Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   162 / 308
(#) satlokk válasza karesz01 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Szia!
Ez igen most már csak használni kell minnél sűrübben.
(#) bankimajki válasza karesz01 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Egész jó lett. Mennyire masszív egyébként? Én egy olyat akarok majd készíteni, ha sok időm lesz amit az NI-nél is használtak. (Sőt csatolok róla képet is.) Nagyon korrekt és masszív szerkezet. Ennek az egyik befogója rugós előfeszítéssel rendelkezik és 'V' alakban be vannak metszve, emiatt hihetetlenül masszívan tartja a NYÁK-ot. (Mintha satuba lenne fogva.) Az első képen látható rugó pedig a tengelyt húzza alap állapotba, mert ha előrehúzzuk, akkor forgathatóvá válik, visszahúzva pedig reteszelődik. Frappáns kis szerkezet.
(#) llaci56 válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Ez egy stabilabb szerekezetnek tűnik.
Kedves feleségem egyszer vett nekem (névnap v. szülinapra ???) egy olyan nagyítós kütyüt, és az első forrasztásnál, mikor óvatosan (mint ahogy a bika b.. ) nekinyomtam a pákát a panelnak, kiesett a krokdilcsipeszből az egész hóbelebanc. Azóta még nem használtam. (cca. 20 éve...)
(#) bankimajki válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Én csak egyszer használtam ezt a kütyüt, de akkor elhatároztam, hogy nekem is kell egy ilyen, úgyhogy vagy veszek vagy építek majd egyet. Hihetetlenül megkönnyíti a munkát. (Most sajnos ismét nem fenyeget a forrasztgatás veszély.)

Üdv.: Miki
(#) karesz01 válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Elég stabil nem mozog,de ha nagyon extrém a körülmény szerintem egy asztalos szorítóval le lehet az asztalra fogatni,de ugye a kis M4-es marokcsavarokkal hát annyira nem lehet fixre húzni.de pl a tápom(1.4.2) paneljét bírja szépen.
Nekem bevált majd a tapasztalat megmutatja.
Bankimajki:Nem rossz ez a szerkezet tetszik! Hajrá csináld meg!
Várom az eredményt!
(#) Doncso válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Na megvagy! Eszembe jutottál, neked igértem kuproxot, igaz nem ma, de jobb később mint soha, kell még?
(#) zoly15 válasza bankimajki hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Elég egyszerű ezt megcsinálni Csak bele kell marózni két anyagba azt a "V" alakot aztán már csak a rugós feszítés van hátra
(#) bankimajki válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

A 'V' alak a legkisebb gond. Ne legyetek már ennyire kreatívtalanok. (Fú de szép szó. )

Üdv.: Miki
(#) Ballage hozzászólása Feb 19, 2012 / 1

Halihó!

Régóta szerettem volna egy szerszámfalat csinálni, hogy ússzanak szanaszét a dolgaim, de csak most jutott rá idő. Csak két OSB lap, horgolótű meg szögek kellettek hozzá.
Üdv,
Ballage
(#) szabi83 válasza Ballage hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Meddig lesz így ?
(#) Ballage válasza szabi83 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Hátőőőőő.... a kérdés jogos...
(#) l48 válasza Ballage hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Na most ha fogsz egy filctollat és minden felakasztott szerszámod konturját körberajzolod mindig látni fogod, mi hiányzik, és azt is, hogy hol a helye
(#) Ballage válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Igen, ilyesmi már nekem is eszembe jutott. Olyat láttam, amin szitázva voltak a kontúrok.
(#) l48 válasza Ballage hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Kicsit macerás egy szúnyoghálon keresztül filctollal rajzolni, de nem lehetetlen
Ilyen falam nekem is van, de rögtön lefestettem. A szine olyan, hogy semmiféle filctoll nem hagy látható nyomot. Igy felhagytam vele. 2 négyzetméternyi falat még memorizálok. Viszont van vagy 25 fiókom és néhányszáz rekeszem, azokkal küzdök rendesen
(#) karesz01 válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

És kapunk képet róla? Hadd lássuk már ki hol alkot hobbi szinten!
(#) skero válasza Ballage hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Szép! A régi autók is tetszenek a falon. Főleg a BMW -k
(#) Ballage válasza skero hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Köszönöm. A kocsik képei nem tőlem származnak, a párom öccse gyűjt mindent ami autó.
(#) l48 válasza karesz01 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Egy néhány percig tartó rend takaritás után.
A mühelyemnek a töredéke látható. A többit nem birja a fényképezőgép.
(#) l48 válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

és még kettő
(#) skero válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Ez igen kérem! Nekem is valami hasonló műhely kellene. Igaz a nagy műhely adott csak a rend meg a felszereltség hiányzik .
(#) S.Roland válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Jó a monitorod.
(#) hormi válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Szép tágas....
(#) satlokk válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Itt azt lehet alkotni,ez igen.
(#) b-max válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Műhelyed : Profi !
A szerszámtartód milyen ?
(#) satlokk válasza Ballage hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Júl néz ki,legalább minden szem elött és kéznél van.
(#) Ballage válasza l48 hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Hát nem szenvedsz helyhiányban, az biztos... A terem másik felében mi va? Kosárpálya? Nem lesz baja annak a csillogó asztallapnak a sok rajta való matatástól?
(#) Ballage válasza satlokk hozzászólására (») Feb 19, 2012 /

Ez volt a cél, már nagyon széjjel voltak a szerszámok.
(#) elektrorudi válasza l48 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Ez az, amitől a hideg kirázna!
A termelésorientált "multiknál" csinálják ezt a módszert. Sőt meg is fejelik, mert lefényképezik a szerszámokat, és a fényképét ragasszák az asztalra, vagy a falra. Még az is meg van határozva, hogy a fogónak milyen szögben kell az asztalon lenni...
Persze biztosan van, akinek ez a "rend" a lételeme...
(#) Inhouse válasza l48 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Hmmm...nyami!

Üdv
Inhouse
(#) karesz01 válasza l48 hozzászólására (») Feb 20, 2012 /

Na ez aztán műhely!Rend a lelke mindennek!Gratula!
Következő: »»   162 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem