Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Szia!
Ez igen most már csak használni kell minnél sűrübben.
Egész jó lett. Mennyire masszív egyébként? Én egy olyat akarok majd készíteni, ha sok időm lesz amit az NI-nél is használtak. (Sőt csatolok róla képet is.) Nagyon korrekt és masszív szerkezet. Ennek az egyik befogója rugós előfeszítéssel rendelkezik és 'V' alakban be vannak metszve, emiatt hihetetlenül masszívan tartja a NYÁK-ot. (Mintha satuba lenne fogva.) Az első képen látható rugó pedig a tengelyt húzza alap állapotba, mert ha előrehúzzuk, akkor forgathatóvá válik, visszahúzva pedig reteszelődik. Frappáns kis szerkezet.
Ez egy stabilabb szerekezetnek tűnik.
Kedves feleségem egyszer vett nekem (névnap v. szülinapra ???) egy olyan nagyítós kütyüt, és az első forrasztásnál, mikor óvatosan (mint ahogy a bika b.. ) nekinyomtam a pákát a panelnak, kiesett a krokdilcsipeszből az egész hóbelebanc. Azóta még nem használtam. (cca. 20 éve...)
Én csak egyszer használtam ezt a kütyüt, de akkor elhatároztam, hogy nekem is kell egy ilyen, úgyhogy vagy veszek vagy építek majd egyet. Hihetetlenül megkönnyíti a munkát. (Most sajnos ismét nem fenyeget a forrasztgatás veszély.)
Üdv.: Miki
Elég stabil nem mozog,de ha nagyon extrém a körülmény szerintem egy asztalos szorítóval le lehet az asztalra fogatni,de ugye a kis M4-es marokcsavarokkal hát annyira nem lehet fixre húzni.de pl a tápom(1.4.2) paneljét bírja szépen.
Nekem bevált majd a tapasztalat megmutatja. Bankimajki:Nem rossz ez a szerkezet tetszik! Hajrá csináld meg! Várom az eredményt!
Na megvagy! Eszembe jutottál, neked igértem kuproxot, igaz nem ma, de jobb később mint soha, kell még?
Elég egyszerű ezt megcsinálni Csak bele kell marózni két anyagba azt a "V" alakot aztán már csak a rugós feszítés van hátra
A 'V' alak a legkisebb gond. Ne legyetek már ennyire kreatívtalanok. (Fú de szép szó. )
Üdv.: Miki
Halihó!
Régóta szerettem volna egy szerszámfalat csinálni, hogy ússzanak szanaszét a dolgaim, de csak most jutott rá idő. Csak két OSB lap, horgolótű meg szögek kellettek hozzá. Üdv, Ballage
Na most ha fogsz egy filctollat és minden felakasztott szerszámod konturját körberajzolod mindig látni fogod, mi hiányzik, és azt is, hogy hol a helye
Igen, ilyesmi már nekem is eszembe jutott. Olyat láttam, amin szitázva voltak a kontúrok.
Kicsit macerás egy szúnyoghálon keresztül filctollal rajzolni, de nem lehetetlen
Ilyen falam nekem is van, de rögtön lefestettem. A szine olyan, hogy semmiféle filctoll nem hagy látható nyomot. Igy felhagytam vele. 2 négyzetméternyi falat még memorizálok. Viszont van vagy 25 fiókom és néhányszáz rekeszem, azokkal küzdök rendesen
És kapunk képet róla? Hadd lássuk már ki hol alkot hobbi szinten!
Szép! A régi autók is tetszenek a falon. Főleg a BMW -k
Köszönöm. A kocsik képei nem tőlem származnak, a párom öccse gyűjt mindent ami autó.
Egy néhány percig tartó rend takaritás után.
A mühelyemnek a töredéke látható. A többit nem birja a fényképezőgép.
Ez igen kérem! Nekem is valami hasonló műhely kellene. Igaz a nagy műhely adott csak a rend meg a felszereltség hiányzik .
Műhelyed : Profi !
A szerszámtartód milyen ?
Júl néz ki,legalább minden szem elött és kéznél van.
Hát nem szenvedsz helyhiányban, az biztos... A terem másik felében mi va? Kosárpálya? Nem lesz baja annak a csillogó asztallapnak a sok rajta való matatástól?
Ez volt a cél, már nagyon széjjel voltak a szerszámok.
Ez az, amitől a hideg kirázna!
A termelésorientált "multiknál" csinálják ezt a módszert. Sőt meg is fejelik, mert lefényképezik a szerszámokat, és a fényképét ragasszák az asztalra, vagy a falra. Még az is meg van határozva, hogy a fogónak milyen szögben kell az asztalon lenni... Persze biztosan van, akinek ez a "rend" a lételeme... |
Bejelentkezés
Hirdetés |