Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1749 / 3601
(#) szitko válasza szamóca hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Ha már Moscow, ez biztos nem pléjbek! . Élő zene, meg minden.
(#) sooty hozzászólása Nov 28, 2011 /

Csillag születik indiai módra. Háát...Warriors of Goja
(#) sooty válasza szitko hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

De hát ezek finnek is! Ez olyan mint a Z'Zi Labor meg az asszonykórus. Ha már Leningrad Cowboys akkor ez...Leningrad
(#) sooty válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Ezek nagyon idióták, már az első film is beteg volt, amiben megjelentek. Ízelítő (Leningrad Cowboys menni Amerika)
(#) gyerek67 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

A SzisziKecss néni előtt tomboló tömeg átlagéletkora is jópofa, nekem is nagyon bejön! :yes:
(#) szamóca válasza szitko hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Ez pléjbekkk, de jól szól.
(#) szitko válasza szamóca hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Ha belegondolok, hogy ezt annó még tanultam is.(mármint az oroszt) Vagy inkább tanították 4 éven keresztül, dehogy kinek?
(#) szamóca válasza gyerek67 hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Igen, ez a mai negyvenes generáció zenéje volt anno, de a divatos un. "retro fíling" elterjesztette a mai fiatalság erre fogékonyabb rétegeiben is.
Az kezdeti 80' évek "nagy zenei stílusának kitalálója" Mauro Farina, akire Bobby Orlando mester zenéi voltak nagy hatással, Italodisco néven elhíresült új ritmikus melódiákkal állt elő. A Németek pedig az eurodisco, eurobeat vonalat erősítették pl. Bohlen, és Cretu bácsival, és az Ő szerzeményeiknek, az előadóival.
A nagy "Brittannok" pedig bedobták a dance vonalba a bögyös rókajányt, aki mai napig is énekelget. Szép, emlékezetes évek voltak.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Még jó hogy jól szól. It már 10 évesek az ikrek. Viszont 9 évesen megnyerték a Junior Eurovíziós Dal Versenyt. Nastya and Masha Tolmachevy Spring Jazz Russia Junior Eurovision 2006

Az akkoriban rügyező Synth-Pop-ot se feledjük el:Laser Dance
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

És a rengeteg vadhajtásról még nem is esett szó! róluk, vagy Klaus Munzert-ről.

Aki a mai napig is "énekelget" Jövöre lesz, hogy 55 éve, 17 évesen a színpadra állt énekelni.

Sok mindent meghallgatok, de Ő az, (és Konc Zsú)akinek a hangjától, mozgásától a falra mászok.

Lehet, hogy mazo vagyok, de nekem Tina hangja, meg az övé is bejön: Tanita Tikaram
Nekem inkább az ilyen "nyávogók" nem jönnek be: Blümchen
Sőt ez is bejön: Amanda Lear Neki is egy karakteres hangja van.

Ő már a kilencvenes évek előtechno korszakának képviselője volt. Olyan utóNenás Német nyelvű izéke.
Azért voltak igencsak jó hangú hölgyek is akkoriban, még ha Amerikából jöttek is, mint a jobb sorsot érdemlő, szegény Melanie Thornton. Vagy a nagy díva.
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

(#) szamóca válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Jesszus! Már csak az hiányzik, hogy a következő linken feka pako kánonban kiszetüncivel olvassa fel a HE témáit.
(#) storm válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Húúú már hirtelen azthittem hogy valami vírust kaptam és telepíthetek megint újra mindent de azért jóvolt
(#) zolee1209 válasza storm hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Még régebben találtam egy másfajta "konvertáló" oldalt, ha megtalálom, akkor belinkelem. Az nem ad ki hülye hangot|| animációt, ellenben néha jókat lehet röhögni a hozzászólásokon, ha úgy dobja ki a gép.

Whitney-nek is egy érdekes fátyolos hangja van. Ezek még mind valódi torokból jövő hangok, nem úgy mint a mai DSP-zettek. Tisztelet a kivételnek.
Még nem teljesen tisztán énekel, de nagy hangja van már 8 évesen: Alexis Biesiada Ha csak a hangját hallod, róla sem mondod meg, hogy 11 éves: Bianca Ryan Ő az, s ezzel futott be.
(#) sooty válasza Action2K hozzászólására (») Nov 29, 2011 / 1

Tiszta hang, semmi elektronikus manír, világslágerek: Max Raabe Super Trouper Oops! I did it again
(#) sastas01 válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

És nekem meg ilyenek jönnek e-mailba(minden szóval megy):****
2 feltétel:
1. 18+
2. Azthiszem ebből moderáció lessz(?)

Bizony, az lett!
(#) Rober_4 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 29, 2011 /

Nekem ez a Blümchen bejöhetne az ajtón, persze lehet, hogy ki is gurulna rögtön.
(#) Action2K válasza sooty hozzászólására (») Nov 30, 2011 /

Ez az ürge nagyon ott van! Ez nagyon jól összehozva: Link Hát lehet röhögés nélkül végignézni?
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Nov 30, 2011 /

Számomra döbbenetes felfedezés volt nemrég, (mivel nincs TV-m már egy ideje) hogy ezt a hangot nem értékelte kellőképpen a retekklubb bérenczsűri csapata. :violent:
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 30, 2011 /

Miért kellett volna? Nem hoz nekik semmi hasznot.
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Nov 30, 2011 /

Ez valóban szép, egyébként én se nézek TV-t. Már ketten vagyunk a média ellen!
(#) mineral válasza zenetom hozzászólására (») Nov 30, 2011 /

Hárman.
Következő: »»   1749 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem