Fórum témák
» Több friss téma |
Szia
Annyi pénzt megér, föleg ha nem bug, sokan használnak ilyen trafokat erősítőnek mert nagyon erősek.Még én azt mekérdezném a tulajtol, hogy a szekunder milyen vastag drotból van.Ha meg bulikba lesz akkor az nem zavaro ha egy kicsit búg.Egyébként a védelmet nem felejtetem el csak magamtol nem tom feltenni tárhelyre.
Nem ba még a réár
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Te milyennek látod ahogy meg van tekercselve? Mert én elég jónak.... Szerintem eléggé profi munka :yes: :yes: szerintem
![]() ![]()
Azert ne tulozzunk
![]() De korrekt. A szekunder meg nekem nem 1mm-esnek, hanem inkabb 2-esnek tunik. Szoval vedd meg, jo vetel.
Elöszőr még megkérdem a postaköltséget meg hogy ezt is ennyiért adja-e. Bepróbálkozok úgy hogy 2,5 postaköltséggel hátha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
A Villertnel lehet kapni, es nem kell feltetlen egy teljes bundot megvenni.
Sajnos csak ennyit tudok neked segiteni. www.villert.hu egyebkent
Jól láttad a trafó szekunder tekercs 2,2mm
![]() ![]()
Hello
Ha 2,2mm-es drotból van akkor simán elviszi a QUAD-ot.
csak vigyázz,nehogy valaki lecsapja az orrod elől. így dícsérgetni.... aztán ott a villámár, vki lenyomja, és hello elképzelés.én a helyedbe lenyomnám.3+1Eft-ért hol kapsz ekkora trafó?sehol... még 14óra izgalom
![]()
HE ne legyé azé ilyen köcsög.......... Tudod mi milyen jó haverok vagyunk
![]() ![]() ![]()
nem magamra gondolok! isten őrizz!
![]() ![]() ![]()
hi
azt szeretném megkérdezni hogy zavarná-e az erősítőt ha a tápegyseg elé kötnék egy 230V hűtőventit? köszi
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nem-e ismeri valaki ezt a kapcsrajzot mert ha megnézitek akkor látjátok hogy nincs megadva semmi adat és nekem csak ez van. :help: :nemtudom:
Google a barátod!
Bővebben: Link
Szia Gábor448
Az évkönyv amiben a védelmet találod ITT találod.Dióda segítségének köszönhetöen feltudtam tölteni.Jó lapozgatást.
Hello!
ha van egy erősítőm ,akkor arra ha rápakolok regeteg hangfalat , úgy, hogy 4ohm legyen az eredőimpedancia, akkor ugyanúgy el fogja hajtani a rengeteg hangfalat,mint egy db. 4ohmosat?(tudom,hogy igen, itt az a kérdés, hogy nem lesz-e az erősítőnek túl nagy terhelés, vagy nem jut elég szufla a hangfalaknak, esetleg a sok induktivitás miatt lesz valami? tehát minél több hangszóró milyen hatással van egy végfokra?)
Kössz
![]() ![]() ![]()
Megy az csak lehet hogy idő előtt akartad leszedni.
Gondolj bele eltert eggy ideig feltenni.
Helló! Erősítőnél szűrést szoktak alkalmazni a ventillátorra, hogy ne kerüljön bele a zaja az erősítő hangjába (de lehet, hogy csak akkor, ha a trafó szekunder oldalán csücsül)
![]() Arpy
Helló!
Lehet, hogy érdemes megtekinteni Skori koppanásgátlóját, amit ő készített quadhoz. Szerintem az egyszerűbb, mint az itt említett. Van tranyós és fetes változata is. Véd a bekapcsoláskori nem stabil állapottól, kikapcsoláskor ahogy elkezd csökkeni a tápfesz, lekapcsolja a hangfalakat, és véd a kimeneten megjelenő dc-től is (hogyha véletlenül tönkremenne a végfok...) Bővebben: Link Arpy
Csak nekem arra is kell védelem hogyha a kimenetem rövidzár van... Mert néha szokott és gyakrabban égne le a végfok mint a hangfal.....
Jah értem. Elgondolkodtató, hogy lehet, hogy nekem is valami ilyesfajta koppanásgátlót kellene építenem a jövöben készülő erősítőmbe. Elkészítve quadok vannak, de nem tudom, hogy ezt fogom-e berakni... lehet, hogy VF2-t fogok építeni, mert nagyon megtetszettek a tulajdonságai.
![]() Arpy
Mert nekem buliba kell aztán a folyamatos terhelést nem szeretik a somogyi hangváltók
![]() ![]()
Nem, csak otthoni használatra.
![]() De azért szeretem én is időnként meghajtani egy kicsit a hangfalakat. ![]() Hmmm.... ilyenről még nem hallottam, hogy hangváltó rövidre zárja a kimenetet. Érdekes... ![]() Nah megyek elteszem magamat holnapra.... azaz mára... BYeBYe jó eight Arpy
Nekem má nem egy csinálta. Általába a mély hangváltók szokták mert ott van a kimeneten kersztbe egy kondi aztán az kiszárad és baszogassa lefele az erősítőt
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |