Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Sony G500 monitor fényerő gond
Lapozás: OK   2 / 2
(#) goldscorpio07 válasza geri12 hozzászólására (») Aug 16, 2009 /

Üdvözletem.
Megcsináltam amit mondtál....és,a monitor újra olyan képet ad mint amikor kijött a gyárból Két ellenállás sorba kötve 2,valamennyi megaohm és a fekete fekete,a fehér,fehér.Nagyon szépen köszönöm a segítségedet mégegyszer!Éljen sokáig a HE :pias:
(#) geri12 válasza goldscorpio07 hozzászólására (») Aug 16, 2009 /

Nagyon szívesen!

Üdv!
geri12
(#) agressiv hozzászólása Máj 9, 2011 /

Nekem olyan problémám volna, hogy egy G520-ban bekapcsolás után elmászik a fókusz, de nagyon. Kikapcsolom, majd visszakapcsolom akkor jó, de szép lassan megint elszabadul és nagyon homályos lesz a kép.
Majd megint ki-be kapcsolom és egyszer csak jó lesz, szóval hidegen csinálja ezt.
Ami még érdekes, hogy maga a képcső hangos, és nem a tekercsek, mert már mindet átnéztem, tapiztam, ami gyanús volt leragasztottam és fülelve úgy tűnik, hogy maga a csó a végén zajong és ráadásul eléggé idegesítő módon. Kérdés, hogy lehet e összefüggés a kettő között, illetve okozhatják e ezt a szikraközök, mert azoknak eléggé megkormolódott a búrájuk és eddig nem vettem észre monitorokban, hogy ezek feketednének.
A képcsó ezt leszámítva nem mutatja öregedés jeleit, mert a fényerő és a kontraszt is rendben van.
(#) sanyo8 válasza geri12 hozzászólására (») Jún 18, 2011 /

Szia!
Ezen hozzászólásod alapján javítottam meg egy monitort, úgyhogy köszönöm szépen, szakértelmed előtt meghajolok, a cucc olyan lett, mint újkorában!
mégegyszer köszönöm!
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem