Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Sziasztok.Most így áll a műhelyem.A 2.-3. képen látszik mekkora tér van kihagyva a falban-oda jön majd két 135*135cm ablak.(nem lessz sötét).Nemsoká kész...
Nem csinálsz cikket, hogy építsünk magunknak műhelyet?
Tulajdon képpen én csak a segédmunkás vok de kömívessel eggyütt meg lehetne csinálni...
Sziasztok,
és úgy kezdődne a cikk, hogy végy egy családi házat üres tetőtérrel... TaTa
Ha ez megvan, szerezz bele bútorokat, majd műszereket. És ezzel kész is van a műhely. Sok sikert
Sziasztok,
Nekem csak ez a pár nm jutott, a lakás kamrája, elrettentő példaként lefotóztam rendrakás előtt, lehetőleg így ne nézzen ki senki műhelye...
kész a cikk...
Fateromnak van egy cirka 80 nm-es tetőtere, Ő vasútmodellezni szeretne ott, de már most kicsi neki, más meg fele ekkora lakásban él.... TaTa
Én szeretem a rendet a műhelyben, de néha nálam is káosz van, vagyis mások számára káosz. Én mindíg mindent megtalálok, néha jobb is igy szerelni, mert ha állandóan lepakolok, akkor mindíg mindent keresgetni kell.
Ha benne vagyok egy dolog megépítésében, és félbehagyom, akkor nem pakolok el, mert így minden ott van hozzá ahol lennie kell. u.i.: látom valami erőlködő készül éppen.
Nincs is kupi! sztem mindent megtalálni ott ahol a helye van
Nálam is ilyen a helyzet! De hát mindenki a maga portékáit tudja legjobb helyen! Ott biztos hogy nem tűnik el semmi!
Sziasztok,
én is így vagyok ezzel, mindent elöl hagyok, mert egyszerre nem tudok annyit dolgozni egy projekten sem, hogy kész legyen. Az a baj, hogy most ott 3 projekt fut egyszerre, és kicsit már zűrzavaros nekem is. Mondjuk eddig sikerült elkerülni, hogy a 25 voltos kondikat arra a 42 voltos toroidra kössem, de ami késik, nem múlik, egyszer biztos összekeverek valamit, és nagy bádá-bumm lesz a vége.... TaTa
Sziasztok! ha már ilyen sokan megmutattátok a műhelyeiteket akkor én is rakok fel az én "műhelyemről" rendrakás utáni képet! nem valami nagy szám mert multin kívül nincs más műszerem, de sikerült életre keltenem már itt néhány dolgot!
pl a képen már lecsupaszítottam az st151-et tesztelés után. most várja a testvérét meg a dobozát! üdv cockero
hát ez kész! a csúnyaszó felismerő kiveszi a nevemet a hozzászólásból vajon miért?
Szia coc-kero,
biztos nem tetszik Neki a neved... Amúgy jó ez a kis műhely-asztal, azért látom, a multiméteren kívűl van ott még egy retró műszer, ha nem tévedek... TaTa Nekem sikerült becsapni....
Szia petya54,
mármint melyik ennyi műszerre gondolsz? Hidd el, egy elvetemültebb elektronika-mániásnak a 10x ennyi se lenne elég.... TaTa
figyelj addig oké h ampermérő meg voltmérő ennyit konyítok hozzá és miekt mér még akkor így kérdezem?????
a kalapács mihez kell? alkatrészbeültetéshez?
Szia Slope,
hát nem tudtad, hogy a kalapács az emberi kéz után a legsokoldalúbb szerszám? Mindent problémát meg tudsz vele oldani, az esetek 100%-ban véglegesen... Nincs több sercegő poti, hibás képcső, zizegő trafó, meg semmi ilyesmi, ez a multiszerszám egycsapásra megoldja a problémákat... TaTa
Szia petya54,
hát, mit is mondjak erre... nem lenne ennyire szép és változatos az elektronika, ha egy multiméterrel mindent meg lehetne oldani. Millió kis érték, mennyiség, egység meg minden egyéb van, amik mind-mind más és más műszereket igényelnek ahhoz, hogy egyáltalán észrevegyük, hogy jelen vannak... Ahhoz meg, hogy meg is mérjük, és a mérésekből megtudjunk valamit, egy másik raklap műszer is kell... Jó, azért ennyire nem durva a helyzet, de nem is olyan egyszerű... TaTa
Az egy nagyon retro táp! két darab T0-3 tokozású LM317 teljesít benne szolgálatot, csak van vele egy kis gondom... egyszer véletlenül bekapcsolva hagytam egy egész éjszakán át és reggelre nem ment... semmi fesz egtyik kimeneten se... gondolom az LM-ek mentek benne tönkre, majd keresek valahol...
Petya,
ne aggódj, a 90%-a nekem is az.... TaTa
Szia coc-kero,
akkor remélem megjavítod, nagyon szép ki kütyü... TaTa
De viszont egy ojat lehetne csinálni hogy "Műhely berendezése" úgy is én csinálom benne az áramöt konektorokat stb.Ezeket bele lehetne foglalni hogy hogy-smint megy ez végbe.Mikor kész az egész :be van pucolva ki van festve akkor fényképező elkezdem és fotózom.egyébként ez nagyon tetszik:"és úgy kezdődne a cikk, hogy végy egy családi házat üres tetőtérrel... "
Üdv.:csikosgabi
Jobb ha nem látod...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |