Fórum témák
» Több friss téma |
Szeretném a következő smd alkatrészeket beszerezni
hfa3424 rf2126 rf1k49093 hsmp-3894 hol kapom meg ezeket az alkatrészeket itt magyarországon vagy külföldről beszerezni köszi
Szia !
Ezeket az RF cuccokat próbáld meg a gyártótól beszerezni.(RF MICRO DEVICES) Szerintem nem lesz egyszerű,de elképzelhető hogy küldenek alkatrészt. Esetleg Pesten a Gigatechnik nevű boltban a Laci talán tud segiteni.(www.gigatechnik.hu) Üdv ! Luki
Az RF2126-tal nagyon vigyázz, mert GaAs menetű és q....... kényes .........
Ez-az itt is van:
Bővebben: Link
"smd alkatrész beszerzése" - téma ide áthelyezve!
Sziasztok!
Én hangszóró peremet (nem tom mi a pontos neve) keresek, már körül néztem az álltalam ismert online boltokat de nem találtam sehol , MAGNAT mélyre és középre kellene.
ami megadtatok oldalakon nem találtam semmit az smd ic-k miatt
valami pontos oldal amiről akár meg is rendelhetem? köszi
Tudtok miskolcon olyan boltot, ahol lehet kapni rézhuzalt? Tekercshez kellen FM adóhoz.
Senki?
Holnap megyek be Miskolcra, és jó lenne ha megtudnám ezt is venni.
Sziasztok!
van egy Alcatel E801es telefonom,és hozzá egy head setem.a kimenete sajnos egy elég egyedi 10 pin-es miniUSB szerű valami.itt látható a bekötési rajz,és egy rajz arról is,hogy hogykéne rá kivitelezni egy jack dugó átalakítót.A kérdésem csak annyi lenne,hogy hol tudnám beszerezni a szükséges csatalkozót a telefonhoz??? a többi már nem okoz annyi gondot köszi előre is!!!
Üdv!
Olyasmibe szeretnék segítséget kérni hogy ha valaki rendelt már a tme.huról, az elárul6ná hogy hogy kell csinálni, ennyire bonyolult illetve hülye rendszert még nem láttam Amugy ezt leszámítva nagyon jó kis hely, sok alkatrész van aránylag jó áron ( nem conrad ). Már csak rendelni kéne megtanulni XD ... Előre is köszi a segítséget
Hello! Szerintem először regisztrálnod kellene, utána küldhetnéd a megrendelésed el Emilben. Hogy ez automatikus, vagy neked kell, nem tudom. Egyébként árban a Lomex-et találom jónak, házhoz is szállítanak és jó a rendelési oldaluk.http://lomex.accept.hu/Olcsó dobozok+alkatrészek:Miskolchttp://www.soselectronic.hu/www/app/index.php?f=main küldenek csomagot is. Nem tudom hol laksz, de Bp.-n van még 1-2 üzlet.
Regisztrálva vagyok náluk, olyasmi a rendszer hogy amit beteszel a kosárba az le is van rögtön foglalva neked. DE! ha a kosarat nem ürited ki akkor a cumókat bepakolja valami "várakozó áru" szerű dologba ahonnan nem tudod őket törölni csak ha emailbe szépen megkéred őket. Majd próbálok írni nekik hogy csináljanak valamit a cumóval.
Sajnos nem Bp-en lakok hanem Győrbe, összesen csak 1 Somogyi van minimális választékkal. Sajnos csak a rendelés marad
Akkor viszont a Lomex-et ajánlom 1600+áfa a szállítás,vagy az S.O.S-t, esetleg a Retelektronikát. Ez utóbbi kicsit drágább és nem árt ha van katalógusod, amit kérni kell tőlük.
Ok kösz, rettől már rendeltem meg hq is jó, sajnos conraddal is voltak tapasztalataim
tme-t még erőltetem egy darabig. by
Bocsi most nézem, az S.O.S. csak nagyker
Hali!
HT12D van a conrad katalógusában.
Sajnos nem találtam meg, máshol nem lehet kapni?
Üdv mindenkinek! 1kis segitséget szeretnék kérni. Internetes alkatrész árlista érdekelne. Ha vki vmit tudna azt megköszönném!
őő... lehet h én értem félre, de sztem amire te gondolsz az mindegyik üzlet honlapján fenn van!
pl.: elektrokontha hqvideo lomex
Az elektrokonthával vigyázzatok, nem frissítenek rendesen van amiből a listában 120db-ot ír, de a boltban nincs egy darab se. A lomex korrekt, már egy éve rendelek tőlük rendszeresen.
Tőlük lehet rendelni is? Nem találtam az oldalon.
hát sztem lehet rendelni csak a postaköltség az... én inkább a személyes vásárlást szeretem
én már több mint 1 éve járok a konthába és semmi bajom nincsen velük rendesek, az áraik meg jók sztem, sőt volt már olyan is h elég sokat elengedtek nekem a végösszegből
Én is inkább személyesen mennék de 2db alkatrészért nem megyek el Pécsre, meg ha el is mennék akkor annyiba kerülne az út mint a póstakölség.
Üdv.! Érdeklődék, hogy olcsó hangszorót hol tok venni (mélyet kb. 15-18") Bpest és környéke!
Somogyi electronic. Csomagküldés.
tme.hu
Nagyon sok termékük van, szerintem jó áron! :yes: Bár trükkös a rendelés: Először bekerül a "bevásárló kocsiba" a dolog amit rendelsz aztán ha sokáig nem macerálod akkor bekerül 1 olyan "bevásárló kocsiba" amiben már nem tudsz módosítani semmit! Max ha nagyonszépen megkéred emailba vagy telefonon a kollégát hogy vegyen ki ezt azt. A rendelést is így indíthatod el hogy szólsz nekik. 1500huf körül szállítanak (+súly) gls-sel. én banki átutalással fizettem, de szerintem rá lehet beszélni másra is őket. HQ-t és RET-et is csak ajánlani tudom. :violent: conrad. UI: nyákot honnan tudnék sokat olcsón rendelni? Sajna a környéken sehol semmi |
Bejelentkezés
Hirdetés |