Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most így áll az építkezés, illetve nem áll mert gőzerővel dolgoznak.
Kedvem van, csak tudnom kell mekkora terület kell mert én még csak képeken láttam a találkozót. Van egy rendezvénytér sörsátrakat adna a polgármesteri hivatal-gondolom.
Európa legnagyobb édesvízi akváriuma, 3D-s mozi természet filmvetítésekkel, Konferencia terem, egy hatalmas park,állat simogató,etető.Kisebb állatkert de csak vízi állatok lesznek. Akit érdekel az "Ökocentrum Poroszló" alatt megtalálja.
Másik látványosság a Tanösvény, ami egy 1,6 km-es palló sétány a víz felett, madár figyelő házakkal, kilátóval, És a fő látványosság a Tisza-tó a 127 km2 területével ami ötször akkora mint a Velencei-tó. Magyarország legnagyobb madár világa itt található.
Megnéztem. Látom már egy jó ideje a kérdésekre sem válaszol senki. Bővebben: Link Pedig engem is érdekelne ki tervezte ezt a nem túl szép épületet.
Megerősítem!
A madárfigyelő házaknál (is) jártunk tavaly a haverokkal, jót lehet hülyülni a helyi halakkal. Amikor az ember hirtelen kinéz a figyelőablakokon, kezét felemelve, mintha meg akarná ijeszteni a vízben (hol máshol) lévő halakat, akkor a halak úgy tesznek, mint akik valóban megijednének. Persze nyilván nem tőlem, vagy aki "rájuk ijeszt", hanem inkább a vízfelszínen létrejövő árnyékunktól. Szóval jó poén volt, még így 25 éves fejjel is, jópár percig elbaromkodtunk ezzel...
szamóca, te is szoktál ilyesmiket linkelni, lehet, hogy ettől most megint elájulsz (én legalábbis majdnem ezt tettem): Bővebben: Link
Kezdek kikészülni idegileg.
Vettem egy ÚJ nyomtatót és nem jól nyomtat. Persze megint hétvége jön, szóval nem lehet haladni semmire. Nem hiszek a szerencsében meg a szerencsétlenségben, de azt hiszem hogy én szerencsétlen vagyok. Szerk.:
Ha vízhang nélkül hallanád dobnál egy hátast.
Nekem azért tetszik. Ezek szerint "sajnos".
Szép hangja van, csak vízhang nélkül sivár lenne, az rengeteget dob rajta. Annyira megszoktuk a vízhangot a zenében, hogy már nem is tudjuk milyen az eredeti. De az élet más területeire is érvényes. Az ételekben alkalmazott adalék anyagok és ízfokozók teljesen megváltoztatják az az izlésünket és azt hisszük, hogy ez az eredeti íz.Mióta kencében sütöttem kenyeret azóta tudom milyen a kenyér íze, hát nem hasonlít a helyi pék kenyerére. Szerencsére.
Majd nyomtatnak egyet! :love11:
1: Neten rendeltem.
2: Csipkebokorvessző. 3: Futár hozta ki.
Egy kis hip/hop/pop/electro Flo Rida - Good Feeling nekem tetszik a zene :yes:
Akkor levélírás a boltnak, vagy még jobb, ha telefonon hívod őket. Majd ők elmondják, hogy mi a teendő ilyen esetben.
Már írtam emailt, meg küldök majd holnpa beszkennelt képet, hogy hogy nyomtat.
Egyébként vna rá garancia, csak hát az idő pénz.
Biztosan, "who's the boss? - Ross!" típusút.
Samsung ML-1665. De biztosan jó ez a fajta nyomtató, mert 2 osztálytársamnak is ilyen van, és nagyon jó minőségbe nyomtat, meg nem spórol a tintával annyira mint ez a retek HP.
Ma is megfogtam a napidíjam. A papír sarkán egy söröskupak látható. A képaláírást elnéztem 1/2 kilóval, a 4,5 kg a valós súly.
Szép ez is. Gondolom sülő fogas lesz belőle.
A Balatonon hívják fogasnak a 2 kg feletti süllőket. Azért írtam így mert a fogas nevet sokan ismerik.
Én meg azért írtam egy L-el mert gondoltam megsütöd.
A képen látszik miért fogas, elöl van négy kapófoga ezzel ragadja meg a zsákmányt
|
Bejelentkezés
Hirdetés |