Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ezen az egérpadon azt hiszem nagyon sokat tologatnám a rágcsálót,hátha lekopik a ruha a modellről! :yes:
:bummafejbe: Teljesen mindegy, leírod százszor: Környezetvédelmi órában nem autózok; mea culpa! Kézzel, töltőtollal! És bemutatod itt a fórumon, hogy lássuk; megbántad, soha többé ilyet nem teszel!
Ha egy kocsi járulékos költségei (javítás, biztosítás, stb) több mint a benzinpénz az már régen rossz.
Sziasztok! Ült már valaki közületek ilyen bicikliben (vagy inkább tricikliben)?
Megáll az eszem!
Persze hogy most fáztam meg, mikor jön a tavaszi szünet. Legutóbb téli szünetre fáztam meg. És pont úgy jön ki, hogy mire elkezdődik a szünet, addigra már teljesen benne vagyok, és mire vége van, addigra vagyok kilábaló félben. Ez nonszensz!!
Erős paprika, és sok tea vagy más folyadék! Hátha a harmadára, vagy a végére elmúlik!
Jobbulást!
Kétkerekű változatát megkóstolhattam egy bemutatón ...
Elsőre félelmetes, majd meglepően könnyű kezelni. A kialakításából adódóan feltűnően fürge.
Már 20 éve ez megy, szóval "ismerem már a járást", de azért köszi.
Ez az amit akartam hallani. Nagyon érdekelne az ilyen típusú bicikli. Csak először szeretnék véleményeket hallani na meg az se lenne hátrány ha kipróbálnám.
Jani1987: Még nem ültem olyanon. Tán Neked van olyanod?
Urak! otthonrol sem megy a a CC5X oldal? Itt volna egy PIC C fordito, es DNS errorral jon vissza.
Ezt nézzétek kínai precizitás! Bővebben: Link
Az most mid egy de a végén odavan írva mindre 1400 Watt.
Ez kínai munka!Bővebben: Link
Akkor hívjuk mondjuk Német precizitásnak. Gondolom a gyártósor energia felvételét jelenti.
Ma regisztrált lányok beszélgetnek: Bővebben: Link
Ez kissé érdekes... Bár szerintem is egy ember írt, másrészt még abban sem vagyok biztos hogy nő, sőt. Arra is lenne tippem, hogy ki az. Van itt egy fószer aki folyton regisztrál, és skizofrén hajlamokkal bír... Lehet ő jött vissza megint.
Ezt így gondoltam én is. Pedig már harmadika van.
Nem az a lényeg, hogy hanyadika van, hanem hogy kicsi a kerítés
Sziasztok!
Közeleg egy nagyon kedves elektrotechnikus ismerősöm névnapja és egyszerűen semmi ötletem sincs. Azért szeretnék neki ajándékot venni, mert eddig nagyon sokat tett értem, nagyon sokmindent kaptam tőle (erősítő, kábelek, csatlakozók,ilyesmi) sokat szerelünk együtt (TV, erősítő, tuner, deck, videó, DVD lejátszó, CD lejátszó, hangszóró szerelés; hangfal építés, stb, stb. ) De sajnos semmi értelmes/érdekes/hasznos/vicces nem jut eszembe, amit szeretne. Gondolom páran azért jártak hasonló cipőben és hátha tudnának segíteni. Köszönöm a válaszokat! Dani
Az biztos. Bár mivel valószínűleg egy a kettő, még telefon sem kell.
Jó hogy itt vagy,legalább megkérdezem tőled, hogy valamikor tán két éve amikor építetted a kemencét tettél fel a folyamatról képeket. Ma egy kollégám mondta, hogy szeretne építeni és megnézné hogyan kell. Akkor eszembe jutott és kerestem, de már nincs fenn a Picassán. Fel tennéd újra vagy eltudnád küldeni nekem?
Ha valóban magával beszélgetett az illető, inkább agykurkász kéne, nem telefon...
Szerszám. Tuti beválik. Mindig rád fog gondolni ha kézbe veszi. Lehetőségeid szerint lehet valamilyen fogó, csipesz, stb. de arra figyelj oda, hogy jó minőségű legyen (ezek drágábbak), mert csak akkor fog sokáig örömet okozni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |