Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani hogy aluminium illetve textilbakelit lemezeket hol tudok olcsón szerezni Bp.en? Hulladékként is megfelel. Üdv! Ardwaark
Nah a hangszoró típusa már megvan egy db. Fs-sound Ew-15H. Nem tud vki többet róla (www.voicekraft.hu). kép esetleg videó v vmi? Fontoss lenne. Kösszi
Sziasztok!
Hol lehet viszonlag jó minőségű de elfogadható árú panelfúrót? Előre is köszi
Sziasztok szerintetek hol probálkozak beszerezni mobil kijelzőt?Nokia 6020-hoz kéne előre is köszi
A SOS-nál cirka 1500Ft fúrókkal együtt. Kis fekete csoda, 12V-os
Nem mondom, hogy olcsó, de itt kapsz. Esetleg próbálkozhatsz még a Vaterán, vagy a TeszVeszen.
A SpeedShop nevű céget keresd fel, nekik minden bizonnyal van a kijelzőből!!!
(Én is náluk vettem 1 éve a Nokia 6170-esemhez a külső kijelzőt...)
Rádióhoz számskálás forgatógombot hol tudnék beszerezni (rendelni)?
Köszi
Tisztelt szakemberek és barkácsolók a kép közepén lévő kapcsolót keresem
A kapcsolónak 5 funkciója van fel, le, balra, jobbra, és függőleges irányba elfogad. Hat kivezetéssel csatlakózik a panelhez. Melle PMC 200 készülékbe van ezt szeretném pótolni mert szétvan esve hiányos 3db ívelt kör alakú lemez hiányzik belőle így nem tudom összerakni . (a fólia taszterekbe van ilyen, de ez jóval kisseb kb. 2-2,5 átmérő ) esetleg ha valakinek van, valami megoldása kérem, írja le köszönöm Kérdésem melyik boltba lehet ilyen kapcsolót kapni vagy melyik szerkezetbe van hasonló, amivel tudnám ezt cserélni. üdv. fongab
Ezt mikro joystick-nak szokták nevezni. Talán esetleg mobiltelefon-szaküzletben lehetne utánanézni, hogy tudnak-e ilyet beszerezni...pl. SpeedShop nevű helyen érdeklődhetnél...
csak a neten próbáltam conrád és hasonló nem találtam ilyet esetleg te láttál, melyik oldalon volt?
telefonba nem hiszem hogy ilyen van ahhoz túl magas ott fólia gombok vannak. nekem jobb lenne a csomag küldés nem akarok pestre menni de nem zárom ki. üdv.
nem akarom elkiabálni de igazad volt SpeedShopnál néztem és nokia E50 készülékbe van ilyen vagy hasonló ezt majd akkor ha itt lesz a alkatrész. köszönöm
Hello!
Létezik 2 oldalas fényérzékeny NYÁK lemez? Ha igen, akkor hol lehet olyat venni (Budapesten)?
ha utánrendeléssel vásárlok akkor a rettet részesítem előnybe két oldalas van náluk160x100 rendelési szám75-00-08 vagy 150x200 rsz.75-00-17 vagy 300x200rsz.75-00-23 Budapesten is van iroda ott is át lehet venni, de kérdezz rá ahol megtalálod ( www.ret.hu ) ott a kapcsolat ha nem találsz mást próbáld meg.
üdv.
csomag küldésnél igen nem Budapesti vagyok össze várom vagy másokat meg kérdek de holnap kérdezd meg a Budapesti irodát lehet nem kell a 2000Ft. ezt nem tudom, talán meg ér egy telefont. én mindig Szegedről rendelek, Budapestet nem tudom.
Hellow
Retelektornika katalógusból tudna nekem valaki ajánlani olcsó ámde jó próbanyákot?
www.ret.hu->részletes keresés/webshop->cikkcsoportnál: NYÁK->keresés gomb
Neked a "forrpontos", "pont-sávos" és "fóliasávos" végű sorok érdekesek. Az elsőnél lyukanként külön van egy kis rézgyűrű, a középsőnél hármasával vannak csoportosítva a lyukak, az utolsónál pedig csíkokban vannak összekötve, faltól-falig. A méretek fel vannak tüntetve mm-ben. Válaszd azt, amelyik Neked megfelelő.
Köszönöm szépen, asszem a forrpontos az, ami nekem kell
Miliméterben vannak megadva az értékek?
Meg azt se lenne rossz tudni hogy ezek a próbanyákok vághatőak? vas és lombfűrész is van itthon
Én nem a RET-től szoktam venni a próbanyákot, hanem a Lomexben, mert ott nem kell rendelni, hanem van polcon. Bár nem hiszem, hogy nagy lenne a különbség.
Simán vághatod akár vasfűrésszel, akár lombfűrésszel. A lombfűrésszel némi kézügyességgel két lyuk között félúton is el tudod vágni, vasfűrésszel sztem inkább a lyukakat célozd meg, az nem olyan finom szerszám, és előbb-utóbb úgyis valamelyik lyuknál fog kikötni.
Azér venném a retbe, mert az egy köpésnyire van tőlem.
Tudom, az idevágó topikodba is írtam. Azért is írtam, hogy sztem túl nagy különbség nem lehet a próbanyákok között. Veszel egyet és meglátod. Azon a párszáz Ft-on talán csak nem múlik semmi.
Jut eszembe, valahol régebben felmerült, a Lomexben milyen dugdosós panelt lehet kapni. Nos, azóta vettem náluk. Kép mellékelve. Ránézésre olyan, mint a conrados. Csak olcsóbb.
Aki meg a másik képen baloldalt látható, fémdobozos TS500-as gyantát szeretne venni, az Soroksáron (XX. ker.) a Warfornál még talál. Úgy 2-3 volt még a polcon, mikor eljöttem. (Igen, előtte még eggyel több volt. )
Sziasztok Olyan helyet keresek Budapesten ahol klima szereléshez jó áron talállok cuccokat /rézcső fali-konzol stb.
Hello!
Tudna valaki infót hol szerezhető be 47mH-s (mili) induktivitás. Előre is köszi
Tápegységhez lenne szükségem 230/24V-os 5A-es trafóra! Egyetlen boltban se találtam, illetve volt 3A-es 6000 ft-ért. Miből lehet kiszerelni/bontani ilyet? Vagy jobban megéri, ha magamnak tekercselek egyet?
Én biztos hogy tekertetnék egy ilyen tororidot. 24V 2A-est még kapsz boltban mint pákatrafó, de 5A-est már nem hiszem. Vagyis kapsz, de jóval az drágább mintha maszeknál tekerteted. Reklámozni nem akarom azt a emberkét, akinél én tekertettem a Quadomhoz a toroidomat, de ha érdekel privátban elküldöm a nevét és a telefonszámát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |