Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Kaptam ma egy trafót annyit tudok róla h szünetmentes tápban volt és h a típusa CTB-400A lehet talán,nem biztos.Segítségeteket kérném kábelezést illetően. Előre is köszi!
Szia!
Keresd meg a legnagyobb ellenállású tekercset. Az lesz a 230V-os oldal.
Szerintem ennél bonyolultabb a helyzet,multi kinullázódik mindenhol.Piros kábel akksira volt kötve sárga ment panelba meg a többi is,fehér szerintem földelés lehetett
Heló. Ezeknél a trafóknál több primer bekötés is lenni szokott. A helyes bekötést csak a primer körbe kötött izzólámpával tudod megállapítani, ha nem jó tekercs kivezetésre került a hálózat, az izzó világitani fog megvédve a trafót a leégéstől.
Hali
Találtam itthon két elektron csövet csak nem tudom hogy mire jók az egyik egy Tungsram PCF 802 a másik meg 108c1 OB 2?
OB2 hideg katódos fesz szabályzó cső, fesz szabályzásra való, a PCF802 trióda-pentóda egy búrán belül.
Ha jol tevedek (regen javitottam mar csoves TV-t) soroszci. Orion AT551 Venusz.
Sziasztok Pioneer a-443 tip. erősítőben lévő PA0016 tip. 14 lábú IC-ről Nem találtam semmit. Alapkapcsolása érdekelne,. Segítsetek légyszives. Fontos lenne. Előre is köszönöm.
Szia!
Remélem az itteni rajzok kielégítőek lesznek.
Köszönöm kadarist! Ezt láttam én is, ez sem rossz. Pdf leíást nem találtál róla valahol?
Valószínű, hogy ezt nem hozták szélesebb kereskedelmi forgalomba, ezért nincs róla adatlap.
Kár, mert ha minden igaz akkor ez a meghajtója 2 teljesítmény tranzisztornak. Ezért keresem annyira. Érdekelne az alapkapcsolási bekötése, feszültség türéshatárok stb... szóval minden.
Venni kell egy másik IC-t, vagy átalakítani az erősítőt a rajz szerint.
Sziasztok, a mai nap kaptam egy diszkó lámpát aminek hiányzik az egyik alkatrész. Segítsetek legyetek szívesek mert kapcsolási rajz hiányába tippem sincsen hogy mi lehet az az alkatrész.
Szia! Így ránézésre a puffer elkó lessz a hiányzó darab. Egy 470u 35V pótolhatod.
Nem hiányzik onnan semmi, mert a kék tantállal pótolták a hiányzó fekvő elkót, ha jól látom.
Hello!Tud valaki segíteni?Több éve keresek egy kondenzátort.REMIX C250 1.5µF 250v UN a pontos típusa.Sok hasonlót lehet venni ebben az értékben,de nekem csak ez a fajta kellene.Már mindent megmozgattam érte és Bp.-en egy boltban 1 db volt régről megmaradva.Nekem több is kellene ebből,ha valaki tudna valahonnan pont ilyet.Remélem tud valaki segíteni?!
Nem tudom mi a cel aramkor, de ha minden igaz ez polipropilen kondi. Ezeket hasznaljak a valtoaramu korokben zavarszuresre, szikraoltasra. Ezek ongyogyulo X2 kategoriaju kondik. Van beloluk millio szamra mas gyartotol. Gondolom a remixet nem fogjak ujra megnyitni csak ezert a par kondiert. Persze ha mas celbol kered akkor bocs(szuper high end amp, es hasonlo dolgok).
Vagy egy doboz ilyesféle kondim, megnézem akad e köztük
Hangváltóba kellene ez a fajta kondi,mert az én fülem szerint ez a legjobb.A C2508-asból van nekem,de az nem teljesen így szól,mint ez.A REMIX-et pedig még gyártják a mai napig Szombathelyen.Nemrég beszéltem a Gyártóval,de pont ez már ott sincs.Azt mondták ugyan az a belseje,mint a C2508-nak.Hiába,akkor se úgy szól,mint ez.Ezért kellene ilyen!Csak van valakinek?!
És a ma is kapható több száz féle gyártmányt mind végigpróbáltad, és pont a Remix a legjobb?
Kb.10 félét próbáltam és igen,a REMIX a legjobb!Egyébként nem kísérletezek,hanem egy 30 éves hanfal váltóját próbálom elkészíteni,amin ez a kondi volt és nem akarok eltérni a gyártó által rárakott dolgoktól.Ezért nem kell más.Csak úgy látszik nagyon nehéz beszerezni,vagy nem is lehet.
Szia. Én valamikor régi magyar gyártmányú vezetékes telefonokban találkozatam ilyenekkel. Ha találsz ilyen telefonokat azokban biztos találni többet is. Egyébbként tényleg 1 jó minőségű kondiról van szó.
Jó ötlet,de az lenne az igazi ha valaki azt írná:-nekem van 20-30 db ami még nem volt használva!!!De ez csak álom!
Helló! Egy ilyen tranyót találtam a TV-ben: TFK940(szép nagy zászló van rajt), valaki meg tudná mondani mit kéne tudnia? Gugli nagyon nem volt a barátom, hol(hogy) lehet megtalálni az adatlapját? Köszönöm.
Hát, kiborogattam az összeset, sajnos nincs szerencséd.
Sziasztok adott egy kombi kazán aminek a gyújtó vezetékén van egy fekete alkatrész, a vezeték közé van beiktatva belső menetes és a vezetéket bele kell tekerni, és így érintkezik a vezetékhez.
Mértem rövid zárral de nem jelzet úgy gondoltam biztosíték, de lehet az is csak hibás. Kb 6 cm hosszú, átmérő 1cm Milyen alkatrész? |
Bejelentkezés
Hirdetés |