Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Itt egypár kép, a bontás folyamatáról.
Szépek. Végül is mindenki egyet kért, ugye?
Ez úgy van, hogy egy hengerben 2 darab van. Szóval, nem, nem mindenki 1-et kért. Ha jól látod ez hét, és 14-en voltunk. Plusz minusz 2-en.
Ja értem. Miért nem 1-esével csomagolták? Nem kéne ezzel is bajlódj
Hát igen. Pedig lebeszéltem velük, hogy hengerbe teszik, és külön külön. Hát náluk ez jelenti azt. Vagy gagyi vagyok németből.
Mert egy ilyen henger darabja többe kerül mint dryból egy vagy két méter. Az más kérdés hogy ez a löt olyan szinten drága, hogy már megéri erre a hengerre költeni, viszont ha legközelebb kell dry akkor ha elkülditek ezt a hengert, akkor ebbe tudunk dry-t is rakni, és ezek sokkal könnyebbnek tűnnek mint azok amiket anno sikerült szerezni, és legalább lezáró vége is van.
Aufnál van az összes. Én 1 órája vettem át. Az tény, hogy drágább mint 1-2m dry, de uf megkérdezte és részükről rendben is volt, de mégse úgy küldték. Na de lényeg, hogy megvan. Jövőhétre lesz nyomdás maszk, szóval ki is fogom próbálni.
Ha valaki nem tudná, hogy kell alkalmazni a fóliát, annak belinkelem a folyamat a gyártó videójával.
Bővebben: Link
Sziasztok!
Kérem írjon rám itt, akik kértek fóliát és még nem beszéltük meg az időpontot. Vagy a postacímet. Ha valaki nem kéri mégsem, akkor is jelezze, ugyanis van jelentkező a maradékra. 400 és 480 között változhat helyfüggően a posta. Köszi
Ma átvettem "Auf" fórumtársunktól a fóliát, annak rendje és módja szerint. Maximálisan korrekt volt, amit itt nyilvánosan megköszönök.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Köszönet érte!!!
Sziasztok! Nekem elsőre sikerült! Itt olvashattok/nézhetitek meg a végeredményt. Ha nektek is kicsivel kisebb lesz a forrpontok mérete, akkor a nyáktervben növeljétek a forrpont keresztmetszetét!
Ez vicsys impulzus számlálójának a nyákja, csak kicsit át van tervezve. Ő is Layoutot használ és én is.
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek eladó dry fóliája? Vagy esetleg ebből is szervezhetnénk rendelést. Üdv, mate_x
Persze lehet szervezni, 300méter a minimum mennyiség. Mennyit veszel át belőle? Ha 15 méternél kevesebbet akkor keress meg privátban. Ha elviszed a felét a maradékra talán tudunk találni pár embert.
gulasoft
Priviben már kerestelek, mindkét fólia típus miatt, de nem kaptam választ. Ma is írtam.
Szeretném megkérdezni.
Próbára van Valakinek eladó néhány A4-es vagy bármilyen méretű dry és forrasztás gátló fóliája? Köszönöm
Érdekel.
Mennyi és mennyiért. Milyen fizetés, szállítás. Köszi
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem, hogy Miskolc környékén hol foglalkoznak levilágítással (1-2db-os tételben)?
Nyomdás levilágításra gondolsz? (Szerintem inkább a NyÁK készítéses topikban kellet volna megkérdezned.)
Mivel pont fóliás NYÁK készítéshez kellene, gondoltam ide is jó lesz. Bocs.
Tisztelt Uraim!
Sikerült szereznem DuPont dry filmet, azon az áron, ami a múltkori is volt. 2,5Euro + Áfa/m2. Multimaster540, nagyobb felbontású, szélesebb fólia (476mm), az adatait megtalálod itt Kis kerekítéssel 500Ft/m az ár, és a lekisebb rendelhető mennyiség 5m, ami 2500 Ft-ba kerül. Ezért az összegért 2,38m2 dry filmet kapsz. Nem kis mennyiség ez sem egy amatőr számára. De úgy gondolom, ha ekkorára fel lehet osztani a 300 métert, olyanok is vesznek, akik nem engedhették meg maguknak a 4-8000Ft-os múltkori tételeket. Akinek kell belőle, azt kérem, hogy ezen a linken jelezze a regisztrációjával és a pontos adatai megadásával a szándékát. Ahogy megvan a minimális rendelésszám, azonnal megyek a fóliáért és postázom a megrendelőknek. Úgy gondolom, nagyjából egy, max két hét alatt össze kellene jönnie ekkora rendelésnek. Fizetni még nem kell, majd adok számlaszámot, ha aktuálissá válik a dolog. Ha nem jön össze a megrendelés mennyiségre, akkor visszamondom a fólia rendelést.... de kétlem, hogy ez megtörténne. Postázást úgy tervezem, hogy veszek 2-3m-es műanyag vízvezeték csövet, feldarabolom 50cm-re, és abban postázom a fóliát. Várom a kérdéseket, jelentkezéseket.
Megvan az első kérdés....
Mi az a kis kerekítés? Na kérem, ha valaki utána számol 310Ft-os euró mellett az alábbiak szerint: 300m x 0.475m= 148,8m2 142.8m2 x 2,5 Euro= 357 Euro 357 Euro x 1,27 Áfa= 453,39 453,39 Euro átlag 310Ft-os árfolyamon = 140551Ft 140551 Ft / 300m= 468,5Ft/m Nos, akis kerekítés méterenként 31,5ft-ot jelent, ami úgy gondolom elmegy telefonálásra, utánajárásra, vagy ha úgy tetszik, ennyi a hasznom rajta. |
Bejelentkezés
Hirdetés |