Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az egyik barát panaszkodik a másiknak.
Most tudtam meg, hogy a feleségem csal egy focistával. Hogy jöttél rá? Kérdi a másik. Találtam az ágy alatt egy futball labdát. Óóóóó az nem jelent semmit, én a múltkor egy buszsofőrt találtam az ágy alatt. Akkor engem a busszal csal? Kérdi a másik.
Én kipróbálnám Bővebben: Link.
![]()
Sikerült vennem tök jó HDMI kábelt a gépemhez.
Aztán megállapítottam, hogy a gépemen nincs is HDMI aljzat ![]()
Vegyél a gombhoz kabátot
![]()
Mit mondanak a nők, amikor rajtakapják őket?
Az angol: Darling, ha időben tájékoztattál volna mikor jössz haza, elkerülhető lett volna ez a mindkettőnknek kínos helyzet. A német: Hans, ma a szokásosnál 4 perccel és 45 másodperccel korábban jöttél haza.Ezt meg kell magyaráznod! A francia: Piere, milyen jó, hogy jössz. Jacques már nem bírja tovább. A svéd: Te vagy az, Olaf? Én már ugyan kész vagyok, de Sven még szórakozna. Csatlakozz! Az orosz: Iván, végre egy igazi férfi! Ez itt még fel sem pofozott előtte. A zsidó: Izsák, te vagy? De akkor ki a fene fekszik rajtam? A román: Kedvesem, ne aggódj, előre fizetett. A magyar (miközben kiugrik az ágyból): István, kinek hiszel jobban: nekem, vagy a szemednek? A cseh: Pepa, nyugodt lehetsz. Most tudtam meg, hogy ő lesz a főnököd. A székely: Kend az összes pálinkát megitta, mi mással tudtam volna megkínálni?
Jó poén,de ettől meg sírhatnékom támad..
És ez sajnos nem vicc! Nesze neked magyar nyelv. Szegény Lőrincze ha ezt látná, nagyon elszomorodna. Szerintem küldjünk egy nyelvtankönyvet a hirdetőnek.
![]()
Jeee! Éljen a demokrácia! Mindenki úgy ír, ahogy akar. Egyébként itt a környéken is "motrok-nak" hívják, (Pm)
És tovább ragozva ezt, (Ork nyelv-ész járás szerint) akkor a "motrokok" az sok motor, a "motrokokok" az pedig már nagyon sok motort jelent. Egy volt kollégám a hóesés láttán mondta anno, " -De szépen esnek ezek a hókókokok!" Rövidítésként, a "havk"-ot használta, A film mesélése egy élmény volt, pl. mikor "jöttek az ufókok", a pilóta "repülőgépsofőr" volt, és ha nem volt adás a tévében, akkor "zúgtak a képek". ![]()
Rendre kedvesen jeleztetek, E-s vers nem kell eme helyre.
E-s vers, szeretettel lett elrejtve mert felesleges, szerepelt egyszer. Nem kell egy verset, nem egyszer betenned "Vilmosd" ![]()
- Mi a különbség a hidra, a vidra és a kobra között?
- ??? - Az, hogy a vidra meg a kobra fel tud mászni a hidra, de a hidra nem tud felmászni a kobra meg a vidra.
Amikor még az osztrákoknak dolgoztunk, kint voltunk egszer Bécsben és a szabadidőnken elmentünk Schönbrunnt megnézni.
Ahogy ott nézgelődünk, látunk hátulról egy derékig érő platinaszőke halyzuhatagot. Formás fenék, póló és minimum egy fejjel magasabb nálam. Bökdőssük egymás a kollégákkal, hogy "látod?". Na egyszer megfordult. Elöl meg mellközépig érő ugyancsak plarinaszőke szakálla volt :eek2:
Válogattok....
![]() ![]()
Két csöves beszélget:
- Ha még egyszer a zoknimmal vered be a szöget a falba, akkor széttöröm a takaród!
Ez nem úgy van, hogy: -Ha még egyszer a kimenő trafómmal vered be a szöget összetöröm a PL500-adat.
![]()
- Meghívlak egy kisfröccsre!
- Köszönöm, de nem akarom keverni... - Miért, mit ittál eddig? - Nagyfröccsöt.
Bakák beszélgetnek kimenő előtt:
-Haver kölcsön adod a zoknidat?Az enyém elltörött. -Persze,ott van a szekrénynek támasztva,vedd csak el.
Az őrmester az első kimenőre készülődő újoncokat oktatja:
- Emberek, ha a vendéglőben a szomszéd asztalnál ketten összeverekednek, maguk ne avatkozzanak közbe! Igyák ki a sörüket, és csendben távozzanak a helyiségből. Világos? Az eligazítás után az őrmester meg akar győződni róla, hogy megértették a mondanivalóját, ezért megkérdi: - Tóth honvéd, ha a szomszéd asztalnál két férfi elkezd verekedni, maga mit tesz? - Jelentem, kiiszom a sörüket, és csendben távozom.
Nem valami sokatmondó ez a hozzászólásom de ez tényleg így, vasárnap reggel megteremtette a napi hangulatom
![]()
Kicsiny falunkban divatba jött a görénytenyésztés mert jól fizettek a prémért.Komám is vett egy ilyen jószágot,hogy "bizniszt" csináljon.Kérdeztem is tőle hogy hol tarja majd a télen,mert szeretik a meleget.
-Majd az ágy végében,lábnál. -Nem lessz büdös? -Majd megszokja!
Erre szokták azt mondani, "ha nem tetszik ne nézd"
De én, hogy ne nézzem, ha minden reklámblokkba benne van a discoveryn? ![]()
A legfontosabb alapanyag kimaradt, a személyi száma
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |