8,2 ide beírtam PSTD-HELP-SLEEP-POWER ON 5. Bekapcsolod a TV-t. És belépett a szervizmenübe, mindent felírtam mielőtt állítgatni kezdtem, sikerült nagyon jó a kép segítségeteket nagyon megköszönöm szevasztok:lali
sziasztok
Én egy Fujitsu Siemens MCM 21T2 CRT% monitor szervízmenüjébe szeretnék belépni lejjebb kellene vennem a brightness-t, de még a powerastrip nevű programmal sem tudtam, ATI 9600 PRO vid.car-hoz meg még nem találtam emg a gyári CD-t, és az azon esetlehggesen megbúvó utility-t. |
Bejelentkezés
Hirdetés |